Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Yonex Nanoray 20, white/red, 3UG4

Zobraziť katalóg
Yonex Nanoray 20, white/red, 3UG4
Bedmintonová raketa – pružný grafitový rám, technológia Aero Box Frame, Built-in T-Joint, izometrická hlava, hmotnosť 3U=85g
Kód:  SPTms1434 Produktové číslo:  4549317281772 Stránky výrobcu
Yonex Nanoray 20, white/red, 3UG4 Predaj skončil

Yonex Nanoray 20, white/red, 3UG4

Hráte obľúbenú raketovú hru badminton? Spoločnosť Yonex pre vás pripravila novú badmintonovú raketu Yonex Nanoray 20 vo farbe white/red, ktorá je určená pre začínajúcich i mierne pokročilých hráčov. Využite nové technológie pre lepší švih a presnejšie údery.

Raketa s pružným grafitovým rámom poskytuje vďaka izometrickej hlave až o 32 % väčší Sweet Spot oproti bežným raketám. V spoji hlavy rakety s shaftom je zapustený Built-in T-Joint. Ten zabezpečuje netočivú a jednodielnu konštrukciu rámu. Výsledkom sú razantnejšie a presnejšie údery.

Hlavné prednosti

  • Určená pre začínajúcich a mierne pokročilých hráčov
  • O 32 % väčší Sweet Spot
  • Lepší švih a presné údery
  • Technológia Aero Box Variframe redukuje odpor vzduchu
  • Ľahké grafitové vyhotovenie s čiastočkami volfrámu

Aerodynamická hlava

Nová technológia Aero Box Variframe kombinuje aerodynamický profil hlavy rámu na rýchlejší švih v akejkoľvek situácii. Pomocou prídavného volfrámového IPS závažia dosahuje o 15 % väčšiu váhu a zároveň čelnú stabilitu oproti ostatným raketám.

V porovnaní so štandardným air-flow vzorom redukuje odpor vzduchu až o 10 %. Pritom maximalizuje silu švihu, čím prenáša na košík vyššiu energiu. So zvýšenou kontrolou získate aj rozšírený pružiaci čas, čím si uľahčíte odohranie úderov v časovej tiesni.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je k této raketě i pouzdro?Je opravdu do odstínů bílo-fialová?V názvu je červená. Děkuji Veselá

Diskusia a poradňa k Yonex Nanoray 20, white/red, 3UG4
Príslušenstvo pre Yonex Nanoray 20, white/red, 3UG4
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Nanoray 20, white/red, 3UG4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yonex Nanoray 20, fehér / piros, 3UG4.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií