AlzaPlus+ sport Aplikace

Nosiče na bicykle – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Topeak
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné nosiče na bicykle. Cenových hitov v kategórii nosiče na bicykle máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší nosiče na bicykle? Potom sa pozrite do kategórie lacné nosiče na bicykle.
1 položka
4,0
TOPEAK nosič TETRARACK R1
Nosič na bicykel
Cenová bomba
76,90 € Ušetríte 31 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTtop135
inteligentný zámokSmart zámok Pealock 2 spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne?
Chystáte sa na bicykel s deťmi a riešite, aké športové vybavenie je nevyhnutné na rodinné cyklovýletovanie? Prinášame vám ucelený prehľad o cyklistike s deťmi od batoliat cez škôlkárov až po väčšie deti, s ktorými už môžete plánovať dlhšie a náročnejšie trasy....
Máte nový bicykel a zariaďujete jeho osvetlenie? Potom je práve vám určený náš článok, ktorý vás prevedie dostupnými svetlami a ich variantmi.
prilbaCyklistické prilby majú obmedzenú životnosť. Meníte pravidelne? Možno patríte k tým, ktorí používajú jednu helmu na bicykel päť, alebo dokonca desať rokov. Napadlo vám však, že po takej dobe nemusí svoju funkciu plniť stopercentne? Prečítajte si o tom, čo jej životnosť skracuje a kedy ju vymeniť.
Viac článkov

Nosiče na bicykle – cenové bomby, akcie

Zadné nosiče na bicykel sú praktickým príslušenstvom na bicykel, ak často jazdíte na nákupy na bicykli alebo vozíte ďalší náklad. Zvoliť môžete nosič zadný alebo predný, ktorý je ideálny na pracovnú aktovku alebo batoh. Kúpte si kvalitné zadné nosiče na bicykel Tern alebo napríklad Force. Výhodou týchto držiakov na bicykle je spoľahlivá konštrukcia a jednoduchý systém pripevnenia.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií