Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

STAR SM-L200-UB40 Bluetooth

Zobraziť katalóg
STAR SM-L200-UB40 Bluetooth
Mobilná tlačiareň - 58mm šírka role, odtrhávacia lišta, LCD displej, USB nabíjanie, životnosť akumulátora až 13 hodín, pre iOS/Android, Bluetooth
Kód:  PJ040d9 Produktové číslo:  39633000 Stránky výrobcu
STAR SM-L200-UB40 Bluetooth Predaj skončil

STAR SM-L200-UB40 Bluetooth

Kvalitná pokladničná tlačiareň s nadpriemernými parametrami a vysokou spoľahlivosťou. Disponuje extrémne nízkou spotrebou energie. Tlač prebieha na termopapierové kotúčiky so šírkou 58 mm. Stane sa vám dokonalým spoločníkom do obchodov, reštaurácií alebo pri prevádzkovaní taxi vozidiel. Tlačiareň je vybavená dobre čitateľným a modro podsvieteným LCD displejom. Tlačiarni neublíži ani hrubšie zaobchádzanie. Kompaktná a odolná konštrukcia prešla testom pádu z výšky 1,2 metra úplne s prehľadom. Svojho majiteľa poteší jednoduchou obsluhou, vďaka Drop-In & Print easy. Vkladanie papiera je tak vyslovene potešením. Kvalitná vstavaná Lithium-Ion batéria s kapacitou 1700 mAh sa stará o bezproblémový chod po dobu až 13 hodín. Túto mobilnú pokladničnú tlačiareň možno nabíjať cez USB rozhranie alebo pomocou DC 3.7 V adaptéra.

Kľúčové vlastnosti

  • Mobilná bezdrôtová (Bluetooth) pokladničná tlačiareň
  • Kvalitná vstavaná Lithium-Ion batéria
  • Kompaktná a odolná konštrukcia
  • Modro podsvietený LCD displej
  • Tlač na termopapierové kotúčiky so šírkou 58 mm
  • S odtrhávacou lištou

Moderný spoločník

Moderná technológia Bluetooth zaručuje ľahké tlačenie bez zbytočných a obťažujúcich káblov. S nízkou hmotnosťou iba 220 gramov jednoducho obslúžite všetky stoly bez nutnosti ťahania ťažkého zariadenia. Užívateľov určite poteší prítomnosť potrebnej batérie, rolky papiera, spony na opasok a USB kábla.

 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Termotransfer Hotovo!
Pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Vstupný zásobník
1 listov Hotovo!
Výška
122,5 mm Hotovo!
Hĺbka
44 mm Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Termotransfer Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Tlačové parametre

Vstupný zásobník
1 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
122,5 mm Hotovo!
Hĺbka
44 mm Hotovo!
Šírka
83 mm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Kábel USB Hotovo!

Elektronická evidencia tržieb

Elektronická evidencia tržieb
Áno Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky termálne pokladničné tlačiarne

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je táto tlačiareň vhodná aj pre ERP?

prosim Vas , tlaci spravne doklad z aplikacie VRP?..

Dobrý ,je táto tlačiareň kompatibilná aj s IOS?na iphonoch,dakujem za info

Nevídím tiskárnu a ios jen na androidu co s tím?

Dobrý den, řeším stejný problém - tedy že po vytištění účtenky jsou některé řádky spíš hlavolamem dík diakritice - zkrátka čárky, háčky tam je problém. Na problém u poskytovatele softwaru to nevypadá jelikož pokud účtenku vytisknu na běžné velké tiskárně je vše v pořádku. Chci se proto zeptat zda-li neexistuje v tiskárně možnost nastavení jazyka, případně jak na to, předem díky N.

Dobrý den, včera jsem si u vás koupil tuto tiskárnu u které ovšem nebyl přložen návod /tzv otevřené zboží/. Po instalaci a testu jsem zjistil, že některé řádky na účtence se tisknou v němčině a navíc hodně tenkým písmem. Existuje tedy nějaký manual v CZ případně rada jak tisk správně nastavit? předem díky Nechyba M.

Diskusia a poradňa k STAR SM-L200-UB40 Bluetooth
Príslušenstvo pre STAR SM-L200-UB40 Bluetooth Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STAR SM-L200-UB40 Bluetooth. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STAR SM-L200-UB40 Bluetooth. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STAR SM-L200-UB40 Bluetooth. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STAR SM-L200.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií