Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza dny mini Velikonoce

Steinner BICH760B

Zobraziť katalóg
Steinner BICH760B
Varná doska vstavaná, sklokeramická, 4 varné zóny, 2 rozšírené, slider, 9 stupňov výkonu, automatické vypnutie, detská poistka, časovač
Kód:  STE001a Produktové číslo:  BICH760B

Steinner BICH760B

Sklokeramická varná doska s originálnym dizajnom spája výhody rýchleho, bezpečného a energeticky nenáročného varenia. Doska ponúka 4 varné zóny Hi-ligh, z čoho sú 2 zóny rozšírené. Disponuje jednoduchým dotykovým ovládaním s posuvným sliderom, na ktorom môžete plynulo nastaviť výkon 0 - 9, a mnohými funkciami, ktoré vám veľmi uľahčia prácu. Vďaka elegantnému vzhľadu sa navyše hodí do každej modernej kuchyne.

Vlastnosti

  • Dotykový senzor
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Detská poistka
  • Čistiaca škrabka
  • Inštalačná súprava
  • 4 varné zóny

Perfektné funkcie

Každá doska je už v dnešnej dobe vybavená časovačom, ktorý vám uľahčí každodenné varenie. Môžete nastaviť dobu varenia na varných zónach, ktoré sa po uplynutí nastaveného času automaticky vypnú. Ak máte doma deti, určite vám príde vhod detská poistka. Nemusíte sa tak obávať, že by sa po stlačení akéhokoľvek tlačidla vaša ratolesť popálila alebo sa spotrebič preprogramoval. Doska sa jednoducho nezapne. Ďalšiu funkciu, ktorá sa vám bude hodiť, je automatické vypnutie spotrebiča v prípade jeho nepoužívania. Funkcia sa bude hodiť hlavne vtedy, keď odídete z domu a nebudete si istí, či ste náhodou varnú dosku nenechali zapnutú. V neposlednom rade je tu ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vám vždy poskytne informáciu o tom, či je niektorá varná zóna ešte horúca. Zvyškové teplo môžete využiť napríklad na prihriatie pokrmu, rozpúšťanie masla, a tým výrazne znížite spotrebu elektrickej energie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Steinner BICH760B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STEINNER BICH760B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Steinner BICH760B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Steinner BICH760B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Steinner BICH760B.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií