PET PET

Xiaomi Mi Band 6 (NÁVOD)

Zobraziť katalóg

Článok

Aktualizované

Fitness náramok Xiaomi Mi Smart Band 6 ponúka oproti svojim predchodcom rad technologických vychytávok, medzi ktoré patrí najmä pohodlnejší a prehľadnejší príjem mobilných notifikácií. Na monitorovanie športových aktivít je pripravených 30 profesionálnych programov, prístroj disponuje tiež automatickým rozpoznávaním šiestich fitness režimov a okrem klasických funkcií zvládne fitness náramok Xiaomi Mi Smart Band 6 po novom aj monitoring saturácie krvi kyslíkom. Podrobnejšie vás s fitness náramkom zoznámi návod Xiaomi Mi Band 6, v ktorom sa dozviete všetko potrebné o inštalácii, nosení, nabíjaní, pripojení aj nastavení tohto fitness náramku.

Fitness náramok Xiaomi mi band 6 návod

Xiaomi mi band 6 návod – OBSAH

  1. Prehľad o výrobku Xiaomi Mi Smart Band 6
  2. Inštalácia fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6
  3. Nosenie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6
  4. Pripojenie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6 k aplikácii
  5. Použitie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6
  6. Rozobratie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6
  7. Nabíjanie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6
  8. Upozornenia k používaniu fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6
  9. Parametre fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6
  10. Bezpečnosť batérie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6
  11. Upozornenie k záruke fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6

Prehľad o výrobku Xiaomi Mi Smart Band 6

Xiaomi mi band 6 návod

Inštalácia fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6

  1. Zasuňte jeden koniec sledovacieho fitness zariadenia do slotu na prednej strane náramku.
  2. Zatlačte palcom na opačnej strane, tak aby bolo sledovacie fitness zariadenie úplne zasunuté do slotu.
Xiaomi mi band 6 návod

Nosenie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6

  1. Pohodlne stiahnite náramok okolo zápästia približne na vzdialenosť 1 prsta od zápästnej kosti.
  2. Xiaomi mi band 6 návod
  3. Na dosiahnutie optimálnej funkcie snímača tepovej frekvencie je potrebné, aby jeho zadná časť bola v kontakte s pokožkou. Pri nosení náramok nenoste ani príliš voľne, ani príliš tesne, ale ponechajte určitý priestor pre kožu, aby mohla dýchať. Utiahnite náramok pred začiatkom cvičenia a po jeho skončení ho zase povoľte.
Xiaomi mi band 6 návod

Pripojenie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6 k aplikácii

  1. Zosnímaním kódu QR prevezmite a nainštalujte aplikáciu. Než začnete inteligentný náramok Mi 6 používať, pridajte ho do aplikácie. (Android 5.0 a novšie alebo iOS 10.0 a novšie)
  2. Prihláste sa v aplikácii k svojmu Xiaomi účtu a postupujte podľa pokynov na pripojenie a spárovanie náramku s telefónom. Keď náramok zavibruje a na jeho obrazovke sa zobrazí požiadavka na spárovanie, dokončite operáciu párovania s telefónom klepnutím. Poznámka: skontrolujte, že je na vašom telefóne zapnutý Bluetooth. Počas párovania držte telefón a náramok blízko seba.
Xiaomi mi band 6 návod

Použitie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6

Po úspešnom spárovaní s vašim zariadením začne náramok sledovať a analyzovať vaše denné aktivity a spánkové návyky. Klepnutím obrazovku rozsvietite. Prejdením po displeji nahor alebo nadol zobrazíte rôzne funkcie, napríklad PAI (Personal Activity Intelligence), dáta o cvičení a nameranej tepovej frekvencii. Prejdením po displeji doprava sa vrátite na predchádzajúcu stránku.

Xiaomi mi band 6 návod

Rozobratie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6

Odstráňte náramok zo zápästia, podržte ho na oboch koncoch a zatiahnite, tak aby sa objavila malá medzera medzi sledovacím fitness zariadením a náramkom. Prstom vytlačte sledovacie fitness zariadenie zo slotu na prednej strane náramku.

Xiaomi mi band 6 návod

Nabíjanie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6

Pri nízkom stave batérie náramok okamžite nabite.

Xiaomi mi band 6 návod

Upozornenia k používaniu fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6

  • Ak náramok používate na meranie tepovej frekvencie, držte zápästie v pokoji.
  • Inteligentný náramok Mi 6 má úroveň vodoodolnosti 5 ATM. Je možné ho nosiť pri umývaní rúk, do bazéna alebo pri plávaní pri pobreží. Nemožno ho však používať v horúcej sprche, saune ani pri potápaní.
  • Dotyková obrazovka náramku nepodporuje ovládanie pod vodou. Pokiaľ náramok prišiel do kontaktu s vodou, pred ďalším použitím utrite z jeho povrchu zostávajúcu vodu mäkkou handričkou.
  • V prípade každodenného používania nenoste náramok príliš utiahnutý a snažte sa udržať kontaktnú plochu suchú. Náramok pravidelne čistite vodou.
  • Ak sa na pokožke v mieste dotyku s výrobkom objaví začervenanie alebo opuch, okamžite prestaňte výrobok používať a vyhľadajte lekársku pomoc.
  • Tieto hodinky nie sú zdravotná pomôcka; dáta ani informácie poskytované hodinkami nesmú byť používané ako základ diagnózy, liečby alebo prevencie chorôb.

Parametre fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6



Názov: Inteligentný náramok Mi 6
Model: XMSH15HM
Čistá hmotnosť sledovacieho fitness zariadenia: 12,8 g
Rozmery sledovacieho fitness zariadenia: 47,4 × 18,6 × 12,7 mm
Materiál náramku: Termoplastický elastomer
Materiál pracky: Hliníková zliatina
Nastaviteľná dĺžka: 155 – 219 mm
Kompatibilita: Android 5.0 a novší alebo iOS 10.0 a novší
Kapacita batérie: 125 mAh
Typ batérie: Lítium-polymérová batéria
Vstupné napätie: DC 5,0 V
Vstupný prúd: 250 mA max.
Vodoodolnosť: 5 ATM
Prevádzková teplota: 0 °C až 45 °C
Maximálny výstup: ≤13 dBm
Frekvencia Bluetooth: 2 400 – 2483,5 MHz
Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth Low Energy 5.0

Bezpečnosť batérie fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6

  • Toto zariadenie je vybavené integrovanou batériou, ktorú nemožno odstrániť ani vymeniť. Batériu sami nerozoberajte ani neupravujte.
  • Vhodením batérie do ohňa alebo do rozpálenej rúry, prípadne mechanickým poškodzovaním alebo rezaním batérie by mohlo viesť k výbuchu.
  • Ponechaním batérie v prostredí s extrémne vysokou teplotou by mohlo viesť k výbuchu alebo úniku horľavej tekutiny či plynu.
  • Pôsobením na batériu extrémne nízkym tlakom vzduchu by mohlo viesť k výbuchu alebo úniku horľavej tekutiny či plynu.

Upozornenie k záruke fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6

Ako používateľ produktov Xiaomi máte za určitých podmienok nárok na dodatočnú záruku. Spoločnosť Xiaomi ponúka špecifické spotrebiteľské záruky v rámci výhod poskytovaných ako doplnok k zákonným zárukám poskytovaným na základe zákona o ochrane spotrebiteľov platného vo vašej krajine, nie namiesto týchto záruk. Doba platnosti a podmienky týkajúce sa zákonných záruk sú uvedené v príslušných miestnych zákonoch. Ďalšie informácie o výhodách spotrebiteľských záruk nájdete na oficiálnych webových stránkach spoločnosti Xiaomi. S výnimkou prípadov, keď to zakazujú zákony alebo bolo inak ustanovené spoločnosťou Xiaomi, sú popredajné služby obmedzené na krajinu alebo región pôvodného nákupu. V rámci spotrebiteľskej záruky a v maximálnom rozsahu povolenom zákonom spoločnosť Xiaomi podľa svojho uváženia opraví alebo vymení váš produkt, prípadne vám vráti späť sumu, ktorá zaň bola zaplatená. Na bežnú mieru opotrebovania, zásah vyššej moci, zneužitie alebo poškodenie spôsobené nedbalosťou alebo chybou používateľa sa záruka nevzťahuje. Kontaktnou osobou pre popredajný servis môže byť akákoľvek osoba v autorizovanej servisnej sieti spoločnosti Xiaomi, autorizovaní distribútori spoločnosti Xiaomi alebo konečný predajca, ktorý vám produkt predal.

V prípade pochybností kontaktujte príslušnú osobu, ktorú spoločnosť Xiaomi určila. Súčasné záruky sa nevzťahujú na Hongkong a Taiwan. Na výrobky, ktoré neboli riadne dovezené a/alebo neboli riadne vyrobené spoločnosťou Xiaomi a/alebo neboli riadne nadobudnuté od spoločnosti Xiaomi alebo oficiálneho predajcu produktov Xiaomi, sa existujúce záruky nevzťahujú. Na základe platných zákonov môžete získať záruky od neoficiálneho predajcu, ktorý vám produkt predal. Spoločnosť Xiaomi vás preto vyzýva, aby ste kontaktovali predajcu, od ktorého ste výrobok zakúpili.

Podrobný manuál vám pomôže zistiť všetky dostupné funkcie a poradí vám s ich nastavením, aby ste mohli fitness náramok Xiaomi Mi Smart Band 6 naplno využiť pri svojich športových aj iných aktivitách.

Vytlačiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií