Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SteelSeries Kinzu v2 PRO Edition Žltá

Zobraziť katalóg
SteelSeries Kinzu v2 PRO Edition Žltá
Myš hry, 4 tlačidlá, 3200 CPI, USB
Kód:  XXMR077b4
SteelSeries Kinzu v2 PRO Edition Žltá Predaj skončil

SteelSeries Kinzu v2 PRO Edition Žltá

Myš Steelseries Kinzu v2 Pro Edition bola vyvinutá s pomocou najväčších es eSports sveta . Prirodzene možno spomenúť aj Natus Vincera, SK Gaming, Fnatic a Evil Geniuses. Vďaka spolupráci všetkých žánrových hráčov získate vhodnú podporu StarCraft II, Counter-Strike, DotA, League of Legends, Heroes of Newerth, WarCraft III a Doom. Je vybavený spínačom s tlačidlom Omron , ktorý poskytuje vynikajúcu odpoveď na každú tlač, pričom zabezpečuje neprekonateľný život.

Optický senzor myši pracuje s rozlíšením 400-3200 CPI a dokáže zachytiť pohyb až do 165 cm / s . S touto rýchlosťou skenovania nebude pre vás problémom ovládať ani tých najzúrejších strelcov FPS. Ergonómia myši je všestranná, čo znamená, že ide dokonale na pravú a ľavostrannú . Podporuje najnovší softvér SteelSeries Engine, ktorý vám umožní prispôsobiť takmer všetky nastavenia. Napríklad CPI, tlačidlo Odozva, tlačidlá programu, Vytvoriť profily a ďalšie. Pre bezproblémové posúvanie je myš vybavená špeciálnymi povrchmi, ktoré pokrývajú 16% spodnej časti. Spojenie s počítačom je potom zabezpečené pomocou dvojitého pleteného kábla USB .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries Kinzu v2 PRO Edition Žltá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Kinzu v2 PRO Edition žlutá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Kinzu v2 PRO Edition sárga.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií