Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

XTND

Zobraziť katalóg
XTND
Elektro longboard Max rýchlosť 45km / h, materiál karbón, bezdrôtové nabíjanie, motor 1800W
Kód:  XTND01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XTND

Pohybujete sa často po meste, ste otvorení neobvyklým dopravným prostriedkom a priamo milujete hi-tech vychytávky? Longboard XTND má kvalitné české korene okorenené výdatnou porciou moderných technológií a intuitívnych funkcií. Vyniká materiálom z karbónu, veľmi rýchlym a hlavne bezdrôtovým dobíjaním. Ponúka dlhý dojazd a výkonný motor, ktorý si poradí aj so stúpaním so sklonom do 20%.

Kľúčové vlastnosti longboardu XTND

  • Český longboard s výkonným motorom
  • Odolná karbónová doska
  • Rýchle bezdrôtové nabíjanie
  • Dlhý dojazd
  • Poradí si so stúpaním
  • Diaľkový ovládač
  • Synchronizácia so smartfónom
  • Dojazd na jedno nabitie až 20 km

Spoľahlivosť vďaka kvalitnému materiálu

Na prvý pohled longboard XTND zaujme najmä vzhľadom. Jeho elegantné čierne prevedenie z karbónu osloví každého priaznivca vyspelých technológií. Longboardu tento materiál umožňuje zachovať si vysokú pevnosť, optimálnu pružnosť a zároveň ponúknuť nízku hmotnosť, ktorú oceníte pri každom jeho prenášaní. Samotná doska je veľmi úzke, avšak nájdete v ňom ako výkonný elektromotor, tak aj batérie a oboje je aj dobre prístupné. 

Je bezpečný a zabezpečený

Longboard XTND disponuje dvojicou svetiel, prispievajúcich k bezpečnosti - vpredu biele a vzadu červené. Svetlá sa spínajú automaticky vďaka zabudovanému svetelnému snímaču alebo prípadne za pomoci aplikácie v telefóne a zadné svetlo funguje tiež ako brzdové. Samozrejmosťou medzi všetkými technológiami, ktoré longboard ponúka, je rekuperácia energie pri brzdení.

Navyše máte k dispozícii diaľkový ovládač, na ktorom si môžete nastaviť maximálnu rýchlosť (najvyššie 45 km / h) a sledovať stav batérie. Využite tiež ochranu proti odcudzeniu, ktorá spočíva v upozornení na vašu aplikáciu v telefóne zakaždým, keď sa longboard pohne.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den stale neviete kedy bude dany produkt u vas

Dobry nevie sa ani priblizne kedy bude dany produkt k mani dakujem za odpoved

Prosim vas mozte mi dat adresu toho vyrobcu mam spustu technickych dotazu na ktore niesom si isty ci mi budete vediet odpoved dakujem

Aka bude asi cena daneho produktu

Ma dani produkt aj volnobezku bude sa nanom dat jazdit aj bez motora

Dobrý den mám otázku zda Váš obchod v nejbližší době bude prodávat i produkty Raptor 2 Unboxing ,BLINK QU4TRO Děkuji.

Chci se prosím zeptat kdy tenhle Longboard bude na prodej. Děkuji

kolik kg uveze do stoupáni 20 stupňů jakou rychlostí ? cena cca ?

Diskusia a poradňa k XTND
Príslušenstvo pre XTND Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XTND. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XTND. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XTND. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XTND.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií