Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SteelSeries Arctis 7 Black

Zobraziť katalóg
SteelSeries Arctis 7 Black
4,4 11 hodnotení
Herné slúchadlá bezdrôtové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, rádiofrekvenčné pripojenie, pre PC, PlayStation 4 a Nintendo Switch, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 98 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40 mm, výdrž batérie až 24 h
Kód:  MX060a8 Produktové číslo:  61505

SteelSeries Arctis 7 Black

Milovníci počítačových hier vedia, že nerozhodujú len parametre ako hrateľnosť či vizuálna stránka, ale aj čisto podaný zvuk. Herné slúchadlá SteelSeries Arctis 7 Black vynikajú pohodlnou konštrukciou vďaka hlavovému mostu. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou bezchybnej izolácie ruchov okolitého prostredia. Sú osadené rádiofrekvenčnou technológiou na bezdrôtový prenos, čo znamená koniec zamotaných káblov. Vďaka frekvenčnému rozsahu 20 Hz až 20000 Hz si môžete byť istí, že si vychutnáte hudbu podľa svojich predstáv. Ich dôležitým komponentom je aj mikrofón na komunikáciu so spoluhráčmi. Všetku hlasitosť možno upravovať pomocou integrovaného ovládača. Na jedno nabitie budú fungovať až 24 h. Herné slúchadlá SteelSeries sú zostrojené na platformu PC, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Zásadné vlastnosti herných slúchadiel SteelSeries Arctis 7 Black

  • Bezchybná čierna farba
  • Výborná redukcia šumu na počúvanie bez chybičky
  • Praktické tlačidlá, ktorými možno ovládať hlasitosť
  • Spojenie herných slúchadiel s PC na diaľku rádiofrekvenciou znamená väčšie pohodlie pri počúvaní
  • Konštrukcia herných slúchadiel: uzatvorená
  • Na jedno plné nabitie vydržia až 24 h
  • Boli vyvinuté pre PC, PlayStation 4 a Nintendo Switch

Herné slúchadlá SteelSeries disponujú mikrofónom

Nielen hráči ocenia solídny mikrofón. Mikrofón herných slúchadiel SteelSeries garantuje ničím nerušenú konverzáciu s vašimi priateľmi či rodinou. Jeho vysúvacia konštrukcia pritom neprekáža, keď ho práve nepoužívate. Radí sa medzi mikrofóny s takzvaným smerovým snímaním, nie je náchylný na rušenie okolitými zvukmi a práve preto budú hracie slúchadlá SteelSeries Arctis 7 Black špičkovou voľbou aj do hlučnejších priestorov. Impedancia vlastného mikrofónu je 2200 Ohm, citlivosť potom -38 dB. Zvláda frekvenčný rozsah 100 Hz až 10000 Hz. Mikrofón vie potláčať šum, takže váš hlas bude počuť bez okolitých ruchov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
98 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Vysúvací Hotovo!
Frekvencia od
100 Hz Hotovo!
Frekvencia do
10 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
-38 dB Hotovo!
Impedancia
2 200 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
24 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Nintendo Switch Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Všem tazatelům, kteří zvažují koupi těchto sluchátek pro konzole. Osobně jsem si pořídil verzi 7X (přímo na stránkách výrobce), a přes přiložený WIFI přijímač jsem osobně otestoval funkčnost s konzolí Xbox Series X, Nintendo Switch, PS4 PRO a PC. Na všech fungují skvěle. Zvuk je bez lagů a velmi pěkný. NC pro mikrofon též výborný.

Dobrý den. Jak si dovolujete tyto sluchátka prodávat, když jsem si je v roce 2017 objednal a objednávka mi byla několikrát zrušena vámi! Jak si je dovolujete prodávat, když mi paní na telefonu v roce 2017 sdělila, že už je nikdy v životě prodávat nebudete? Já si ty sluchátka chtěl koupit, ale napsali jsme mi, že nejsou a nikdy nebudou! Vysvětlíte mi to prosím vás? To, že jste udělali chybu, chápu, ale alespoň jí přiznejte.

Zdravím,kde prosím Vás seženu náhradní molitany na tyto sluchátka ? Děkuji.

Dobry den, chcem sa opytat ake moznosti pripojenia maju tieto sluchatka. POdla popisu len 3.5mm jack ale to podla vsetkeho nie je pravda. Ta externa zvukova karta moze sluzit aj na pripojenie na sluchatkovy vystup TV a pripojit sa na nu pomocou WIFI? Dakujem

Dobrý den, chci se zeptat, jestli tato sluchátka je možné spárovat i s telefonem? Pokud ne, tak jestli mají sluchátka vstup na 3,5 mm jack?

Zdravím kúpil som si tieto slúchadlá a do transmitteru je možné zapojiť aux. Keď sa slúchadla vypnú tak by ten transmitter mal púšťať hudbu dalej ale nič sa nestane. Treba to nejako nastaviť alebo mám chybné slúchadlá?

Funguji i na xbox? Díky za odpověď.

májí sluchátka podsvícení?!

Zdravím budu sluchádla hrať aj bez toho doungle ? iba 3,5mm jack do PC

Dobrý den, můžu je nabíjet a používat zároveň? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k SteelSeries Arctis 7 Black
Príslušenstvo pre SteelSeries Arctis 7 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Arctis 7 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Arctis 7 Black.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií