Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Yonex Nanoray ORION

Zobraziť katalóg
Yonex Nanoray ORION
4,8 4 hodnotení
Bedmintonová raketa – univerzálna, s vyvážením do gripu; rakety Nanoray sa vyznačujú – rýchlosťou, obratnosťou a razanciou; Izometrická hlava; technológia Carbon Nanotube, hmotnosť 3U (85 – 89.9g), Long Size-shaft o 10mm dlhší
Kód:  SPTyon003 Produktové číslo:  4549317821565 Stránky výrobcu

Yonex Nanoray ORION

Bedmintonová raketa Yonex Nanoray ORION padne do ruky každému začínajúcemu i stredne pokročilejšiemu hráčovi badmintonu. Obľúbia si ju najmä jedinci, ktorí radi hrajú celodvorcovým štýlom a hľadajú podporu pri získavaní základných bedmintonových zručností. Určite sa každému zapáči svojím moderným dizajnom v čiernej a bielej farbe s oranžovými detailmi. Prednosťou tejto rakety a celého radu Nanoray je rýchlosť, obratnosť a razancia. Izometrická hlava Yonex Nanoray ORION má navyše o 32% väčšiu Sweet Spot (ideálnu úderovú plochu). Celá raketa váži 85 – 89,9 gramov (3U).

Kľúčové vlastnosti  Yonex Nanoray ORION

  • Yonex Nanoray ORION zaujme svojim dizajnom
  • Sweet spot je o 32% väčší ako pri ostatných raketách 
  • Raketa je stredne ťažká so svojou váhou 85 až 89,9 gramov
  • Long-Size shaft predĺži shaft o 10 mm
  • Vyváženie je smerované do gripu

Nanotechnológia pre lepšie strely

Unikátna technológia Carbon Nanocube, ktorou raketa disponuje, je založená na vrstvení nanopohárikov, ktoré zvyšujú pružnosť rámu a zaručujú rýchlejší návrat rakety do základnej polohy. Údery s vyššou razanciou a presnosťou zaistia umiestnenie Nanotubes na vnútornej strane rámu, čo spôsobí dlhšie trvajúci kontakt loptičky s výpletom a následnú rýchlu strelu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je dodáván obal? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Yonex Nanoray ORION
Príslušenstvo pre Yonex Nanoray ORION
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Nanoray ORION. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yonex Nanoray ORION.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií