Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Yedoo City black/red

Zobraziť katalóg
Yedoo City black/red
5 2 hodnotení
Kolobežka , nosnosť 120kg, pre jazdcov vysokých cca 145 cm, max. výška riadidiel 105 cm, hmotnosť 9.3kg
Kód:  YEDOO15 Produktové číslo:  8595142607023

Yedoo City black/red

Yedoo City je všestranná kvalitne vyhotovená kolobežka v podarenom dizajne. Ako už jej názov napovedá, je ideálnym spoločníkom pri cestovaní po meste. Tomu je prispôsobená ľahká ovládateľnosť, nízka hmotnosť aj celkové jazdné vlastnosti, nemusíte sa ju však obávať vziať aj do miernejšieho terénu. Výborné jazdné vlastnosti, dobrá ergonómia a funkčné detaily doplňujú rám vyrobený z Hi-ten ocele, V Tektro hliníkové brzdy a pneumatiky Innova.

Kľúčové vlastnosti

  • Vylepšený model kolobežky Yedoo City
  • Do mesta aj do terénu
  • Nízka hmotnosť
  • Dve polohy stúpadla nad terénom
  • Veľký rozsah nastavenia výšky kormidla
  • Nosnosť 120 g

Univerzálne využitie

Pri návrhu kolobežky bolo myslené predovšetkým na to, aby sa dokonale prispôsobila rušnému mestskému životu. Kombinácia kompaktnej konštrukcie a kolies veľkosti 16 a 12 palcov modelu dodáva optimálnu cestovná rýchlosť, výbornú ovládateľnosť a zároveň umožňuje jednoduché prenášanie. O bezpečie pri jazde sa stará špičkový brzdný systém a protišmyková úprava stúpadla. Ak hľadáte pohodlný a rýchly dopravný prostriedok na každodenné cesty do práce, do školy či na nákupy, je Yedoo City skrátka tou najlepšou voľbou.

Hmotnosť:
9,3 kg

Výška kormidla:
93 - 105 cm

Dĺžka nášľapu:
36 cm

Šírka kormidla:
66 cm

Celková dĺžka:
133 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den! Da se na lolobezku pridelat dětské stupatko? Treba oxelo? Diky!

Dobrý den, 1.9.2017 jsem vznesla dotaz a ani odborní z Alzy nereagoval, proto to zkouším znova. Dobrý den, byla by tato koloběžka vhodná pro 10letou dcerku, výška cca 140 cm. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Yedoo City black/red
Príslušenstvo pre Yedoo City black/red
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yedoo City black/red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yedoo City black/red.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií