AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Star Shower

Zobraziť katalóg
Star Shower
4,5 9 hodnotení
Lampa laserová, viac ako 6000 žiarivých hviezd, určená na plochu 300 m2, až na vzdialenosť 100 metrov, odolná voči poveternostným podmienkam, jednoduchá manipulácia
Kód:  SSM001a Produktové číslo:  M9846

Star Shower


S blížiacimi sa Vianocami väčšina ľudí si začína zdobiť svoje domy rôznymi elektrickými reťazami, hviezdami a sviečkami. Čo tak prísť s niečím novým a odlíšiť sa od všetkých vašich susedov? Presne to vám zaistí Star Shower. Nie je to totiž žiadna sada svietiacich lampičiek či svetielok, ktoré sa komplikovane rozvešiavajú na rôzne časti domu a spotrebujú veľké množstvo energie. Ide o jedinú lampu, ktorú zapichnete v záhrade do zeme, nasmerujete na váš dom a zapojíte do elektriny. Razom získate tisíce farebných hviezd na ploche celého domu, ktoré vám vytvoria nezabudnuteľnú rozprávkovú atmosféru.


Lampa Star Shower

Kľúčové vlastnosti lampy Star Shower

  • Ideálne dekorácie na obdobie Vianoc alebo záhradné párty
  • Rozsvieti tisíce holografických hviezd
  • Jedinečný efekt 3D 
  • Jednoduchá manipulácia - stačí zapojiť do elektriny
  • Nízka spotreba elektriny


Úsporné osvetlenie nielen na sviatky

Osvetlenie Star Shower nemusíte používať len na Vianoce. Iste vám rozžiari každú oslavu či záhradné párty. Vďaka možnosti použitia doma i vonku si ho obľúbia vaše deti ako večerné osvetlenie v izbičke. Tento jedinečný svetelný systém šetrí nielen váš čas, ale aj peňaženku! Spotrebuje totiž iba 1% energie v porovnaní s bežným dekoračným osvetlením! Navyše je vyrobený zo stabilného plastického materiálu, takže je odolný voči dažďu, snehu, či vetru.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych se zeptat jakou přidanou hodnotu, funkci, nebo vlastnost má vámi nabízený výrobek, oproti 4x levnějším lampám které se dají koupit ne e-bay. Protože už podle popisů fungují stejně, pravděpodobně mají stejná střeva a některé oproti vašemu výrobku nabízejí i dálkové ovládání. Řekněte mi co mě má přesvědčit o tom si ten bazmek koupit tak nestydatě předražený u vás? To si opravdu myslíte, že jsou lidé tak hloupí? Už jsem u vás za ty roky nechal za nákupy zhruba 120000,- korun, tak proč své zákazníky takto urážíte?

Dobrý den je nějaký Star Shower Laserlicht-System který se rozsvítí při setmění a pak zhasne při rozednění? Děkuji za odpověd. Jaromír

Star Shower vytváří světelný běžící efekt. Jak je možné nastavit, aby jen svítil

Kravina viděl jsem to v akci a je to shit.

Dobrý den, jaká je minimální vzdálenost od domu? Jde mi o to, abych nenasvítil jen půlku a zbytek by byl "mimo záběr". Díky

Diskusia a poradňa k Star Shower
Príslušenstvo pre Star Shower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Shower. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stern-Dusche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stern-Dusche. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Shower lámpa.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií