Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

STRONG MESH1200ADD-ON

Zobraziť katalóg
STRONG MESH1200ADD-ON
4,0 10 hodnotení
WiFi systém – WiFi 5, 802.11–/b/g/n/ac, až 1200 Mb/s, Dual-Band, 3 × GLAN, wpa, wpa2, wpa-psk a wpa2-psk, gigabit lan, qos (quality of service), firewall, ipv6 ready, guest zone, mu-mimo, virtual server , port triggering, upnp, rodičovská kontrola a wifi mesh
36,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  STRpow09 Produktové číslo:  MESH1200ADD-ON Stránky výrobcu

STRONG MESH1200ADD-ON

STRONG MESH1200ADD-ON je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .
Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on

Rozširujúca jednotka Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on

Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on je najjednoduchšia cesta, ako zaručiť, aby bol WiFi signál silný v každom kúte vášho domu s plochou prilbližne viac ako 200 m štvorcových. Užite si rýchle a bezpečné WiFi pokrytie v troch pásmach bez ohľadu na to, koľko zariadení máte. Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on slúži aj ako prepojovací a riadiaci hub pre všetky zariadenia, ktoré využíva vaša inteligentná domácnosť.

V tomto prípade ide o základnú, prípadne rozširujúcu jednotku pre bezdrôtový WiFi systém Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200.

Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on

WiFi 5

Bezdrôtový router Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on podporuje bezdrôtový štandard WiFi 5 s rýchlosťou až 1 200 Mbit/s. Navyše podporuje aj technológiu MU-MIMO.

Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on

MESH WiFi

Pre veľké byty a domy rozhodne nestačí jeden prístupový bod. Preto využite Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on, ktorý doplní už existujúce jednotky. Prípadne ho môžete využiť ako základný stavebný prvok siete a časom dokúpiť ďalší WiFi modul.

Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on

Zabezpečenie WPA2

WiFi router Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on podporuje moderný spôsob zabezpečenia WPA2. A ak budete potrebovať pripojiť nejaké ďalšie zariadenia, tak je k dispozícii aj podpora WPS.

Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on

WiFi MESH za super cenu

Systém pokrytia celého domu WiFi signálom umožňuje eliminovať miesta so slabým signálom. Už nebudete musieť pobehovať a hľadať miesto, kde bude signál stabilný. To všetko vám zaistí cenovo dostupný WiFi systém Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on.

Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on

Konektivita WiFi systému

Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on je vybavený WAN portom na pripojenie internetovej konektivity. K dispozícii ďalej získate aj dva LAN porty na káblové pripojenie napríklad stolného PC alebo hernej konzoly.

Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on

Kľúčové vlastnosti Strong ATRIA Mesh Home Kit 1200 Add-on

  • Rýchla WiFi jednotka, ktorá zaistí skvelú rýchlosť na streamovanie až 4K videa
  • Sieť so súbežným použitím dvoch pásiem 802.11ac s rýchlosťou až 1 200 Mbit/s
  • Iba jeden názov siete WiFi v celom dome
  • V prípade nutnosti možno jednoducho pridať ďalšiu WiFi jednotku
  • Možno použiť ako rozširujúcu jednotku existujúcej siete Strang ATRIA Mesh
  • Meshkit funguje v prevádzkových režimoch Mesh/Prístupový bod/Router
  • Možno prepojiť až 6 prístrojov a pokryť tak až 600 m2
  • Každý prístroj je vybavený troma Gigabit Ethernet portmi
  • K dispozícii je mobilná aplikácia ATRIA Mesh na efektívnu správu siete
  • Vysoká rýchlosť prenosu 4K videa do každého zariadenia bez vyrovnávacej pamäte

Parametre a špecifikácia

Typ
Dual-Band Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
1 200 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 200 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Konektory

LAN
3 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet vnútorných antén
4 × Hotovo!
Typ antény
Neodnímateľná Hotovo!
Zisk antény
3 dBi Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Gigabit LAN, QoS (Quality of Service), Firewall, IPv6 Ready, Guest Zone, MU-MIMO, Virtual Server , Port Triggering, UPnP, Rodičovská kontrola, WiFi Mesh Hotovo!
Maximálny počet SSID
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
13 cm Hotovo!
Hmotnosť
440 g Hotovo!
Šírka
13 cm Hotovo!
Výška
3 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám 4 kusy a každý z nich bych rád připojil ke stávající kabelové síti kabelem a vytvořil tak v objektu wifi síť. Je to prosím takto možné? Nebo musí být mezi sebou nutně propojeny pouze pomocí vytvořené wifi ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den . Mam tento router TP-Link Archer C6 V3.2. Pujde mi k němu pčipojit tento Strong Mesh bezdraztzove a rozsírit tak wifi do vzdalenejsiho pokoje v byte kde je z routru slaby signal .

Dobrý den, zakoupil jsem si tento produkt, z kategorie WiFi router, po první spuštění a zapojení kabelu do sdíleného portu označeného WAN/lan se zařízení chovalo jako WiFi router, po restartu se už chová jako ap a nejde s tím nic dělat.

Dobrý deň, možno sa bude niečo opakovať, ale potreboval by som jednoznačné odpovede na nižšie uvedené otázky. Mám v RD pevný rozvod LAN od koncového zariadenia UPC - Giga Connect Box umiestneného na povale domu. Mám 2 ks Strong 1200, prvý na poschodí domu prepojený LAN káblom s modemom Giga Connect Boxom. Druhý som s ním prepojil pomocou WPS bezdrôtovo a ten je umiestnený na prízemí domu. Otázky: 1. Bude signál na prízemí rýchlejší a stabilnejší ak jednotku na prízemí tiež prepojím LAN káblom (zo zásuvky) s modemomom UPC - Giga Connect Box? 2. Ak áno, čo treba urobiť? Len prepojiť túto jednotku LAN káblom a hotovo alebo treba nejako zrušiť predchádzajuce wifi párovanie s jednotkou na poschodí? 3. Pokiaľ by som chcel ešte rozčíriť wifi sieť aj do záhrady, môže byť ďalšia jednotka Strong 1200 umiestnená aj vonku (pod prístreškom alebo musí byť vo vnútri , napr. v záhradnom domčeku? Ďakujem za odpovede Zákazník B.S.

Dobry den, Da sa tento extender pouzit takym sposobom, ze bude s routerom prepojeny cez WiFi, alebo potrebujem minimalne dva extendre, pricom jeden je spojeny s routerom cez kabel a druhy je spojeny s prvym cez WiFi? Dakujem za info!

Dobrý den, máme od Vodafone Wi-Fi modem Compal CH7465VF. Díky vzdálenosti není možné síťovým kabelem připojit základní set-top box Vodafone k modemu. Lze toto zařízení použít jako zesilovač Wi-Fi a připojit do něj přes kabel set-top box? Nebo mi doporučíte jiné řešení? Děkuji za informace. Eva

Dobrý den,je možné na jeden mash napojit další 2, tak aby to šlo do jednoho baraku a pak ještě do druhého(paralelně)? Nebo to musí byt zapojeno do serie? Vše chci propojit kabelem. děkuji Havlík

Dobrý deň, dokáže toto zariadenie opakovať viacero existujúcich sietí (dual-band z routra). Chcel by som mať 3 siete - jednu pre bežné zariadenia (main), jednu virtuálnu lan pre iot zariadenia (IoT), ktoré potrebujú prístup na internet a iot bez prístupu na internet (NoT). Na firewalle by boli pravidlá na základe príslušností do siete ohľadom toho, kto môže komunikovať s kým. Napr. NoT zariadenia môžu komunikovať iba s lokálnym serverom pre smart home, IoT s lokálnym serverom a internetom, atď.

Dobrý den, je součástí balení napájecí kabel a jak je dlouhý?

Dobrý den. Půjde toto zařízení použít jako router za terminátor při bondingu O2. Je prý nutné, aby umělo vytáčet PPPoE připojení s Vlany (848). (nastavení VLAN ID na WAN rozhraní (VLAN ID pro Internet je 848, IPTV VLAN ID je 835) a vytočení PPPoE nad VLAN)

12
Príslušenstvo pre STRONG MESH1200ADD-ON
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií