PET PET

SUBPAC M2

Zobraziť katalóg
SUBPAC M2
Reproduktor nositeľný bass systém, vhodný pre VR, športovcov či hranie hier, Bluetooth 4.0 s podporou A2DP, AUX vstup, výdrž batérie až 6 hodín
Kód:  SUBB001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUBPAC M2

SUBPAC M2 je úplne nový nositeľný bass systém, ktorý nemá obdobu. Využijú ho predovšetkým špičkoví hudobní producenti, DJs, bassgitaristi, športovci či celebrity - skrátka všetci, ktorí milujú hudbu a chcú si ju užívať plnými dúškami. Patentované technológie a precízne premyslené prevodníky v kombinácii s vibračnými membránami umožňujú doposiaľ nepoznaný zážitok z počúvania hudby, hranie hier či virtuálnej reality. SUBPAC M2 Prináša vysoký výkon a špičkový zvuk v nositeľnej forme, navyše nebudú rušiť svoje okolie.

Kľúčové vlastnosti

  • Patentované technológie
  • Nové vibračné membrány
  • Ergonomické prevedenie pre maximálne pohodlie
  • Batéria s kapacitou 2300 mAh
  • Nízka hmotnosť
  • Bluetooth 4.0
  • Intuitívne ovládanie

Užite si skvelý zvuk kdekoľvek

SUBPAC M2 je možné prepojiť s vaším mobilným telefónom prostredníctvom Bluetooth 4.0 s A2DP streamovaním. Flexibilný ovládací kábel umožňuje voľnejší pohyb a pohodlnejšiu obsluhu systému. Pre pripojenie slúchadiel potom slúži klasický 3,5 mm konektor. Riadiaca jednotka je štíhla, preto nijako neprekáža. Vrchné materiály sú opatrené nanočasticami striebra, vďaka čomu sa v nich neudržia baktérie a nevzniká tak nepríjemný zápach. Integrovaná Li-Ion batéria s kapacitou 2300 mAh sľubuje výdrž až 6 hodín na jedno nabitie. Bass systém váži iba 2,3 kg, vrátane batérie. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolik je přibližná cena ?

Dobrý den. Máte zde chybku v úvodním textu.

Zdravím, netušíte aspoň nějaké přibližné info o dostupnosti?

Diskusia a poradňa k SUBPAC M2
Príslušenstvo pre SUBPAC M2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUBPAC M2.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií