AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Reťaze a laná na cvičenie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky

Reťaze a laná na cvičenie sú efektívnym nástrojom na zvýšenie sily a vytrvalosti. Používajú sa vo fitness, crossfite alebo pri domácom cvičení na cielené budovanie svalov a zlepšenie celkovej kondície. Tieto pomôcky umožňujú variabilný odpor, čo napomáha k prehĺbeniu tréningových efektov. Neviete, ako ich začleniť do svojho tréningového plánu? Prečítajte si viac a objavte, ako reťaze a laná na cvičenie môžu obohatiť váš fitness plán.

Pokračovať

Lano na cvičenie vyberajte podľa hmotnosti

Lano na cvičenie môže mať rôznu hmotnosť, ktorá výrazne ovplyvňuje intenzitu a efektivitu tréningu. Často býva vyrobené z ťažkého, odolného materiálu, ktorého hmotnosť sa môže líšiť, čo umožňuje využitie ako pre začínajúcich, tak aj pre pokročilých športovcov. Výber správnej hmotnosti a typu lana na cvičenie je teda zásadný pre dosiahnutie tréningových výsledkov a zaistenie bezpečnosti pri cvičení.

Posilňovacie lano

Lano na cvičenie býva často naozaj veľké a ťažké, takže vám tréning s ním dá zabrať.

Materiály, z ktorých sa lano na cvičenie vyrába najčastejšie

Najčastejšie býva lano na cvičenie vyrobené z vysoko odolných syntetických vlákien, čo môže byť napríklad polypropylén alebo nylon. Oba tieto materiály zaisťujú vysokú odolnosť voči opotrebovaniu a poveternostným vplyvom. To umožňuje ich použitie ako vo vnútri, tak aj vonku. Reťaze na cvičenie bývajú vyrábané z ocele, čo zaisťuje ich vysokú pevnosť a schopnosť odolávať veľkej záťaži bez deformácie.

i

Reťaze a laná na cvičenie v posilňovniach

Reťaze a laná na cvičenie sa stávajú stále bežnejšou súčasťou vybavenia moderných posilňovní a fitness centier, kde ponúkajú široké spektrum tréningových možností ako pre jednotlivcov, tak pre skupinové lekcie.

Aké cviky umožňuje lano na cvičenie?

Lano na cvičenie je univerzálny nástroj, ktorý ponúka širokú škálu cvikov pre rozvoj sily, vytrvalosti a koordinácie. Vďaka svojej flexibilite použitia je ideálne pre celé spektrum športových nadšencov, od začiatočníkov až po pokročilých. Cviky s využitím lana sú zamerané na celé telo a môžu byť začlenené do rôznych tréningových programov. Poďme sa teda spoločne pozrieť na tie najčastejšie možnosti využitia.

  • Vlnenie lanom, kde každá ruka vytvára nezávislé vlny, je skvelé pre rozvoj koordinácie a sily hornej časti tela.
  • Slam, pri ktorom sa lanom prudko udrie o zem, sa zameriava na zapojenie celého tela, najmä stredu a ramien.
  • Kruhové mávanie lanom aktivuje svaly ramien, chrbtové svalstvo a core pri vytváraní kruhov v rôznych smeroch.
  • Skákanie cez posilňovacie lano je kardiovaskulárnym cvikom, zlepšujúcim celkovú koordináciu a vytrvalosť.

Lano na cvičenie ako základ HIIT tréningu

Reťaz či lano na cvičenie umožňujú vykonávať cvičenia s vysokou intenzitou, ktoré podporujú spaľovanie tukov a zlepšenie kardiovaskulárnej kondície. Vďaka ich adaptabilite je možné tieto cvičenia zaradiť do HIIT tréningov (High-Intensity Interval Training), kde striedanie vysokej intenzity s krátkymi odpočinkovými intervalmi maximalizuje kalorický výdaj a zvyšuje metabolickú rýchlosť tela.

Hľadáte lacnejšiu reťaz či lano na cvičenie? Bazár je rozhodne miestom, kam by ste sa mali pozrieť. Nájdete tam tie najlepšie kúsky za bezkonkurenčné ceny. Tak na čo ešte čakáte? Choďte si pozrieť reťaze a laná na cvičenie z bazáru!

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
Form posilňovacie lano 2,5 cm
Lano – posilňovacie, na tréning sily, výdrže a výbušnosti, na tréning svalstva hornej časti tela, použitie vo vnútri aj vonku, ochranné kryty rukovätí, materiál nylon, hmotnosť 3,2 kg, priemer 25 mm, dĺžka 8 m
45,34 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTrdn174
Lano na preťahovanaie 10 m
Lano – preťahovacie, určené pre dospelých, priemer 24 mm, dĺžka 10 m
74,52 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTpoks016
fitnessCvičenie s gumou (NÁVOD) Guma na cvičenie, tiež odporová guma či expandér, je šikovným pomocníkom pri domácom cvičení, s ktorým možno precvičiť celé telo. V našom článku sa dozviete, ako s touto gumou správne cvičiť.
Činky sú jedným z najzákladnejších a najlepších nástrojov na domáce cvičenie. Možno s nimi vykonávať cviky na posilnenie celého tela alebo len na udržiavanie dobrej kondície. V našom článku sa dozviete, ako činky vybrať a ako cvičiť s činkami.

Reťaze a laná na cvičenie

V kategórii Reťaze a laná na cvičenie máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Reťaze a laná na cvičenie – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné reťaze a laná na cvičenie Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie reťaze a laná na cvičenie Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie reťaze a laná na cvičenie Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii reťaze a laná na cvičenie recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií