Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Star Wars S3 Retro Figures Ast

Zobraziť katalóg
Star Wars S3 Retro Figures Ast
Figúrka na hranie, výška figúrky: 15cm, poznáte z: Star Wars, vhodná pre deti od 4 rokov
Kód:  HRAbz15883 Produktové číslo:  5010993809295

Star Wars S3 Retro Figures Ast

Či už ste vášnivý zberateľ všetkého, čo sa týka sveta Star Wars, alebo chcete len zaobstarať svojim deťom novú hračku, figúrky hrdinov z hranej predlohy Star Wars The Mandalorian budú určite tou správnou voľbou. Figúrka z Retro kolekcie Star Wars S3 Ast s celkovou výškpu 9,5 cm má prepracované detaily, ale predovšetkým je navrhnutá podľa pôvodného štýlu klasických Star Wars figúrok zo 70. rokov. Obsahuje známe postavy Dina Djarina (Mando), Caru Dune, Greef Karga, Kuiila, Moff Gideona, droida IG-11 a Baby Yodu The Child. K figúrke dostanete aj charakteristické doplnky. Hrdinovia Star Wars The Mandalorian sú vhodní buď ako darček pre každého fanúšika kultovej série, alebo na doplnenie vašej zbierky.  Figúrky dozaista potešia ako chlapcov, tak i dievčatká od 4 rokov. Postavičky sú kĺbové, zvládnu teda rôzne postoje a preto sú ideálne aj na hranie.


Kľúčové vlastnosti kolekcie figúrok Star Wars S3 Retro Ast

  • Hasbor kolekcia retro figúrok obľúbených postáv z vesmírneho sveta seriálu The Mandalorian – Star Wars S3 Ast
  • Obsahuje známe postavy The Mandalorian, Cara Dune, Greef Karg, Kuiil, Moff Gideon, IG-11 a the Child
  • Zberateľské figúrky a zaujímavé hračky zároveň
  • Hračky sú vhodné pre dievčatká i chlapcov od 4 rokov
  • Figúrky licencovaná pod Lucasfilm Ltd. a dodávané v zberateľskom obale Retro Collection
  • Postavičky z Mandalorian vyrobené z plastu sú vysoké 9,5 cm a vďaka pohyblivým kĺbom ich môžete nastaviť do rôznych postojov
  • K figúrkam dostanete aj príslušenstvo, typické pre daného hrdinu
  • Vhodné ako hračka, talizman, do zbierky, alebo ako darček


Jedinečná kolekcia retro figúrok zo série Star Wars The Mandalorian

Každého fanúšika novej série Star Wars pomenovanej The Mandalorian bezpochyby potešia tieto nové a exkluzívne figúrky seriálových postáv z retro kolekce Star Wars S3 Ast. Konkrétne ide o figúrky The Mandalorian, Cara Dune, Greef Karg, Kuiil, Moff Gideon, IG-11 a Baby Yoda, ktoré vás oslnia svojou autentickosťou a prepracovanosťou danou pôvodom od jedného z najväčších výrobcov hračiek – Hasbro. Vďaka kĺbovému vyhotoveniu zvládnu figúrky aj rôzne postoje a vďaka tomu posúvajú zážitok z hrania na ďalšiu úroveň.

Rozšírte svoju Star Wars zbierku o retro kolekciu figúrok S3 Ast

Zaobstaraním figúrok zo známeho seriálu Star Wars The Mandalorian potešíte nielen deti od 4 rokov, ktoré sa s nimi môžu hrať, ale aj každého zberateľa, či fanúšika tejto série. Figúrky z retro kolekcie sú inšpirované pôvodnými Star Wars figúrkami zo 70. rokov. Postavičky vyrobené z plastu a dodávané v zberateľskom obale, sú licencované tvorcom Star Wars Lucasfilm Ltd. Navyše k nim dostanete aj veľa charakteristických doplnkov.


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Výška hračky
15 cm Hotovo!
Typ
Akčné Hotovo!
Druh
Postavičky Hotovo!
Použitie
Na hranie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
15 cm Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Akčné Hotovo!
Druh
Postavičky Hotovo!
Použitie
Na hranie Hotovo!
Vlastnosti
S pohyblivou hlavou, S pohyblivými končatinami Hotovo!
Počet figúrok
1 ks Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Star Wars Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky Star Wars hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star Wars S3 Retro Figures Ast Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars S3 Retro Figures Ast (NOSNÁ POLOŽKA). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars S3 Retro Figuren Ast (SUPPORT ITEM). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars S3 Retro Figuren Ast (SUPPORT ITEM). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Wars S3 Retro Figures Ast.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií