Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SteelSeries Siberia X300 (Xbox One)

Zobraziť katalóg
SteelSeries Siberia X300 (Xbox One)
5 1 hodnotení
Slúchadlá frekvenčný rozsah 10Hz-28.000kHz, Impedancia 35ohm, citlivosť 102dB, jack 3.5mm (4 pólový / 3 pólové x2), dĺžka kábla 3.2mm
97,73 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MX042o Produktové číslo:  61358
SteelSeries Siberia X300 (Xbox One) 97,73 € Rozbalené

SteelSeries Siberia X300 (Xbox One)

SteelSeries Siberia X300 (Xbox One) je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Posuňte vaše hranie na konzole Xbox zas o kúsok vyššie a užite si vaše hranie naplno, bez zbytočných kompromisov. Medzinárodne uznávaný výrobca herného príslušenstva SteelSeries prichádza so slúchadlami nesúci označenie Siberia X300, ktorá posunú nielen hranie hier, ale aj bežné počúvanie hudby na vyššiu úroveň. Ak sa tešíte z realistické zvukovej reprodukcie alebo podareného dizajnu, potom sú určené práve pre vás. Slúchadlá ponúknu užívateľovi doslova a do písmena všetko, čo je od herných slúchadiel možné očakávať.

kľúčové vlastnosti

  • Realistická zvuková reprodukcia
  • štýlový dizajn
  • Kompatibilný s celým radom zariadení
  • 3,5mm jack konektor sa k bezdrôtovému ovládaču pripája pomocou adaptéra
  • Mäkké a priedušné polstrovanie náušníkov pre hodiny pohodlného hrania
  • Vysoko kvalitný integrovaný mikrofón

vysoká kompatibilita

Vysoká kompatibilita je zaručená 3,5 mm jack konektorom, vďaka ktorému môžete pripojiť slúchadlá k najrôznejším elektronickým zariadeniam. Svoje využitie tak nájdu aj pri počúvaní vašich obľúbených piesní napríklad z MP3 prehrávačov, notebooku, mobilného telefónu, či tabletu. Slúchadlá je možné pripojiť okrem hernú konzolu Xbox napríklad k PS3, PS4, počítačmi Mac alebo stolnému PC, vďaka tejto vlastnosti je tak veľmi univerzálnym hráčskym náčiním.

Štýlový zasúvacie mikrofón

Zasúvacie a vysoko citlivý mikrofón poslúži na komunikáciu. Disponuje technológiou, ktorá umožní automaticky prispôsobenie úrovne snímania zvuku na základe vášho hlasu a okolitého hluku. Vďaka tomu vám bude vždy zreteľne a dostatočne hlasno rozumieť. V prípade, že zrovna nechcete byť počuť, stačí dvakrát kliknúť na tlačidlo na ľavej mušli. Mikrofón sa stíši. O vysokú mieru pohodlia sa stará náhlavnej most, ktorý je možné prispôsobiť hlave konkrétneho užívateľa pomocou výškového nastavenia. Most je navyše doplnený polstrovaním. Príjemného pohodlie sa vám tak dostane aj po dlhšej dobe používania. Slúchadlá X300 zahŕňajú adaptér pre Xbox One, ktorý umožňuje používateľom ovládať hlasitosť chatu aj počas hry, to všetko prehledne a na dosah ruky. Vychutnajte si vycibrený akustický priestor, čisté detaily a presnú zvukovú paletu.

Doplňujúce informácie:

Slúchadlá

  • Frekvenčný rozsah: 10 - 28000 Hz
  • Impedancia: 35 Ohm
  • Citlivosť: 102 dB
  • Dĺžka kábla: 1,2 + 2 = 3,2 m
  • Typ pripojenia: 3.5 mm jack 4pólové + 3pólová × 2

mikrofón

  • Frekvenčný rozsah: 50 - 16000 Hz
  • Smerovosť: všesmerový
  • Citlivosť: -42 dB

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries Siberia X300 (Xbox One)
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií