PET PET

Yonex Voltric CRONUS

Zobraziť katalóg
Yonex Voltric CRONUS
Bedmintonová raketa – celografitová s vyvážením do hlavy; technológia Tri-Voltage systém; Izometrická hlava; váha 4U (80–84.9 gramov), Long Size-shaft o 10mm dlhší
Kód:  SPTyon001 Produktové číslo:  4549317544198 Stránky výrobcu
Yonex Voltric CRONUS Predaj skončil

Yonex Voltric CRONUS

Bedmintonová raketa Yonex Voltric Cronus padne do ruky každému začínajúcemu i stredne pokročilejšiemu hráčovi bedmintonu. Obľúbia si ju najmä jedinci, ktorí radi hrajú útočne a hľadajú podporu pri získavaní základných bedmintonových zručností. Určite sa každému zapáči svojím moderným dizajnom v limetkovej a bielej farbe. Prednosťou tejto rakety a celej rady Voltric je kombinácia razancie striel a kontroly úderov. Celografitová konštrukcia pohltí vibrácie a vaša ruka bude stále v pohodlí. Isometrická hlava Yonex Cronus má navyše o 32% väčší Sweet Spot (ideálnu úderovú plochu) na rozdiel od ostatných rakiet. Celá raketa váži 80-84,9 gramov (4U).

Kľúčové vlastnosti Yonex Voltric Cronus

  • Yonex Cronus zaujme svojim dizajnom
  • Disponuje celografitovú konštrukciou
  • Sweet spot je o 32% väčší ako pri ostatných raketách
  • Výplet je stredne pružný a raketa ľahká so svojou váhou 80 až 84,9 gramov
  • Long-Size shaft predĺži shaft o 10 mm
  • Raketa je vyvážená do hlavy

Razantnosť, manipulácia a stabilita

Raketa disponuje systémom Tri-Voltage, ktorý kombinuje dve protichodné vlastnosti, a to razanciu úderov a rýchlu manipuláciu s raketou. Systém spočíva v tom, že v ráme rakety (v pozíciách 2 a 10 ako na hodinách) a v jej krčku sú vložené čiastočky volfrámu, ktoré sú desaťkrát hutnejšie než grafit, čo zaisťuje užší profil strán rámu a vyššiu pevnosť. To všetko dopraje rakete kombináciu razantných úderov a zároveň rýchlu manipuláciu. Na rakete tiež nájdete Bulit-in T-Joint, alebo zabudovaný krčok z epoxidovej živice, ktorý zvyšuje čelnú stabilitu rámu pri úderoch.

Zastrašte protihráča

Inovatívna technológia radu Voltric je usadená v pozíciách 2 a 10 (ako na hodinách) v hlave rakety. Ide o zvukový filter, ktorý redukuje vysoké a tupé tóny. Výsledkom toho sú ostrejšie a hlasnejšie zvuky pri odpale, čo bude hrať na struny psychiky protihráčov a vy budete vyzerať ako drsnejší hráč.

Lepší úchop rakety Yonex Voltric Cronus

Technológia Control Support Cap poskytuje o 88% širšiu plochu úchopu než u bežných rakiet. Bude sa vám preto lepšie držať a manipulácia sa stane ľahšia.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je tato raketa dodávána v obalu? děkuji

Dobrý deň prajem, je táto raketa dodávaná už vypletená ? Vďaka :)

Diskusia a poradňa k Yonex Voltric CRONUS
Príslušenstvo pre Yonex Voltric CRONUS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Voltric CRONUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yonex Voltric CRONUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yonex Voltric CRONUS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yonex Voltric CRONUS.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií