Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Xiaomi Amazfit Moonbeam

Zobraziť katalóg
Xiaomi Amazfit Moonbeam
Fitness náramok – s funkciou merania krokov, spánku a s upozornením na prichádzajúce notifikácie, výdrž batérie až 10 dní, bezdrôtové nabíjanie, vodoodolný IP68
Kód:  XI2900f53

Xiaomi Amazfit Moonbeam

Xiaomi Amazfit Moonbeam je inteligentný fitness náramok, ktorý sa vám bude zaručene hodiť.

Fitness náramok Xiaomi Amazfit Moonbeam vás nenechá v štichu

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deb, ukazuje tenti náramej čas ?

Dobrý den, Náramek nejde spárovat s aplikací uvedenou v návodu (Amazfit - aktivity tracker, není ani ke stažení v tomto regionu v google play), ani s výše uvedenou v diskuzi Mi Fit (náramek se nespáruje -, žádný nenajde). Mimo aplikaci telefon přes bluetooth náramek najde. Poradíte, co s tím?

Diskusia a poradňa k Xiaomi Amazfit Moonbeam
Príslušenstvo pre Xiaomi Amazfit Moonbeam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Moonbeam. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Moonbeam. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit Moonbeam. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Amazfit Moonbeam.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií