Stellar Blade Alzaboxy

Archív - Stratégie na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
66 položiek
GrimGrimoire OnceMore – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – Využite silu grimoárov a zničte nepriateľov pomocou štyroch rôznych magických škôl, vrátane kúziel, nekromancie, čarodejníctva a alchýmie. Každá škola sa môže pochváliť niekoľkými zručnosťami, ktoré vám umožnia vyvolať najrôznejších užitočných známych, aby plnili vaše príkazy!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1413
The DioField Chronicle – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Éra mýtov ustupuje ére veľkého zmätku. Svet mužov je utápaný vekom vojny, ktorá zúri. Skupina elitných žoldnierov, ktorí si hovoria ,,Blue fox“, povstane uprostred plameňov a chaosu, zažite ich osudy a udatné činy, o ktorých sa bude spievať vo veku, ktorý ešte len príde.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1354
Humankind Heritage Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – Veďte svoj ľud od staroveku do modernej doby. Vyberte si 60 rôznych kultúr, ktoré môžete kombinovať. Získajte slávu a zanechajte čo najväčšiu stopu v histórii.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1353
Reverie Knights Tactics – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Ťahová taktická RPG so strategickými bitkami v izometrickej mriežke, kde každé vaše rozhodnutie môže zmeniť príbeh. Vydajte sa na expedíciu, aby ste našli Lennorien, dávno stratené elfské mesto, a zachránili svojich milovaných, zatiaľ čo budete bojovať proti hrozbe goblinov, ktorí terorizujú celý kontinent!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1271
Evil Genius 2: World Domination – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: stratégia, – v Evil Genius 2: World Domination vás okrem ovládnutia celého sveta čaká výstavba vlastného sídla na trojici ostrovov, ktoré musíte zabezpečiť svalnatými gorilami aj dômyselnými pascami, aby ste odradili kohokoľvek, kto by sa pokúsil vaše diabolské plány prekaziť.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1250
Train Sim World 2: Rush Hour Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – kým sa nástupište plní cestujúcimi a prevádzka na železnici sa zvyšuje kvôli rastúcemu dopytu, prichádza denná špička. Ujmite sa kontroly nad plnými vlakmi a spravujte rušnú sieť, pričom vás budú neustále kontrolovať signály na ceste medzi stanicami.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1245
Streets of Rage 4: Anniversary Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, žáner: akčný, RPG a stratégia, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – v Streets of Rage 4 na vás čakajú starí známi Axel, Blaze a Adam, ktoré dopĺňajú noví spolubojovníci Floyd Iraia a Cherry Hunter. Pomocou celkom nových chvatov a v sprievode nadupaného soundtracku sú potom naši hrdinovia viac než pripravení poriadne to naložiť partičke darebáckych kriminálnych živlov.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1202
SpellForce 3: Reforced – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – jedinečná kombinácia epického príbehu RPG s dostupnými prvkami stratégie v reálnom čase, ktorej cieľom je ponúknuť strhujúci konzolový zážitok fanúšikom aj nováčikom.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1190
Disciples: Liberation – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – preskúmajte vojnou rozkmásané nadsvetie a spojte sa s radom svetových frakcií: od ľudskej ríše poškvrnenej náboženským extrémizmom po temné sily nemŕtvych, ktoré vedie šialená kráľovná. Vybudujte tím, ktorý bude zbierať vzácne suroviny, meniť politické postoje a bojovať proti brutálnym šelmám v prepracovaných ťahových súbojoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1179
Bus Simulator 21 – Day One Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1180nad
2,7
Bus Simulator 21 - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – pripravte sa na úplne novú, pôsobivú americkú mapu Angel Shores a prepracovanú verziu európskej mapy Seaside Valley z predchádzajúceho dielu – vrátane jej rozšírenia. Ešte väčší, viac otvorený svet v hre Bus Simulator 21 vám poskytne možnosť zažiť vzrušujúci každodenný život vodiča autobusov v dvoch obrích mestách, ktoré môžete voľne preskúmať.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1180
5,0
Phoenix Point: Behemoth Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – Zem je obsadená. Mutujúca mimozemská hrozba ohrozuje posledné zvyšky ľudstva. Iba Phoenix Project, tajná organizácia tých najlepších mozgov a najodvážnejších vojakov zostávajúcich na Zemi, dokáže mimozemšťanov odraziť a zvrátiť nevyhnutné.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1177
Kings Bounty 2 – King Collector's Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný, RPG, stratégia a dobrodružný – V obrovskej ríši Antares sa objavilo strašné nebezpečenstvo. Jeho najvzdialenejšie hranice zaplavila sneť, ktorá ničí krajinu a všetkých, ktorí ju obývajú. Utečenci z postihnutých regiónov prichádzajú do Nostrijského kráľovstva, kde sa kvôli tomu začínajú míňať potraviny a iné zdroje. Zberateľská edícia obsahuje hru, repliku kráľovskej koruny z hry, artbook v pevnej väzbe, soundtrack, obojstranný plagát a dodatočný digitálny obsah do hry.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX684ce
5,0
Surviving the Aftermath: Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX973
The Bluecoats: North and South – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný a stratégia – hra kombinujúca ťahovú stratégiu a akciu v reálnom čase. Ak budete chcieť dosiahnuť víťazstvo, budete sa musieť stať majstrom strategickej ťahovej fázy. Získajte kontrolu nad novými štátmi, zabezpečte pevnosti a železnice, aby ste si zaistili dostatok zdrojov, a veľte posilám, ktoré dorazili z Európy.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX936
John Wick Hex – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný a stratégia – akčná ťahová stratégia s populárnym hrdinom, ktorá slúži ako prequel k filmovej sérii
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX925
John Wick Hex
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX925nad
The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu (Plná hra + rozšírenie) – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, simulátor a párty, – vytvorte svojim Simíkom jedinečný príbeh zo sveta Star Wars a preskúmajte odľahlú planétu Batumi. Pridá sa váš Simík k odboju, zapadne medzi darebákov alebo narukuje do Prvého rádu? Rozhodnutie je len na vás! Pracujte na reputácii svojho Simíka, aby ste si sprístupnili misie, kúpte si svetelný meč alebo droida a stretnite sa so slávnymi postavami Star Wars.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX902
Transformers: Battlegrounds – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Megatron sa blíži k AllSpark a Bumblebee spolu s ďalšími Autobotmi potrebujú nového veliteľa, ktorý im pomôže zachrániť Zem.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX878
Doraemon: Story of Seasons – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, simulátor a detský, – obľúbené japonské série Doraemon a Story of Seasons sa spájajú v tomto netradičnom poňatí farmárčenia!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX871
Desperados III – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: stratégia
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX675ce
Monster Truck Championship – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: pretekársky
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX814
3,5
Dreams – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný a stratégia – hra Dreams je neobyčajným stále sa rozširujúcim herným svetom od cenami ovenčeného štúdia Media Molecule, ktoré navrhlo hry LittleBigPlanet a Tearaway, kde môžeš objavovať komunitne vytvárané hry z celého sveta... a naučiť sa tvoriť svoje vlastné
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX759
4,4
Narcos: Rise of the Cartels – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – hra rozpráva príbeh o vzostupe a páde Pabla Escobara. Zvoľte si svoju stranu a pridajte sa buď k protidrogovému oddeleniu, alebo sa prikloňte na stranu kartelu
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX756
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate...
Sériu Minecraft rozšírila v roku 2023 akčná stratégia Minecraft Legends šikovne kombinujúca akčnú adventúru s real time stratégiou. Hoci ide ale pre tento kockový svet o nový žáner, zapadá doň dokonale, a tak si ho užijú všetci fanúšikovia Minecraftu. Všetko, čo o...
hry na PCNajlepšie budovateľské stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20 Chcete relaxovať pri sledovaní novo vybudovanej dediny, alebo hľadáte hru, ktorá dá zabrať vašim staviteľským schopnostiam? Ak áno, máme pre vás pravidelne updatovaný článok s tipmi na výborné budovateľské stratégie, ktoré stoja za pozornosť.
Dodatočný obsah je pre rad hier prvkom, ktorý ich reálne posúva dopredu a robí z nich vo svojej podstate lepšie diela, ktoré však boli schopné fungovať viac ako obstojne aj bez ich prispenia. Niekedy však základný titul dorazí v takom stave, že je na ňom očividné isté...
Frontier Developments prichádzajú s ďalšou troškou do mlyna budovateľských stratégií. Že vývojári štúdia svoju prácu naozaj vedia, sa hráči mohli presvedčiť už v roku 2018, kedy vyšiel prvý Jurassic World Evolution. Ako bude vyzerať Jurassic World Evolution 2 a na čo sa...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií