Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Xiaomi MiBand 1S čierny

Zobraziť katalóg
Xiaomi MiBand 1S čierny
4,2 65 hodnotení
Fitness náramok senzor srdcového tepu, fitness monitor a strážca spánku, odolný proti vode a prachu IP67, spolupracuje s Android 4.4 a vyššie + iOS 7 a vyššie
Kód:  XI2900f5d Produktové číslo:  472238 Stránky výrobcu

Xiaomi MiBand 1S čierny


vypnuté
Xiaomi MiBand 1S černý

Presné meranie celodennej aktivity

Fitness náremok Xiaomi Mi Band s označením 1S je vylepšenou generáciou populárneho inteligentného náramku. Pridaný senzor na meranie srdcového tepu vám ešte lepšie umožní podrobne monitorovať svoje aktivity počas dňa a samozrejme aj v čase spánku. V závislosti od frekvencie využitie senzora srdcového tepu by batéria náramku mala vydržať bez nabíjania 20 a viac dní.



Fitness náramok nabitý funkciami

Užitočné funkcie, ako sú monitor fitness aktivít, sledovanie kvality spánku, smart alarm na budenie vibráciami a krokomer zostali zachované. Náramok je vyrobený z inovovaného materiálu, vďaka čomu je ešte viac odolný proti nechcenému poškodeniu. Nemusíte mať obavy ani pri kúpaní, pretože Xiaomi Mi Band 1S je odolný voči vode aj prachu. Dokladá to certifikácia IP67.

vypnuté
Xiaomi MiBand 1S černý


vypnuté
Xiaomi MiBand 1S černý

Jednoduché prepojenie s vaším telefónom

Mi Band 1S dokáže komunikovať s vaším inteligentným telefónom prostredníctvom bluetooth. Spárovaný telefón musí disponovať minimálne bluetooth 4.0 a Androidom 4.4 alebo iOS 7 a novším.



Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hmotnosť vám nebude na obtiaž ani pri dlhodobom nosení
  • Integrovaný optický senzor srdcového tepu
  • Nadčasový vzhľad
  • Dlhá výdrž batérie
vypnuté
Xiaomi MiBand 1S černý

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
480 h (20 d) Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Hmotnosť
13 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Hmotnosť
13 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
480 h (20 d) Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj, chtěl bych se zeptat, přemýšlím nad koupí náramku Xiaomi MiBand 1S. Ale spíše pro upozorňování na nové notifikace. Na co vše umí náramek upozornit? Jen na příchozí hovory, nebo i ostatní.. SMS, E-mail atd?? A dá se vypnout počítání kroků? Jelikož jsem na vozíku, docela by mě "zvedalo že židle" kdyby mě denně připomínalo, že jsem ušel málo kroků, ať se jdu projít... :-D :-D

Chcela by som sa opytat, ako sparovat naramok z mobilom. myslim, ze je nabity, kedze nesvieti mi na cerveno, avsak bluetooth ani app Mi fit mi ho nedokaze najst. Neviete poradit, co by som mohla robit zle?

chcel by som sa opytat ci tento naramok funguje aj bez mobilu popripade do akej vzdialenosti dokaze byt pripojeny.

Dobrý den, chci se zeptat jestli je tento fitness náramek kompatibilní s IPhone 5. Chci ho koupit jako dárek ale nemám možnost to odzkoušet. Předem děkuji za odpověď

, chcel by som sa informovať, či je náramok Xiaomi MiBand 1S kompatibilný s mobilným telefónom HONOR 7? Alebo nejaký iný náramok k Honor 7? Za skorú odpoveď Vám

Dobry den, velice me zaujal produkt Xiaomi MiBand 1S a chtel bych se zeptat, zda bude kompatibilni se sporttesterem Garmin Fenix II, jako nahrada hrudniho pasu, stejne, jako napriklad Mio Link a Scosche RHYTHM+. Dekuji za odpoved, s pozdravem Tomas Khom.

Dobrý den, lze náramek používat jen jako budík? Lze na něm nastavit datum a hodiny bez potřeby telefonu a bez synchronizace s telefonem? Díky.

Dobrý den, hned po zakoupení se mi nenabijí, prostě neblíká. Zkouším na PC a přes adaptér. Mám ho reklamovat?

potřebuje to něco k tomu byhc to nabíjel přes počítač ? nabíjí se to dlouho a nebo je to šmejdko a mám to hned reklamovat

uvádzaná bežná cena 47,90 € !!! ? :D :D ... pekné zavádzanie zákazníkov

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi MiBand 1S čierny
Príslušenstvo pre Xiaomi MiBand 1S čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi MiBand 1S černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi MiBand 1S schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi MiBand 1S schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi MiBand 1S fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií