AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Zanier HOT.ZX 3.0 vyhrievané rukavice palčiaky, dámske

Zobraziť katalóg
Zanier HOT.ZX 3.0 vyhrievané rukavice palčiaky, dámske
Vyhrievané rukavice – 4-smerný stretch, dlaň koža, lítium batéria 2600mAh, trojstupňová regulácia, doba vyhrievania až 10 hodín
Kód:  SPTza2011nad
Zanier HOT.ZX 3.0 vyhrievané rukavice palčiaky, dámske Predaj skončil

Zanier HOT.ZX 3.0 vyhrievané rukavice palčiaky, dámske

Vybavte sa proti najtuhšiemu mrazu pri dlhých výletoch v horách či zimných radovánkach. Rukavice HOT.ZX skúseného tirolského výrobcu Zanier používajú nielen špičkové materiály a viacvrstvovú podšívku pre optimálnu tepelnú izoláciu, ale dokonca aj vlastné vykurovanie. Sofistikované technológie v čele s textilnými vykurovacími prvkami sa postarajú o mimoriadny tepelný komfort rúk až na 10 hodín. K dispozícii sú 3 stupne ohrevu pomocou ľahko dostupného tlačidla.

Kľúčové vlastnosti vyhrievaných rukavíc Zanier HOT.ZX 3.0

  • Sofistikované textilné vykurovacie prvky s riadiacou elektronikou
  • Špičkové materiály (kozia kože, ZA LOFT, ZA TEX, ZA FLEX)
  • Dodatočná izolačná vrstva prstov (ARTICAP)
  • Ľahké Li-ion akumulátory pre 10 hodín vyhrievania
  • USB dobíjanie (dodaná nabíjačka)
  • Dámske vyhotovenie

Moderné materiály ZA LOFT, ZA TEX a ZA FLEX

Rukavice Zanier HOT.ZX 3.0 sú zložené z rôznych častí, vďaka ktorým budú vaše ruky skvele chránené a so zachovaným hmatom pre využívanie ďalších vecí. ZA LOFT je extrémne mäkký, teplý a ľahký izolačný materiál. Je vodoodolný, a pritom priedušný. ZA TEX je vodotesná a vetruodolná membrána. S ňou budú ruky v teple a suchu aj pri dlhom nosení. ZA FLEX je 4-vrstvový pružný materiál, vďaka ktorému rukavice optimálne padnú a sú pohodlné.

Rukavice od základu navrhnuté pre efektívne používanie

Návrh rukavíc Zanier HOT.ZX 3.0 podlieha dlho zozbieraným skúsenostiam používateľov. ATC je napríklad špeciálna výstuž v kritickej oblasti palca a ukazováka. MLS je zase viacvrstvová podšívka pre optimálnu tepelnú izoláciu a vyšší komfort nosenia. Pod skratkou MPC sa skrývajú predtvarované prsty s vystužením zo spevnenej kože pre zvýšenú pevnosť a trvanlivosť. Nadväzujúca SSP znamená zosilnenú vonkajšiu hranu ukazováka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zanier HOT.ZX 3.0 W.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií