Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

XD Design Loooqs Be Fit zelený

Zobraziť katalóg
XD Design Loooqs Be Fit zelený
Fitness náramok pre sledovanie denných aktivít, spánku a spálených kalórií, vodeodolný IP67, kompatibilný s iOS a Android 4.3 a vyššie
Kód:  PFDE15c Produktové číslo:  P330.107 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XD Design Loooqs Be Fit zelený Predaj skončil

XD Design Loooqs Be Fit zelený

Úžasný fitness náramok, ktorý zaručene nikdy nezložíte z ruky. Budete ho mať neustále pri sebe a stane sa tak vašim dennodenným doplnkom. Tento fitness náramok je nielen skvele dizajnovo spracovaný, ale ponúka aj hŕbu užitočných funkcií. Sledujte svoju dennú aktivitu, spánok alebo sa pozrite na spálené kalórie. Náramok vám príde vhod predovšetkým pri športových aktivitách ako je beh, posilňovanie, fitness tréning alebo dokonca aj pri plávaní. Nemusíte sa obávať, náramok je totiž vodeodolný a disponuje IP67 krytím.

kľúčové vlastnosti

  • Neskutočná výdrž až až 30 dní
  • Kompatibilný so systémom iOS 6.0 a Android 4.3
  • Veľmi príjemný na denné aj nočné nosenie vďaka jeho ľahkosti
  • Bezplatná aplikácia

Nesmiernou výhodou je aj upozornenie na prichádzajúci hovor pomocou vibrácií. Náramok vám tiež bude zobrazovať vaše ciele pomocou modrého LED svetielka. Nabíjanie je riešené pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaka app.pro Android je urcena k tomuto naramku? Diky Radek.

dobrý den můžu se zeptat jestli mi to vezme android 4.2.2 předem díky

Diskusia a poradňa k XD Design Loooqs Be Fit zelený
Príslušenstvo pre XD Design Loooqs Be Fit zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Loooqs Be Fit zelený . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Loooqs Be Fit grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Loooqs Be Fit grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Loooqs alkalmasnak zöld.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií