Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Steinner HT760SBG

Zobraziť katalóg
Steinner HT760SBG
Digestor komínový, až 329 m3/h, 3 stupne výkonu, dotykové ovládanie, halogénové osvetlenie, šírka 60 cm, 3x umývateľný hliníkový tukový filter, biely nástrek, sklenený predný panel
Kód:  STE001m15 Produktové číslo:  HT760SBG

Steinner HT760SBG

Výsuvný digestor so skleneným predným panelom je ideálnym riešením do menších kuchýň, v ktorých nezaberá veľký priestor. Vďaka tomu pôsobí nenápadne a nenarušuje dizajn kuchynskej linky. Digestor má dotykové ovládanie, tri rýchlosti, halogénové osvetlenie a sací výkon až 329 m3/hod. Určite tiež oceníte umývateľné hliníkové tukové filtre, možnosť recirkulácie, automatické vypnutie a dva motory na zaistenie spoľahlivého výkonu. S týmto praktickým digestorom budete mať pri varení neustále čerstvý vzduch bez pachov a pary.

Kľúčové vlastnosti

  • Halogénové osvetlenie
  • Umývateľné filtre
  • Teleskopický výsuv
  • Možnosť recirkulácie
  • Automatické vypnutie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Steinner HT760SBG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STEINNER HT760SBG.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií