Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

SteelSeries Siberia P300 (PS4)

Zobraziť katalóg
SteelSeries Siberia P300 (PS4)
Slúchadlá frekvenčný rozsah 10 Hz - 28.000 kHz, Impedancia 35 ohmov, citlivosť 102 dB, jack 3,5 mm (4 pólový/3 pólový x 2), dĺžka kábla 3,2 mm
Kód:  MX042p Produktové číslo:  61359

SteelSeries Siberia P300 (PS4)

Užite si vaše hranie naplno a bez zbytočných kompromisov. Medzinárodne uznávaný výrobca herného príslušenstva SteelSeries prichádza so slúchadlami nesúce označenie Siberia P300, ktoré posunú nielen hranie hier, ale aj bežné počúvanie hudby na vyššiu úroveň. Ak sa tešíte z realistickej zvukovej reprodukcie alebo podareného dizajnu, potom sú určené práve pre vás. Slúchadlá ponúknu používateľovi doslova a do písmena všetko, čo je od herných slúchadiel možné očakávať.

Kľúčové vlastnosti

  • Realistická zvuková reprodukcia
  • Štýlový dizajn
  • Kompatibilný s celým radom zariadení
  • Mäkké a priedušné vystuženie náušníkov pre hodiny pohodlného hrania
  • Krištáľovo čistý mikrofón s možnosťou skrytia do mušle
  • Tlačidlo stlmenia mikrofónu na zadnej strane ľavej mušle
  • Pružná a odolná konštrukcia

Vysoká kompatibilita

Vysoká kompatibilita je zaručená 3,5 mm jack konektorom, vďaka ktorému môžete pripojiť slúchadlá k najrôznejším elektronickým zariadeniam. Svoje využitie tak nájdu aj pri počúvaní vašich obľúbených piesní napríklad z MP3 prehrávačov, notebooku, mobilného telefónu, či tabletu. Slúchadlá je možné pripojiť k PS3, PS4, počítaču Mac alebo stolovému PC, vďaka tejto vlastnosti je tak veľmi univerzálnym hráčskym náčiním.

Štýlový zasúvací mikrofón

Zasúvací a vysoko citlivý mikrofón poslúži na komunikáciu na portáloch PS3, PS4 a PS Vita Online Chat. V prípade, že zrovna nechcete byť počuť, stačí využiť tlačidlo stlmenia mikrofónu na zadnej strane ľavej mušle. O vysokú mieru pohodlia sa stará náhlavný most, ktorý je možné prispôsobiť hlave konkrétneho používateľa pomocou výškového nastavenia. Príjemného pohodlie sa vám tak dostane aj po dlhšej dobe používania. Vychutnajte si vycibrený akustický priestor, čisté detaily a presnú zvukovú paletu.

Doplňujúce informácie:

Slúchadlá

  • Frekvenčný rozsah: 10 - 28000 Hz
  • Impedancia: 35 ohmov
  • Citlivosť: 102 dB
  • Dĺžka kábla: 1,2 + 2 = 3,2 m
  • Typ pripojenia: 3.5 mm jack 4pólové + 3 pólová × 2

Mikrofón

  • Frekvenčný rozsah: 50 - 16000 Hz
  • Smerovosť: všesmerový
  • Citlivosť: -42 dB
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky slúchadlá na PS4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze zapojit i do PC?

Diskusia a poradňa k SteelSeries Siberia P300 (PS4)
Príslušenstvo pre SteelSeries Siberia P300 (PS4) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia P300 (PS4). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Siberia P300 (PS4).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií