Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

SurfTab Breeze 9.6 Quad 3G

Zobraziť katalóg
SurfTab Breeze 9.6 Quad 3G
Tablet - Intel Atom Quad Core x3-C3200RK 1,1GHz, dotykový 9,6" 1280x800 IPS, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, 3G modem, WiFi, bluetooth 4.0, microUSB, kamera predná 0,3MPx + zadná 2MPx, Android 5.1 Lollipop
Kód:  TRE009b Produktové číslo:  39742

SurfTab Breeze 9.6 Quad 3G

vypnuté
tab

Moderný tablet za rozumnú cenu

Pokiaľ hľadáte kvalitný tablet podporujúci mobilné pripojenie 3G za rozumnú cenu, práve ste našli vhodného kandidáta na kúpu. Nájdete pri ňom všetko, čo by mal poriadny tablet mať – relatívne veľký 9,6-palcový IPS displej, ktorý poskytuje skvelé farby, jas aj kontrast zo všetkých mysliteľných uhlov, výkonný a zároveň úsporný štvorjadrový procesor alebo napríklad batériu s veľkou kapacitou a výdržou.


vypnuté
tab

Kľúčové vlastnosti

  • 9,6" IPS displej s čistým obrazom a jasnými farbami zo všetkých uhlov
  • Podpora 3G rýchleho mobilného pripojenia
  • Predný a zadný fotoaparát na okamžité zdieľanie fotografií
  • Nízka hmotnosť a celodenná výdrž batérie na jedno nabitie
  • Operačný systém Android 5.1 Lollipop
  • Výkonný procesor zabezpečí plynulé a pohodlné používanie

Nikdy nekončiaca zábava

Aby všetko bežalo plynule, je tablet vybavený výkonným štvorjadrovým procesorom, ktorý zaisťuje lepší multitasking a prácu so systémom Android vo verzii 5.1 Lollipop. Ten je skvele optimalizovaný a ponúka rýchlejšiu, plynulejšiu a efektívnejšiu interakciu bez oneskorenia. Na jeden dotyk sa dostanete k aplikáciám a hrám na portáli Google Play. Multimediálny zážitok ďalej vylepšujú kvalitné reproduktory a ničím nerušenú zábavu počas celej doby zaistí až 4-hodinová výdrž na batériu (merané pri sledovaní HD videa).


Skvelé zobrazenie

Displej s uhlopriečkou 9,6" má jemné rozlíšenie 1 280 × 800, pomer strán vhodný na pohodlné čítanie a technológiu IPS. Tá sa vyznačuje sýtymi farbami, ktoré sú zobrazené veľmi realisticky. Plusom sú aj široké pozorovacie uhly, čo oceníte pri hraní, sledovaní filmov s viacerými ľuďmi.

vypnuté
tab

vypnuté
tab

Zachyťte každý moment

Poteší aj dvojica fotoaparátov. Zadný s rozlíšením 2 Mpx vyhotoví perfektné fotografie z každodenného života a prednou komerkou jednoducho odfotografujete selfie alebo sa spojíte s rodinou a priateľmi. Snímky bez obmedzenia sa budú ukladať na vnútorné 16-gigabytové úložisko alebo pamäťovú kartu s kapacitou až 128 GB.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Má tento tablet GPS? A jaký je prosím rozdíl oproti podobnému tabletu "Trekstor SurfTab Breeze 9.6 Quad WiFi"? Tento model 3G by měl mít dle parametrů vše co typ WiFi, plus navíc možnost 3G mobilního připojení, ale mate mě cena, protože tento 3G model je levnější.

Keď je lokalizovany pre CZ,bude fungovať i v SK?

Diskusia a poradňa k SurfTab Breeze 9.6 Quad 3G
Príslušenstvo pre SurfTab Breeze 9.6 Quad 3G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trekstor SurfTab Breeze 9.6 Quad 3G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Surftabl Breeze 9.6 3G Quad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Surftabl Breeze 9.6 3G Quad.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií