Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

STANLEY Termohrnček do auta Master series 591 ml vacuum quencher SS

Zobraziť katalóg
STANLEY Termohrnček do auta Master series 591 ml vacuum quencher SS
Termohrnček – objem 591ml, hmotnosť 320g, výška 212mm, priemer 90/70mm, typ izolácie obsahu: vákuová, tepelná výdrž na studené nápoje v hodinách: 5, tepelná výdrž na teplé nápoje v hodinách: 4, materiál tela: nerezová oceľ, viečko skrutkovacie: plast, 3 polohy rotačného viečka slamka/pitie/uzavreté, farba: leštená nerezová oceľ, ochrana proti vyšplechnutiu obsahu, záruka výrobcu na výrobok 25 rokov
Kód:  STN0052 Produktové číslo:  10-02662-003
STANLEY Termohrnček do auta Master series 591 ml vacuum quencher SS Predaj skončil

STANLEY Termohrnček do auta Master series 591 ml vacuum quencher SS

Termohrnček by mal byť nepostrádateľnou súčasťou vašej výbavy. Môžeme ho použiť v zime na zahriatie obľúbeným čajom či horúcou kávou alebo v lete na osvieženie ľadovou vodou či domácou limonádou. Termohrnček renomovanej značky Stanley skvelo pasuje do držiaka nápojov vo všetkých autách, je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, má výborné izolačné vlastnosti, skrutkovacie viečko, praktickú slamku a je doplnený poistkovým mechanizmom, ktorý vám garantuje, že sa obsah hrnčeka nikdy nevyleje. Záruka až neuveriteľných 25 rokov je garanciou kvality a hodí sa ako na dlhé výlety, tak aj na každodenné cesty do práce. Vychutnajte si svoj obľúbený nápoj na cestách!

Hlavné prednosti

  • Kompatibilný s držiakmi na nápoje v aute
  • Vysoko kvalitný materiál
  • Vákuová izolácia
  • 3 pozície viečka
  • Skrutkovací uzáver zabráni vyliatiu obsahu
  • Bez obsahu BPA
  • Jednoduché čistenie v umývačke riadu
  • Atraktívny dizajn
  • Záruka 25 rokov

Špecifikácia:

Tepelná výdrž:
Ľadový nápoj – 30 hodín
Studený nápoj – 5 hodín
Teplý nápoj – 4 hodiny

Materiál:
Antikorová oceľ, plast

Rozmery:
Výška: 21,2 cm
Priemer: 9/7 cm

Hmotnosť:
320 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STANLEY Termohrnček do auta Master series 591 ml vacuum quencher SS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STANLEY Termohrnek do auta Master series 591mL vacuum quencher SS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STANLEY Adventure Vacuum Quencher Isolierbecher 591 ml Edelstahl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STANLEY Adventure Vacuum Quencher Isolierbecher 591 ml Edelstahl. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STANLEY 591 ml-es, autós thermo bögre.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií