Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SteelSeries Siberia 350 White

Zobraziť katalóg
SteelSeries Siberia 350 White
5 3 hodnotení
Herné slúchadlá frekvenčný rozsah 10 Hz - 28 000 kHz, Impedancia 35 ohm, citlivosť 80 dB, podsvietené, 50 mm neodymové magnety, DTS Headphone: X 7.1 Surround Sound, USB, dĺžka kábla 1,5 m
Kód:  MX042g8b Produktové číslo:  51204 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Siberia 350 White

Túžite po slúchadlách, ktoré vás vtiahnu do hry? Meniče najnovšej generácie s technológiou DTS Headphone: X 7.1 prinesú priestorový zvuk, z ktorého sa vám bude tajiť dych. Vďaka inovatívnej konštrukcii a vylepšenej izolácii okolitého hluku, počujete každý pohyb protivníka skôr, ako sa on dozvie o vás. Keď k tomu pridáte zásuvný mikrofón s krištáľovo čistým zvukom, na výmenu informácií so svojimi spolubojovníkmi, je jasné, že na bojovom poli získavate nezanedbateľnú výhodu. RGB osvetlenie priamo na slúchadlách s možnosťami 16,8 milióna farieb, doplní váš herný stroj a vytvorí tú pravú atmosféru.

Herné slúchadlá novej generácie

  • Priestorový zvuk DTS Headphone: X 7.1 vás vtiahne do hry
  • Vstavané osvetlenie vytvorí skvelú kulisu
  • Zdokonalené 50 mm meniče budú rozmaznávať vaše uši
  • Náušníky z pamäťovej peny sa postarajú o vaše pohodlie
  • Vďaka pripojeniu cez USB môžete využiť možnosti svojej zvukovej karty
  • Slúchadlá si prispôsobíte podľa seba v šikovne navrhnutej aplikácii

Dizajn aj spracovanie na jednotku

Konštrukcia čelenky je navrhnutá tak, aby bola ľahká a zároveň dokonale sadla. Zdokonalené náušníky z pamäťovej peny perfektne obklopia uši a dodajú potrebné pohodlie. Vďaka nim zabudnete, že bolo kedysi možné mať po mnohých hodinách hrania bolestivé odreniny. Vynikajúca zvuková izolácia zaistí, že vás počas vašej misie nebude nič vyrušovať. Dôležité momenty v hre lepšie zvládnete aj vďaka špičkovému spracovaniu, ktoré sa snúbi s vkusným dizajnom. Použitie kvalitných materiálov zaistí potrebnú odolnosť slúchadiel, nech už sa vám do cesty postaví čokoľvek.

Prispôsobte si ich

Vďaka intuitívnemu ovládaniu hlasitosti na ľavej mušli a tlačidlu stlmenia na kábli máte vždy po ruke správne nastavenie. Už nikdy sa pri svojich riskantných akciách nebudete zdržiavať zbytočnosťami. Keď je reč o nastavení, slúchadlá Siberia 350 majú k dispozícii vlastnú aplikáciu, kde si môžete vytvoriť neobmedzené množstvo profilov a nastaviť si 5-pásmový ekvalizér presne podľa svojich potrieb. Podobne možno nastaviť aj zabudované RGB osvetlenie a s možnosťami 16,8 milióna farieb vyladiť prostredie podľa vášho vkusu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, platí nějaké slevy pro studenty? Pokud ano, co potřebuji? Děkuji, Pavlína

Dobrý den, lze použít tyto sluchátka i na PS4? pokud ne, prosím doporučit nějaké v podobné cenové hladině která zvládnou PC i PS4. Děkuji

Diskusia a poradňa k SteelSeries Siberia 350 White
Príslušenstvo pre SteelSeries Siberia 350 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 350 White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Siberia 350, fehér.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií