Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

STX 3000 ozónový generátor

Zobraziť katalóg
STX 3000 ozónový generátor
5 3 hodnotení
Generátor ozónu – s výstupom ozónu 3000mg, odstraňuje baktérie, formaldehyd, benzén, toluén a tiež vírusy vrátane koronavírusov, časovač, na použitie v byte, aute, spotreba 55W, vstupné napätie: 110 – 230V/50 – 60Hz, 40dB
Kód:  STXO_01 Produktové číslo:  MS040402

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

STX 3000 ozónový generátor Predaj skončil

STX 3000 ozónový generátor

Ozónový generátor STX 3000 je kompaktný čistič vzduchu, ktorý úplne bezpečne z okolitého prostredia odstráni vírusy, vrátane koronavírusov, baktérie, plesne či ďalšie mikroorganizmy. Eliminuje takisto aj pachy, ako je cigaretový dym, benzén alebo toluén. Generátor môžete pomocou časovača nastaviť až na 2 hodiny prevádzky, ktorá je takmer bezhlučná. Svojím výkonom 3000 mg/h je vhodný na dezinfekciu domácnosti, kancelárie, čakárne, ordinácie, autá, dielne a ďalších menších priestorov. Jeho používanie nie je nebezpečné pre zdravie človeka, vzduch zanechá úplne čistý a dezinfikovaný. Ozónový generátor STX 3000 má jednoduché ovládanie, jeho konštrukcia je veľmi odolná a vďaka praktickému uchu je ľahko prenosný. Ozónová doska sa dá vymeniť a jej životnosť je približne 6 000 hodín.

Kľúčové vlastnosti generátora ozónu STX 3000

  • Kompaktný čistič vzduchu, ktorého prevádzka je 100 % šetrná k prírode
  • Generátor ozónu STX 3000 odstraňuje zo vzduchu všetky vírusy, plesne, baktérie i pachy
  • Funguje na princípe vysokonapäťového korónového výboja, ktorý premení kyslík (O2) na ozón (O3)
  • Ozón vďaka procesu oxidácie na seba naviaže všetkých pôvodcov znečistenia a postupne ich úplne eliminuje
  • Po skončení reakcie sa ozón opäť mení na kyslík
  • STX 3000 je vhodný na dezinfekciu domácností, kancelárií, čakární a ordinácií, áut či dielní
  • S časovačom na nastavenie prevádzky až na 2 hodiny
  • Má nízku hlučnosť a jednoduché ovládanie
  • Ozónový generátor STX 3000 má odolnú konštrukciu a ucho na jednoduché prenášanie

Ako vlastne ozónový generátor funguje?

Princíp ozónového generátora je založený na chemickej reakcii, ktorou je premena kyslíku (O2) na ozón (O3). Generátor pomocou vysokonapäťového korónového výboja nasávané molekuly kyslíka rozdelí na jednotlivé atómy, ktoré sa potom viažu na 3-atómové molekuly ozónu. Pridaním tretieho atómu kyslíka dochádza vďaka jeho následnej oxidácii k odstráneniu všetkých pôvodcov znečistenia. Novo vzniknutý ozón totiž na seba ľahko naviaže baktérie, plesne, vírusy či pachy a začne meniť ich chemickú štruktúru. Pri správnom postupe a koncentrácii ozónu potom dôjde k ich úplnej eliminácii. Reakciou sa ozón mení opäť na kyslík. Používanie generátora je teda úplne bezpečné a pre životné prostredie 100 % šetrné.

Upozornenie:
Ozón sa síce prirodzene vyskytuje v zemskej atmosfére, ale sám o sebe je to jedovatý plyn s typickým zápachom a zreteľne modrou farbou. Preto sa pri prevádzke generátora v miestnosti nesmú nachádzať žiadne osoby, zvieratá ani rastliny. Do vydezinfikovanej miestnosti vstúpte najskôr po hodine od ukončenia prevádzky prístroja. Dezinfekcia ozónovým generátorom môže pri nadmernom používaní poškodiť povrchy náchylné ku korózii alebo urýchliť degradáciu plastov či gumy. Preto sa odporúča také predmety alebo predmety s vyššou či umeleckou hodnotou bezpečne zakryť, alebo najlepšie z dezinfikovaného priestoru odstrániť.

Spotreba:
55 W

Vstupné napätie:
110 – 230 V/50 – 60 Hz

Hlučnosť:
40 dB

Doba na dezinfekciu:
Autá: cca 30 minút
50 m2: cca 1 hodinu
100 m2: cca 2 – 3 hodiny

Parametre a špecifikácia

Materiál
Kov Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Výkon generátora
3 000 mg/h Hotovo!

Materiál

Materiál
Kov Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Výkon generátora
3 000 mg/h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Životnosť? Koľko hodín je schopný prevádzky? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, zakoupili jsme tento ozonový generátor, ale není u něj návod v češtině. Nemáte prosím online? Děkuji

Dobry den Premyslam nad ozonovym generatorom a chcem Vas poprosit o informaciu, ci mozno s ozonovym generatorom cistit pocitace, notebooky, ktore su v miestnosti spolu s og ci musia byt tieto pocitace zapnute aby bolo cistenie ucinne a hlavne ci ozonovy generator neposkodi elektroniku v notebookoch, pc, dataprojektoroch-ci nebudu oxidovat zakladne dosky tychto zariadeni Dakujem za informacie

Píšete,že po použití přístroje je cítit více dnů i po vyvětrání.Jaký je to zápach či vůně?Děkuji za info

Dobrý den, na chate mi něco žije podlaze (podezřívam lesní mravence). Myslíte že tímhle bych se zbavil i těchto a podobných parazitů? Děkuji. D.

Dobrý deň, potrebujem náhradnú ozónovú dosku na tento prístroj, kedy ju budete mať v ponuke a za akú cenu?

Dobrý den, jak mám chápat degradaci plastu a kovových částí? Pokud s ním chci čistit auto a případně mistnost, má to na plasty v automobilu nějaké degradacni účinky? Diky

Dobrý den, kde se dá prosím koupit nahradní deska? Po jak dlouhé době je místnost bezpečná pro spaní? Větrám druhý den a stále je dost ozón cítit. Na koho se dá obrátit, aby mi k této problematice řekl bližší info. Přístroj jsem dostal bez CZ návodu a EN návod je hodně stručný

Diskusia a poradňa k STX 3000 ozónový generátor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STX 3000 ozonový generátor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ozongenerator STX 3000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ozongenerator STX 3000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STX BLACK 3000 Ózongenerátor.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií