Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Mi Watch Color (PREVIEW) – štýlové hodinky v 1540 variáciách

Zobraziť katalóg

Článok

Aktualizované

Značka Xiaomi svojich zákazníkov pravidelne prekvapuje nielen podarenými mobilnými telefónmi, ale aj výbornými smart watch. Na čínskom trhu práve pristála prvá tohtoročná novinka s názvom Mi Watch Color. Trendy dizajn a veľa možností personalizácie z modelu robia perfektný kúsok pre deti aj dospelých, ktorí si smart hodinky chcú vyladiť k dokonalosti. Čo Xiaomi Mi Watch Color ponúkajú a čím všetkým zaujmú?

xiaomi; xiaomi mi watch color; smartwatch; nositeľná elektronika; smart hodinky; wearables;

Xiaomi: čínsky drak nielen na poli smart watch

Čínska značka Xiaomi znovu ukazuje, čo všetko dokáže. Xiaomi Mi Watch Color sľubujú mnohé, od 14-dňovej výdrže batérie (22 dní v základnom móde) až po veľa inteligentných funkcií vrátane podpory 10 športových režimov. Poďme sa pozrieť na najdôležitejšie parametre.

Mi Watch Color: nekonečno možností a super technológií

Xiaomi Mi Watch Color na prvý pohľad zaujmú kruhovým AMOLED displejom. Ten sa chváli uhlopriečkou 1,39", špičkovým rozlíšením 454 × 454 pixelov a chráni ho odolné sklo Gorilla Glass 3. generácie. Zákazníci sa môžu tešiť aj na navigačné systémy GPS a GLONASS, podporu NFC, možnosť merania srdcového tepu, sledovanie spánku a tiež vodoodolnosť až do 5 ATM. Vďaka tomu Mi Watch Color zvládnu bežné plávanie, ale na potápanie sa nehodia.

xiaomi; xiaomi mi watch color;smartwatch; nositeľná elektronika; smart hodinky; wearables;
Smart hodinky Xiaomi Mi Watch dokážu byť ako elegantné, tak extravagantné.

Prepojenie Mi Watch Color s telefónom zariaďuje technológia Bluetooth 5.0. Nechýba ani gyroskop, akcelerometer alebo barometer, ale smart hodinky toho ponúkajú oveľa viac. Xiaomi Mi Watch Color síce nepodporujú aplikácie tretích strán, avšak potešiť môže moderný systém MIUI for Watch, ktorý je podľa všetkého veľmi intuitívny a prehľadný. Mi Watch Color možno ovládať aj hlasom, a ich obsluha je tak ihneď o niečo ľahšia. Naopak reproduktor údajne chýba, a tak nám hlasový asistent neodpovie.

Xiaomi Mi Watch Color: jasná voľba pre milovníkov originality

Smart hodinky Xiaomi Mi Watch Color ponúknu 7 farebných remienkov, a dokonca aj 110 rôznorodých ciferníkov. Navyše sú ponúkané s čiernym alebo strieborným telom, a bude tak na každom používateľovi, ako si smart hodinky dotvorí k obrazu svojmu. Vo výsledku je možné vytvoriť neuveriteľných 1 540 farebných kombinácií.

xiaomi; xiaomi mi watch color;smartwatch; nositeľná elektronika; smart hodinky; wearables;
Inteligentné hodinky Xiaomi Mi Watch možno nosiť v 1 540 dizajnových variantoch.

Xiaomi Mi Watch Color – špecifikácia, dostupnosť a cena

Xiaomi Mi Watch Color ponúkajú skvelý pomer cena/výkon, takmer nekonečné možnosti prispôsobenia, prehľadný okrúhly displej a slušná výdrž batérie. Za cenu okolo 120 € ide o naozaj slušný kúsok. A čo viac, tieto inteligentné hodinky budú presne také, aké si ich sami urobíme. Už teraz to vyzerá, že by sa Mi Watch Color mohli pozrieť aj na náš trh. Aktuálnu dostupnosť však odhalíte až kliknutím na zelené tlačidlo nižšie.

i Mohlo by vás zaujímať

Smart hodinky Xiaomi Mi Watch Color kombinujú všetky základné inteligentné funkcie, ohromný AMOLED displej s vysokým rozlíšením a veľmi nízkou cenu. To vytvára neodolateľný pomer cena/výkon, ktorý zafungoval aj pri trháku Mi Band. Zopakuje Xiaomi svoj úspech aj tentoraz?

Vytlačiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií