Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Wilson US open JR 21"

Zobraziť katalóg
Wilson US open JR 21"
Tenisová raketa vypletená s vyvážením do hlavy, hmotnosť 186g
Kód:  SPT091 Produktové číslo:  WRT21010U

Wilson US open JR 21"

Žiadna iná spoločnosť nebola taká vplyvná a úzko zapojená do tvorby a pravidiel hry ako sú tenis, golf, baseball a americký futbal. Wilson ako vynálezca prevratnej technológie produkoval legendárnu klasiku a získal celosvetové uznanie za prínos športu a je označovaný za pravú americkú ikonu vo svete športového vybavenia. V srdci športovej histórie je značka Wilson celé storočie.

Základné parametre

  • Hmotnosť (vypletená): 186 g
  • Veľkosť hlavy: 613 cm2
  • Dĺžka rakety: 533 mm
  • Profil rámu: 19 mm C Beam
  • Hustota výpletu: 16 x 17

Výborná pre začínajúcich tenistov

Detská tenisová raketa Wilson US OPEN 21 je vhodná pre začínajúce deti vo veku od 5 do 6 rokov.

Výborná stabilita a ľahkosť

Rám rakety je vyrobený z odolnej titánovej zliatiny, je dostatočne pevný a odolný voči nárazom, čo je najmä pri detskej rakete veľká výhoda. Vďaka technológii QuadriForm má raketa perfektnú stabilitu a je ľahká, preto sa s ňou dieťa tak rýchlo neunaví. S výpletom váži len 186 gramov je ľahko ovládateľná pri hre a nezaťažuje tak zápästie malého tenistu. Dĺžka rakety a veľkosť hlavy prináša istú kontrolu loptičky zo všetkých strán kurtu. Vaše dieťa si túto tenisovú raketu hneď obľúbi.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wilson US open JR 21"
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson US open JR 21. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wilson US Open JR 21.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií