Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SteelSeries Arctis 3 čierna

Zobraziť katalóg
SteelSeries Arctis 3 čierna
4,7 3 hodnotení
Herné slúchadlá 7,1, frekvenčný rozsah 20 Hz - 22000 kHz, Impedancia 32 ohmov, citlivosť 98 dB, 40 mm neodymové zvukové meniče, jack 3,5 mm, dĺžka kábla 3 m
Kód:  MX043b Produktové číslo:  61433 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Arctis 3 čierna

Jedny slúchadlá vystačia na všetko. Štýlové slúchadlá plnej veľkosti špeciálne navrhnuté pre hráčov počítačových hier. Svoje využitie však nájdu  pri počúvaní hudby z mobilných MP3 prehrávačov či iných zariadení kompatibilných s rozhraním 3,5 mm Jack. Slúchadlá poskytnú kryštalicky čistú reprodukciu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Realistická hudobná reprodukcia
  • 40 mm neodymové reproduktory
  • Štýlový dizajn
  • Priestorový zvuk 7.1
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Mäkké náušníky
  • Ultraľahká konštrukcia
  • Odnímateľný mikrofón

Pohodlné nosenie

Význačným rysom je samotné vyhotovenie. Konštrukcia slúchadiel je odľahčená a košíčky zakrývajúce uši disponujú zmäkčením z tlmiacej peny. Aj pri dlhodobom nosení tak zaistia maximálne pohodlie bez nepríjemného tlačenia na hlavu. Slúchadlá sú vybavené smerovým mikrofónom, ktorý možno zasunúť do ľavého košíčka. Ovládanie hlasitosti je integrované na spodnej strane ľavého náušníka. 

Nezabudnuteľná reprodukcia

Doprajte si nevšedný zvukový zážitok a posuňte počúvanie vašich obľúbených hudobných interpretov na novú úroveň. Nekompromisná kvalita priestorového zvuku s technológiou 7.1 vás jednoducho dostane. Užite si špičkové vyhotovenie jednotlivých dielov a šikovné riešenie flexibilného rámu, ktorý si nastavíte podľa svojich potrieb. Používateľov určite poteší skutočnosť, že slúchadlá sú vybavené káblom s predĺženou dĺžkou 3 metre.

To ste ešte nepočuli

Potrebujete pri hraní obľúbenej hry počuť doslova každé šuchnutie myši? Milujete realistickú hudobnú reprodukciu? Od teraz už počujete každý krok, každé položenie bomby, prípadne každé zašumenie lístia. Neunikne vám jediný zvuk. Srdcom slúchadiel sú totiž dva 40 mm neodymové meniče, ktoré poskytujú celé spektrum ľuďmi prijímateľných zvukov ( frekvenčný rozsah 20 - 22 000 Hz). Tieto slúchadlá vás tak hneď pri prvej príležitosti vtiahnu do centra diania vašej obľúbenej hry.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

O 7.1 zvuk sa postará software od steelseries alebo musím mať zvukovú kartu ktorá má 7.1 kanálov? Dalo by sa to použiť aj s AXAGO ADA-20?

Chcel by som sa spytať je nejaký rozdiel medzi arctis 3kou a 5kou v zvuku a kvalite mikrofónu... lebo písané je iba rgb podsvietenie a pripojenie je rozdielne je to všetko? poprípade ktoré by ste my doporučili ? ďakujem

Mohl bych se zeptat jestli budete prodávat i SteelSeries Arctis 5

To je virtuálne 7.1

Dobrý den, nejspíš se mi povedlo někde ztratit kabel od těchto sluchátek, je nějaká možnost si ho dokoupit zvlášť přímo na alze? Z oficiálního obchodu od steelseries se sice tento kabel koupit dá, ovšem při ceně 8euro za kabel mi příjde platit 15 euro za poštovné poněkud moc. díky za odpověď

Mám otázku na stávající majitele. Vlastním siberie a už mě díky slabým náušníkům tlačí. Zajímalo mě jestli tahle nová sluchátka už tímto problémem netrpí.

Dobrý den - měl bych zájem o Steelseries Arctis 5 - už jste je jednou na webu v nabídce měli, s tím, že budou k dispozici 20.1. ale do té doby byly staženy.

skvele sluchadla, vlastnim arctis 5ky, ale myslim, ze jediny rozdiel je tam chat mix a RGB RGB stale neviem dojst na to, ako si nastavit svoju vlastnu farbu alebo pri pocuvani na mobile, svietia len pei hrani CSka a dota2.. snad casom to zmenia. ale driver mi funguje len pri uzivani usb a nie 3.5jack

Zdravím, budú v ponuke aj Arctis 5 ?

Dobrý deň, mal by som záujem o Arctis 5 resp. 7, ktoré tu zatiaľ nevidím...budete ich mať v ponuke ?? Ďakujem.

Diskusia a poradňa k SteelSeries Arctis 3 čierna
Príslušenstvo pre SteelSeries Arctis 3 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Arctis 3 černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Ardtic 3 fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií