Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Xiaomi Mi Body Composition Scale

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Body Composition Scale
4,8 84 hodnotení
Osobná váha digitálna diagnostická (s funkciami), nosnosť 150kg, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody, možnosť uloženia dát a mobilná aplikácia, pripojenie: Bluetooth, kompatibilný operačný systém: Android a iOS, farba biela
Kód:  XIAMI111 Produktové číslo:  472785

Xiaomi Mi Body Composition Scale

Kľúčové benefity osobnej váhy Xiaomi Mi Body Composition Scale 

  • Ultratenký model značky Xiaomi s inteligentnými funkciami na kontrolu kondície i zdravie 
  • Váha meria hmotnosť od 5 kg do 150 kg 
  • Kontrola hmotnosti, objemu a hmotnosti svalovej hmoty, hmotnosti kostí, bazálneho metabolizmu a BMI 
  • Moderný a prehľadný LCD displej 
  • Zariadenie má pamäť až pre 16 osôb, ktoré rozpozná bez nutnosti prestavovania 
  • Xiaomi Mi Body Composition Scale spolupracuje so smartfónmi či tabletmi cez Bluetooth 4.0 

Cesta k pevnejšiemu zdraviu začína pri modernejšej váhe 

Osobná váha Mi Body Composition Scale značky Xiaomi zaujme svojim ultratenkým vyhotovením a inteligentnými funkciami. S touto inteligentnou váhou budete mať pod kontrolou celé svoje telo, a tak môžete ľahšie začať pracovať na zlepšení vlastnej kondície a zdravia. 


Urobíte si presný obraz nielen o tom, koľko vážite 

S váhou Xiaomi Mi Body Composition Scale získate predstavu nielen o svojej celkovej hmotnosti ale aj o podiele svalovej hmoty, podkožného tuku, vody a o celkovom BMI pomere. 


Xiaomi Mi Body Composition Scale vás ušetrí návštev lekárov 

Všetky údaje váha meria  pomocou presných algoritmov. Vysnívaný zdravotný stav tak lepšie dosiahnete aj bez častých návštev lekárov alebo iných odborníkov. 


Namerané hodnoty sa ukladajú v mobilnej aplikácii 

Xiaomi Mi Body Composition Scale podporuje spoluprácu so smartfónmi alebo tabletmi cez Bluetooth 4.0. Váhu využijete v kombinácii s aplikáciou Xiaomi Mi Fit kde sa uložia všetky vaše údaje, a tak budete mať svoje namerané hodnoty a zaznamenaný pokrok vždy poruke. 


 Váhu môže používať až 16 osôb 

Spomínaná aplikácia vám navyše poskytne užitočné rady na ceste k vášmu zdraviu. Váha Mi Body Composition Scale má pamäť až pre 16 osôb, ktoré sama rozpozná a uloží namerané dáta k ich profilom. Všetky inteligentné funkcie teda využije celá rodina. 


Displej s inteligentným podsvietením na lepšiu čitateľnosť 

 Prvotriednu čitateľnosť prepožičiava displeju LED podsvietenie. Jeho súčasťou je navyše svetelný senzor, ktorý podľa okolitých podmienok nastaví adekvátny jas. 


Xiaomi Mi Body Composition Scale veľa miesta nezaberie 

 So svojím úzkym profilom (14,75 mm) váha nielenže elegantne vyzerá ale tiež ju ľahko uskladníte prakticky kdekoľvek, nehľadiac na to, či máte alebo nemáte miesta nazvyš. 


Parametre a špecifikácia

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
AAA Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry vianocny vtip :) Na mobile v alze som si tuto vahu vybral, jej cena bola 44€ zlava z povodnej ceny 51.30€ (odfotil som si to) a kym som stihol pustit PC tak sa cena zvysila na 59.90€. Tomu hovorim vianocna zlava :D Nastastie v inych shopoch je stale za 36€ Aj ked prakticky vsetko nakupujem v Alze, tymto sposobom si fakt nerobite dobre meno..

Dobrý den, umí se váha spojit se Samsung Health, stejně jako Xiaomi Original Mi Smart Scale???? Díky

Mera vaha svalatvo tuk aj pre ludi ktori cvicia kulturistiku?vela vah s tym ma problem napriek tomu ze su tiez diagnosticke

Dobrý den, tak z těch odpovědí jsem zmatená. Je prosím tato váha druhé generace co měří i tuk a vodu? Chtěla bych si koupit právě tu co už měří vše. Děkuji

Dobry den. Ide o 2.generaciu osobnej vahy xiaomi? Dakujem

Dobry den, v popise Alza sa uvadza: meranie tuku v tele - NIE, meranie vody v tele - NIE. V mauali je protichodna informacia: Pokud zvolíte naopak položku „Body score“, můžete vyčíst právě všechny ty ostatní veličiny, které tato váha měří – BMI, Tělesný tuk, Voda, Bazální metabolismus, Viscerální tuk, Svaly, nebo Kostní hmota. Viete prosim upresnit ako to v skutocnisti je? Vdaka.

Do kolika procent tuku v těle váha váží?

Dobrý den měří tato osobní váha s přesností na 50g a lze jí tedy využívat i k vážení ovoce, zeleniny, balení apod. a má Body Balance test k testování rovnováhy uživatele?

Dobry den, ma mi fit body scale 2 i zobrazeni metabolickeho veku? Dekuji.

Prosím vás, je povrch tejto váhy plastový, alebo sklenený? Ďakujem

123
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Body Composition Scale
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Body Composition Scale Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Body Composition Scale . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Körperwaage mit BMI-Messung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Körperwaage mit BMI-Messung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Body Composition Scale.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií