Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SteelSeries Arctis 3 Ice Blue

Zobraziť katalóg
SteelSeries Arctis 3 Ice Blue
Herné slúchadlá – 7.1, frekvenčný rozsah 100 – 10 000 Hz, Impedancia 32 Ohm, Citlivosť 98 dB, jack 3.5 mm, dĺžka kábla 3 m
Kód:  MX043e Produktové číslo:  61436

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Arctis 3 Ice Blue

Aby bolo hranie počítačových hier ešte lepšie, je dobré sa zamerať aj na to, odkiaľ ide zvuk, ktorý počúvame. Zvuk sa totiž veľkou mierou podieľa na celkovej atmosfére a tiež konečnom dojme z hry. So slúchadlami SteelSeries Arctis 3 sa do hry ponoríte, ani nebudete vedieť ako. Majú široký frekvenčný rozsah 10 až 10 000 Hz, takže vám neunikne ani to najjemnejšie zacinknutie. Slúchadlá sú veľmi pohodlné, bez problémov s nimi zvládnete aj dlhé herné sessions. Ich súčasťou je aj mikrofón pre pohodlnú in-game komunikáciu.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel SteelSeries Arctis 3

  • Vysoko pohodlné slúchadlá pre ničím nerušené dlhé hranie
  • Mikrofón ClearCast – jeden z najlepších herných mikrofónov na trhu
  • Slúchadlá SteelSeries Arctis 3 sú tak ľahké, že na ne skoro zabudnete
  • Softvér na detailné nastavenie výkonu slúchadiel
  • Reproduktory s detailným prejavom a redukciou skreslenia
  • Priestorový 7.1 zvuk –ponorte sa ešte hlbšie do hry

Priestorový zvuk slúchadiel Arctis vás pohltí

S priestorovým zvukom so siedmimi plus jedným basovým kanálom sa ocitnete uprostred diania a ani nebudete vedieť ako. Zvuk slúchadiel je veľmi detailný, schopný vykresliť aj tie najmenšie detaily. Výrobca sa chváli tým, že svoje slúchadlá osadzuje rovnakými membránami a technikou, aké dáva do o triedu drahších reproduktorov. Nie je dôvod mu neveriť, ich zvuk je skutočne impozantný.

Pohodlnosť predovšetkým

Ľadovo modré slúchadlá SteelSeries Arctis 3 sú tak ľahké, že za chvíľu ani nebudete vedieť, že ich máte na hlave. Spája ich vystužený most, takže nikde netlačia. Dizajn slúchadiel je veľmi striedmy, dizajnéri sa zamerali na to, aby sa na slúchadlách Arctis 3 nič neplietlo a tým tak eliminovali miesta, ktoré by sa mohli stať zdrojom potenciálneho tlačenia, a tým aj hráčovo nepohodlie.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries Arctis 3 Ice Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Arctis 3 Ice Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries ARCTIS 3 - Ice Blue.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií