AD homeoffice PET

Yonex Voltric 200 LD, Premium Gold, 4UG4

Zobraziť katalóg
Yonex Voltric 200 LD, Premium Gold, 4UG4
4,0 1 hodnotení
Bedmintonová raketa – rám s Tri-Voltage systémom s razanciou úderov, rýchla manipulácia s raketou, užší profil strán rámu, vyššia pevnosť, hmotnosť 4U = 80g
Kód:  SPTms1432 Produktové číslo:  4549317631874 Stránky výrobcu
Yonex Voltric 200 LD, Premium Gold, 4UG4 Predaj skončil

Yonex Voltric 200 LD, Premium Gold, 4UG4

Hráte obľúbenú raketovú hru bedminton? Spoločnosť Yonex pre vás pripravila novú bedmintonovú raketu Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, ktorá je určená pre stredne pokročilých hráčov. Využite nové technológie pre maximálnu razanciu úderu a rýchlejšiu manipuláciu.

Raketa z ľahkého grafitu je vhodná pre útočnějšie zameraných hráčov, ktorí hľadajú dostatok kontroly. Vďaka izometrickej hlave poskytuje až o 32 % väčší Sweet Spot oproti bežným raketám. V spoji hlavy rakety so shaftom je zapustený Built-in T-Join. Ten zaisťuje nekrútivú a jednodielnu konštrukciu rámu. Výsledkom sú razantnejšie a presnejšie údery.

Hlavné prednosti

  • Určená pre stredne pokročilých hráčov
  • O 32 % väčší Sweet Spot
  • Razantné a presné údery
  • Systém Tri-Voltage pre vyššiu pevnosť a rýchlu manipuláciu
  • Ľahké grafitové prevedenie s čiastočkami volfrámu

Razancie a manipulácia

Vďaka novému systému Tri-Voltage sú skombinované dve vlastnosti, ktoré nejdú bežne dohromady. Viac váhy v hornej časti rámu zvyšuje razanciu úderu ale spomalí rýchlosť manipulácie. Ak je rám ľahší jav sa obráti. Nový systém používa čiastočky volfrámu v ráme rakety na dvoch miestach a v krčku.

Vzhľadom na to, že rám rakety je z grafitu a použitý volfrám je 10× hutnejší, umožní vyššiu pevnosť a zvýšenie razancie o 5 % so zachovaním rýchlej manipulácie s raketou.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chybi Vam tu zcela zasandni informace o vyvazeni a tuhosti shaftu

Diskusia a poradňa k Yonex Voltric 200 LD, Premium Gold, 4UG4
Príslušenstvo pre Yonex Voltric 200 LD, Premium Gold, 4UG4
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Voltric 200 LD, Premium Gold, 4UG4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií