Doručení zdarma Alzaboxy

SUBPAC S2

Zobraziť katalóg
SUBPAC S2
Reproduktor basový, určený na umiestnenie na kreslá alebo stoličky, vhodný pre VR, hranie hier či hudobnú produkciu, bluetooth 4.0 s podporou A2DP, Aux vstup, výdrž batérie až 6 hodín
Kód:  SUBB002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUBPAC S2

Presný, pohlcujúci a dokonale prenosný - reč je o SUBPAC S2, ktorý sa stal nevyhnutným nástrojom pre hudobnú produkciu v najväčších hudobných štúdiách v Los Angeles a Londýne, bytoch či obývacích izbách po celom svete. Využijú ho nielen hudobníci a producenti, ale aj bežní používatelia, ktorí milujú hudbu v inej dimenzii. SUBPAC S2 sa stane vaším spoločníkom ako pri počúvaní hudby, hraní hier, tak i sledovaní filmov či poznávaní sveta virtuálnej reality.  Ide o najvýkonnejší a najpresnejší basový systém na svete, ktorý môžete mať vždy pod sebou na kresle, či už ste v kancelárii, obývačke či aute. To všetko bez rušenia vášho okolia.

Kľúčové vlastnosti

  • patentované technológie
  • nové vibračné membrány s väčším rozsahom
  • ergonomické vyhotovenie pre maximálne pohodlie
  • batéria s kapacitou 2300 mAh
  • nízka hmotnosť
  • Bluetooth 4.0
  • intuitívne ovládanie

Užite si skvelý zvuk v pohodlí

SUBPAC S2 disponuje ergonomickým tvarom pre maximálne pohodlie a novým 3-bodovým odnímateľným páskovým systémom pre optimálne umiestnenie na vašom kresle. Možno ho prepojiť s vaším mobilným telefónom prostredníctvom bluetooth 4.0 s A2DP streamovaním. Flexibilný ovládací kábel umožňuje voľnejší pohyb a pohodlnejšiu obsluhu systému. Riadiaca jednotka je štíhla, preto nijako neprekáža. Integrovaná batéria s kapacitou 2300 mAh sľubuje výdrž až 6 hodín na jedno nabitie. Bass systém váži iba 1,8 kg, vrátane batérie. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě, kdy zhruba bude Subpac S2 k dostání, případně jaká je očekávaná cena.

Tento produkt ma strašne zaujal. Výrobca predáva aj prenosnú verziu, ktorá sa mi viac hodí: SubPac M2 (Wearable) Bude mať alza.sk časom skladom aj tú druhú verziu? SubPac M2? Ak áno okamžite to od vás kupujem. Ak nie, tak si to budem musieť kúpiť z usa od výrobcu. Ďakujem.

Diskusia a poradňa k SUBPAC S2
Príslušenstvo pre SUBPAC S2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUBPAC S2.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií