AD homeoffice PET

Starter kit na programovanie Raspberry Pi

Zobraziť katalóg
Starter kit na programovanie Raspberry Pi
3,0 1 hodnotení
Stavebnica na ľahké zapojenie, nepájivé pole, plochý kábel s redukciou pre GPIO vývody, diódy, rezistory, tlačidlá, prepojovacie káble
Kód:  RK109 Produktové číslo:  RaspberryStarter
Starter kit na programovanie Raspberry Pi Predaj skončil

Starter kit na programovanie Raspberry Pi

Už ste počuli o bombastickom počítači s veľkosťou na úrovni kreditnej karty? Vyvíja ho britská nadácia Raspberry Pi s cieľom podporiť výučbu informatiky na školách. Perfektne ale tiež poslúži ako multimediálne centrum v obývacej izbe po boku vášho televízora. Vďaka tomuto setu budete môcť svoj minipočítač ľahko programovať. Sadu využijú predovšetkým skúsení používatelia.

Obsah balenia

  • Nepájivé pole
  • Plochý kábel s redukciou pre GPIO vývody
  • Diódy
  • Rezistory
  • Spínače
  • Prepojovacie káble
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Starter kit pro programování Raspberry Pi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Starter kit pro programování Raspberry Pi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Starter Kit a Raspberry Pi programozásához.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií