Alza pre firmy

Sušičky prádla

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Energetická trieda
A+++ (-10 %)
(6)
A+++
(70)
A++
(47)
A+
(3)
B
(5)
Kapacita sušičky
7 kg
11 kg
-
Hĺbka
46,5 cm
69 cm
-
Funkcie sušičky
Odložený štart
(113)
Displej
(110)
Tepelné čerpadlo
(100)
Rýchly program
(67)
Najnovšie objednávky

Sušička prádla vám ušetrí nielen prácu, ale aj čas. Dokáže z oblečenia odstrániť hrčky, jemné chĺpky, prach aj nepríjemný zápach, a predstavuje tak skvelú voľbu nielen pre alergikov. Zaujíma vás, aké ďalšie výhody sušičky prádla ponúkajú? Koľko stojí jeden sušiaci cyklus a na čo sa zamerať pri výbere? Poradíme vám.

Pokračovať

Na čo slúži sušička prádla a aké sú jej hlavné výhody a nevýhody?

Sušička prádla je v súčasnej dobe súčasťou každej modernej domácnosti. Dokáže vysušiť veľké množstvo bielizne, a to vo veľmi krátkom čase. Aké sú ďalšie výhody sušičky bielizne? Má táto vymoženosť aj svoje nevýhody?

  • Sušička na prádlo ušetrí váš čas, pretože bielizeň nemusíte nikam vešať a báť sa prípadného zmoknutia vonku.
  • Zabráni vyblednutie farieb, ku ktorému môže dôjsť pri sušení vonku.
  • Bielizeň je po vysušení mäkšia, nie je toľko pokrčená a väčšinou sa ani nemusí žehliť.
  • Sušičky na prádlo obmedzujú vlhkosť v byte a šetria priestor, ktorý by inak zaberal sušiak na bielizeň.
  • Sú ideálne pre alergikov. Pri sušení sa na bielizeň nenachytá žiadny peľ, prach ani baktérie.
  • Prevádzka sušičky na prádlo je drahšia ako bežné manuálne sušenie bielizne na sušiaku.
  • Zaberá veľa miesta, čo je nevýhodou predovšetkým v malých domácnostiach.
  • Skončia vám výhovorky typu – teraz nemôžem, musím ísť práve vešať bielizeň.

Pokiaľ vás zaujímajú ďalšie výhody, prečítajte si v našom článku 10 dôvodov prečo si zaobstarať sušičku.

V akom vyhotovení sú dostupné sušičky prádla? Kondenzačné vs. odvetrávacie

Prvým krokom, ako vybrať sušičku bielizne je vybrať správny typ. V akom základnom vyhotovení podľa typu zapojenia je dostupná sušička bielizne? Kondenzačné aj odvetrávacie (ventilačné) modely majú svoje (ne)výhody.

Kondenzačná sušička na prádlo

Kondenzačná sušička na prádlo nevyžaduje stavebné úpravy na odvod kondenzátu von – odvádza totiž vodu do zbernej nádoby (najčastejšie v objeme 4 – 6 l), ktorú stačí raz za čas vyliať alebo sušičky na prádlo pripojiť na odpad. Podľa ohrevu vzduchu v ponuke nájdete buď sušičky bielizne s tepelným čerpadlom, alebo s vykurovacím telesom. V čom sa líšia?

  • Kondenzačná sušička s vykurovacím telesom ohrieva vzduch pomocou vykurovacieho telesa, ktoré však zvyšuje spotrebu energie, a tým bohužiaľ aj náklady na prevádzku. Výhodou je však kratšia doba sušenia.
  • Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom využíva teplo vznikajúce počas sušenia na ohrev vzduchu. Tým, že sa vzduch neodvádza von, sa ušetrí veľa energie. Je však nutné pravidelne čistiť filter.

Odvetrávacia sušička bielizne

Odvetrávacia sušička bielizne musí mať vyvedenú výfukovú trubicu von z domu, čo znamená, že vyžaduje stavebné úpravy a vhodné umiestnenie. Výhodou je však lepšia úspora energie, než ktorú má aj tá najúspornejšia kondenzačná sušička A+++. Pokiaľ máte veľkú kúpeľňu s odvetrávaním, je táto sušička na bielizeň vhodná.

Aké 2 ďalšie sušičky prádla nájdete v ponuke?

V ponuke nájdete tiež ďalšie sušičky prádla.

  1. Parné sušičky prádla fungujú tak, že bielizeň suší priamo horúca para (nie je potrebné ani otáčať bubnom), ktorá dokonale prenikne oblečením, nádherne ho prevonia a dodá mu našuchorený vzhľad.
  2. Profesionálne sušičky bielizne sú vhodné do prevádzok, ako sú ubytovne, internáty či penzióny. Ponúkajú veľkú kapacitu, ľahké ovládanie a niekoľko teplôt sušenia bielizne. Ich kapacita je až 15 kg.

Kapacita sušičky prádla – záleží na maximálnom množstve náplne aj rozmeroch

Sušičky prádla podľa množstva náplne udávajú kapacitu sušenia ako hmotnosť čistej bielizne, ktorú je sušička na šaty schopná vysušiť v jednej várke. Najmenšia sušička na prádlo má 3 kg, avšak tá je vhodná iba na príležitostné sušenie. Pre jedného alebo dvoch členov je vhodná 7 kg sušička prádla, pre štvorčlennú rodinu voľte 8 a viac kg sušičky na prádlo.

Sušička prádla slim alebo štandardný model? Aj tu sa kapacita líši

Ďalším ukazovateľom sú rozmery, podľa ktorých sa rozlišuje štandardná veľkosť a slim sušička prádla.

  • Štandardné sušičky na prádlo sú k dispozícii vo veľkosti 85 × 60 × 60 cm. Modely s kapacitou 7 – 8 kg predstavujú ideálne riešenie pre 4-člennú domácnosť, do početnejšej rodiny sú vhodné sušičky prádla nad 8 kg.
  • Úzke sušičky bielizne sa vyznačujú hĺbkou do 46,5 cm, zvyšné rozmery majú rovnaké ako štandardné sušičky. Na svoju kapacitu 6 – 7 kg sa úzka sušička bielizne hodí do garsónok, na chaty, pre páry a jednotlivcov.

i

Ak už poznáte svojich obľúbených výrobcov domácich spotrebičov alebo chcete doplniť práčku o ďalšieho pomocníka, môžete tiež vyberať sušičky prádla podľa značky.

Možnosti riešenia pri nedostatku miesta – práčka so sušičkou, vstavaný variant a ďalšie

Ak bojujete s nedostatkom miesta, máme pre vás okrem úzkej sušičky na prádlo tiež alternatívy, ako je práčka a sušička v jednom, vstavaná sušička prádla či spojovací diel práčky a sušičky – takzvaný medzikus.

  • Vstavaná sušička prádla nielenže ušetrí miesto, ale tiež ju môžete ľahko zakomponovať do kúpeľňového nábytku, prípadne do kuchynskej linky, kde perfektne splynie s dizajnom okolitého interiéru.
  • Práčky so sušičkou kombinujú všetky vlastnosti práčky s pohodlím sušičky prádla. Výhodou je, že šetria miesto, nemusíte prekladať bielizeň a sú cenovo výhodnejšie. Usušia však menšie množstvo bielizne s menšou účinnosťou.
  • Rozpery sú spojovacie diely, ktoré dovoľujú umiestnenie sušičky prádla na práčku s hĺbkou väčšou ako 55 cm. Medzikus zvyšuje stabilitu oboch spotrebičov, navyše mnohokrát disponuje aj praktickou výsuvnou policou.

Sety práčky a sušičky k sebe ladia dizajnom aj veľkosťou, a tak budú dokonalým doplnkom každej kúpeľne. Môžu stáť vedľa seba, ale s pomocou medzikusu aj na sebe.

Spôsob plnenia sušičky prádla vyberte podľa priestoru, kde bude umiestnená

Vybrali ste už umiestnenie sušičky prádla? Podľa zvoleného priestoru si môžete vyberať buď sušičky prádla s predným plnením, ktoré sú vhodné na postavenie na práčku, alebo sušičky prádla s vrchným plnením hodiace sa pri nedostatku priestoru okolo spotrebiča. Vstavané spotrebiče sú vždy na rozdiel od tých voľne stojacich spredu plnené.

i

Okrem spôsobu plnenia myslite tiež na to, že sušička prádla býva často pripojená na odpad, a tak by mu mala byť samozrejme čo najbližšie.

Spotreba energie a sušička prádla: A+++ je najúspornejšia

V ponuke je dostupná ako najúspornejšia sušička prádla A+++, tak aj sušička prádla z menej úspornej energetickej triedy A+. Každá elektrická sušička má na energetickom štítku vyznačenú ročnú spotrebu energie. Zaujíma vás, koľko stojí jeden cyklus?

Energetická trieda Spotreba v kWh Náklady v €
A+++ 1,1 0,20
A++ 1,47 0,27
A+ 1,55 0,29

Počítané s cenou 0,18 €/kWh. Orientačná spotreba energie sa odvodzuje od 160 štandardných cyklov za rok. Ovplyvňuje ju typ sušičky, kapacita a ďalšie faktory.

3 ďalšie parametre – účinnosť odstreďovania, dĺžka cyklu a hlučnosť sušičky prádla

Parametre ako účinnosť odstreďovania, dĺžka cyklu a hlučnosť sušičky prádla by vás mali tiež zaujímať.

  1. Účinnosť odstreďovania sa označuje písmenami A až G a udáva to, ako bude bielizeň po vysušení vyzerať – či bude skutočne a rovnomerne suchá a ako veľmi sušička na prádlo prepúšťa vlhkosť.
  2. Hlučnosť je udávaná v dB a najčastejšie sa pohybuje okolo 65 dB, čo predstavuje hlasnejší hovor či rušnejšiu ulicu. Samozrejme čím tichší chod, tým pohodlnejšie užívanie a možnosť sušenia aj v noci.
  3. Dĺžka cyklu je uvedená na energetickom štítku. Ide však len o orientačnú hodnotu, keďže sa doba líši podľa zvoleného programu. Aj tak je ale dobré vedieť, za akú dobu zvládne spotrebič usušiť bielizeň.

Sušička prádla ponúkne užitočné funkcie a vybavenie

Sušička prádla môže byť vybavená praktickými funkciami, ktoré vám významne uľahčia jej obsluhu.

  • Invertorový motor je oproti klasickému motoru spoľahlivejší a odolnejší.
  • Refresh program dokáže odstrániť pachy z inak čistého nepraného oblečenia.
  • EcoHybrid usuší bielizeň rýchlo a efektívne šetrnejším spôsobom k materiálu.
  • Fuzzy Logic (6. zmysel) zváži mokrú bielizeň a určí optimálnu teplotu a čas sušenia.
  • FragranceDos je funkcia na mimoriadne nadýchanú a voňavú bielizeň.
  • Samočistiaci kondenzátor sa stará o vyplachovanie čiastočiek, ktoré môžu upchať filter.
  • Reverzibilné dvierka môžete otvárať až do štyroch rôznych smerov podľa potreby.
  • Parný program zvlhčí bielizeň, ktorá sa tak počas prania naparí, a tým ľahšie žehlí.
  • PerfectDry rozpoznáva tvrdosť vody a podľa toho upraví celý postup sušenia.
  • Voštinový bubon vytvára ľahký vodný film, vďaka ktorému je sušenie šetrnejšie.
  • SteamFinish je program vyhladzovania parou – žehlenie je rýchlejšie a ľahšie.
  • LCD displej, vnútorné osvetlenie bubna, detská poistka, odložený štart a ďalšie.

i

Zaujíma vás, aká je skutočne sušička prádla? Recenzie zákazníkov vám napovedia najviac. Pokiaľ vás k tomu navyše zaujímajú lacné sušičky na prádlo, bazár ponúka skvosty za zlomok ceny.

Sušička prádla sa dá doplniť o rad príslušenstva

Príslušenstvo k sušičkám zahŕňa všetko, čo budete potrebovať k pohodlnému sušeniu a krásne mäkkej a voňavej bielizni. Patria sem najmä filtre, medzikusy, vône a vonné obrúsky, kapsuly, zmäkčovače vody, balóniky, pracie prostriedky, podložky, skrinky a police a ďalšie doplnky, vďaka ktorým je sušička bielizne kompletná.

Sušička prádla si zaslúži správnu a náležitú starostlivosť

Aby bola sušička prádla stále ako nová a plne funkčná, je potrebné sa o ňu správne starať. V prvom rade dbajte na pravidelné vylievanie nádobky (pokiaľ nie je sušička na prádlo pripojená na odpad), aby nedochádzalo k zápachu. Po druhé kontrolujte filtre. Stačí ich prepláchnuť či jemne očistiť a nechať uschnúť – zamedzíte tak nežiaducemu špineniu.

Zháňate lacné sušičky na prádlo? Zoraďte si kúsky od najlacnejšieho. Okrem toho sa nezabudnite pozrieť tiež na sušičky prádla v akcii.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
BOSCH WQG233D0BY Séria 6 Na sklade > 5 ks
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 64 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne a detský zámok, rozmery 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (V׊×H), hmotnosť 56,163 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
719,90 €

2.
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 66 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 234,70 kWh, SensitiveDrying, displej, vnútorné osvetlenie a detský zámok, rozmery 85 × 59,6 × 66,3 cm (V׊×H), hmotnosť 59,4 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
604,90 €

3.
Siguro SGR-TD-H721W Profi Dry Na sklade > 5 ks
Sušička prádla – kondenzačná s tepelným čerpadlom, samostatne stojacia, energetická trieda A++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 7 kg, 15 programov, hlučnosť 65 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 211 kWh, displej, odložený štart, rýchly program, systém proti krčeniu bielizne, detská poistka, zvuková signalizácia, vnútorné osvetlenie, rozmery 84,5 × 59,6 × 52,5 cm (V׊×H), hmotnosť 42 kg, dĺžka prívodného kábla 1,6 m, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia, 3 roky záruka, 12 rokov záruka na motor
379,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
133 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,3 10×
Siguro SGR-TD-H721W Profi Dry
Sušička prádla – kondenzačná s tepelným čerpadlom, samostatne stojacia, energetická trieda A++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 7 kg, 15 programov, hlučnosť 65 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 211 kWh, displej, odložený štart, rýchly program, systém proti krčeniu bielizne, detská poistka, zvuková signalizácia, vnútorné osvetlenie, rozmery 84,5 × 59,6 × 52,5 cm (V׊×H), hmotnosť 42 kg, dĺžka prívodného kábla 1,6 m, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia, 3 roky záruka, 12 rokov záruka na motor
Super cena
379,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SGR_TD_H721W
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,5 39×
HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S
Sušička prádla – úzka, kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 7 kg, hlučnosť 67 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 212 kWh, odložený štart, displej a rýchly program, možnosť pripojenia cez WiFi a Bluetooth, rozmery 85 × 59,6 × 46,5 cm (V׊×H), hmotnosť 37,5 kg, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
501,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HOOSU019
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
SAMSUNG DV90T5240AE/S7 - Sušička prádla Varianty
4,8 35×
SAMSUNG DV90T5240AE/S7 + 20 rokov záruka na motor
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 63 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok, detská poistka a ovládanie mobilom, možnosť pripojenia cez WiFi, kompatibilná s SmartThings, diaľkové ovládanie, nahrávanie programov, informácie o stave, monitoring spotreby, hlasové ovládanie a mobilná aplikácia, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), hmotnosť 50 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
698,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SASU014
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
AEG 9000 AbsoluteCare® Plus ProSteam® 3DScan TR939M4ZC - Sušička prádla Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6
AEG 9000 AbsoluteCare® Plus ProSteam® 3DScan TR939M4ZC - 10 rokov záruka na motor po registrácii
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 63 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 195 kWh, SteamFinish, odložený štart, displej, vnútorné osvetlenie a systém proti krčeniu bielizne, rozmery 85 × 59,6 × 63,8 cm (V׊×H), hmotnosť 51,5 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
839,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: AEGSU016
SAMSUNG DV80T5220AW/S7 - Sušička prádla Varianty
4,9 24×
SAMSUNG DV80T5220AW/S7 + 20 rokov záruka na motor
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 63 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok, detská poistka a ovládanie mobilom, možnosť pripojenia cez WiFi, kompatibilná s SmartThings, diaľkové ovládanie, nahrávanie programov, informácie o stave, monitoring spotreby, hlasové ovládanie a mobilná aplikácia, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), hmotnosť 50 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
647,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SASU018
4,9 33×
BOSCH WQG233D0BY Séria 6
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 64 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne a detský zámok, rozmery 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (V׊×H), hmotnosť 56,163 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
Cena s CashBack 659,90 €
719,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOSU025
4,7 14×
AEG 8 000 AbsoluteCare® TR838P4C - 10 rokov záruka na motor po registrácii
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 66 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 234,70 kWh, SensitiveDrying, displej, vnútorné osvetlenie a detský zámok, rozmery 85 × 59,6 × 66,3 cm (V׊×H), hmotnosť 59,4 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
604,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AEGSU013
4,9 23×
BOSCH WQG233D1BY Séria 6
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 64 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, systém proti krčeniu bielizne a detský zámok, rozmery 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (V׊×H), hmotnosť 53,763 kg, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
Cena s CashBack 658,90 €
718,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOSU024
SAMSUNG DV90T5240AX/S7 - Sušička prádla Varianty
4,8 35×
SAMSUNG DV90T5240AX/S7 + 20 rokov záruka na motor
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 63 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok, detská poistka a ovládanie mobilom, možnosť pripojenia cez WiFi, kompatibilná s SmartThings, diaľkové ovládanie, nahrávanie programov, informácie o stave, monitoring spotreby, hlasové ovládanie a mobilná aplikácia, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), hmotnosť 50 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
759 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SASU015
4,9 13×
SAMSUNG DV90T6240LH/S7 + 20 rokov záruka na motor
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 63 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok, detská poistka a ovládanie mobilom, možnosť pripojenia cez WiFi, kompatibilná s SmartThings, diaľkové ovládanie, nahrávanie programov, informácie o stave, monitoring spotreby, hlasové ovládanie a mobilná aplikácia, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), hmotnosť 50 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
712,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SASU013
4,6 19×
BEKO EDF85241CSH1W
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 64 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 177 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie a systém proti krčeniu bielizne, rozmery 84,6 × 59,7 × 59,9 cm (V׊×H), hmotnosť 44 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
427,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BESU036
5,0 20×
LG RC8TV9AVHN + 10 rokov záruka na duální invertorový motor a kompresor
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 62 dB odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh, samočistiaci kondenzátor, možnosť pripojenia cez WiFi, kompatibilná s LG ThinQ, diaľkové ovládanie a diagnostika porúch, rozmery 85 × 60 × 66 cm (V׊×H), hmotnosť 57 kg, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
598,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: LGSU026
4,8 19×
LG RC91V9AVSN + 10 rokov záruka na duální invertorový motor a kompresor
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 62 dB odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh, samočistiaci kondenzátor, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok, ovládanie mobilom, program pre alergikov, detský zámok a zvukový signál ukončenia programu, rozmery 85 × 60 × 66 cm (V׊×H), hmotnosť 56 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
668,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: LGSU023
AEG TR939M4C - Sušička prádla Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 18×
AEG TR939M4C - 10 rokov záruka na motor po registrácii
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 63 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 195 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program a vnútorné osvetlenie, rozmery 85 × 59,6 × 66,3 cm (V׊×H), hmotnosť 51,46 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
819,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AEGSU011
4,8 20×
LG RC91V5AV6N + 10 rokov záruka na duální invertorový motor a kompresor
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 64 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 228 kWh, samočistiaci kondenzátor, možnosť pripojenia cez WiFi, diaľkové ovládanie, nahrávanie programov, diagnostika porúch, informácie o stave, návod v aplikácii a monitoring spotreby, rozmery 85 × 60 × 69 cm (V׊×H), hmotnosť 57 kg, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
597,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: LGSU016
5,0
LG RC91V9AV4N + 10 rokov záruka na duální invertorový motor a kompresor
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 62 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh, samočistiaci kondenzátor, možnosť pripojenia cez WiFi, kompatibilná s Amazon Alexa a LG ThinQ, rozmery 85 × 60 × 66 cm (V׊×H), hmotnosť 56 kg, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
779 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: LGSU020
4,7 26×
HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S
Sušička prádla – úzka, kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 7 kg, hlučnosť 67 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 212 kWh, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej a ovládanie mobilom, možnosť pripojenia cez WiFi a Bluetooth, diaľkové ovládanie a hlasové ovládanie, rozmery 85 × 59,6 × 46,5 cm (V׊×H), hmotnosť 37,5 kg, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
468,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HOOSU027
BOSCH WQB245A0BY Séria 8 - Sušička prádla Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
BOSCH WQB245A0BY Séria 8
Sušička prádla – parná, kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 61 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 193 kWh, SensitiveDrying, napojenie na odpad, samočistiaci kondenzátor, odložený štart, parný program, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne a ovládanie mobilom, rozmery 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (V׊×H), hmotnosť 57 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
Cena s CashBack 929 €
Zľavnené -3 %
1 009 € 1 039 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOSU038
4,4
Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry
Sušička prádla – kondenzačná s tepelným čerpadlom, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 9 kg, 15 programov, hlučnosť 65 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh, invertorový motor, displej, odložený štart, rýchly program, systém proti stláčaniu bielizne, detská poistka, zvuková signalizácia, vnútorné osvetlenie, rozmery 84,5 × 59,6 × 60,9 cm (V׊×H), hmotnosť 51 kg, dĺžka prívodného kábla 1,6 m, sada na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia, 3 roky záruka 12 rokov záruka na motor
Super cena
499,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SGR_TD_H911W
4,9
BOSCH WQG24590BY Séria 6
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 64 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 258 kWh, SensitiveDrying, napojenie na odpad, samočistiaci kondenzátor, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne a detský zámok, rozmery 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (V׊×H), hmotnosť 56,4 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
664,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOSU027
SAMSUNG DV90T8240SH/S7 - Sušička prádla Doprava
zadarmo
4,4
SAMSUNG DV90T8240SH/S7 + 20 rokov záruka na motor
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 62 dB odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok, detská poistka a ovládanie mobilom, možnosť pripojenia cez WiFi, diaľkové ovládanie, nahrávanie programov, diagnostika porúch, monitoring spotreby, hlasové ovládanie a mobilná aplikácia, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), hmotnosť 54 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
798,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SASU011
4,6 10×
CANDY CSO4H7A2DE-S
Sušička prádla – úzka, kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 7 kg, hlučnosť 67 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 212 kWh, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej a ovládanie mobilom, možnosť pripojenia cez WiFi a Bluetooth, diaľkové ovládanie, rozmery 85 × 59,5 × 46,5 cm (V׊×H), hmotnosť 37,5 kg, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
Super cena
439,90 € Ušetríte 19,10 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: CANSU055
4,8 13×
GORENJE DNE83/GN
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 65 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh, SensitiveDrying, odložený štart, displej, rýchly program a detská poistka, rozmery 85 × 60 × 62,5 cm (V׊×H), hmotnosť 48 kg, súprava na pripojenie odpadu nie je súčasťou balenia, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
474,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: GORSU018
AEG 9 000 AbsoluteCare® Plus 3DScan TR939M6CC - Sušička prádla Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 16×
AEG 9 000 AbsoluteCare® Plus 3DScan TR939M6CC - 10 rokov záruka na motor po registrácii
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 63 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 195 kWh, tepelné čerpadlo, rozmery 85 × 59,6 × 63,8 cm (V׊×H), hmotnosť 52 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
Zľavnené -1 %
948,90 € 958,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AEGSU015

Sušičky prádla

Sušička bielizne Whirlpool zaistí dokonalú starostlivosť o vašu bielizeň a zároveň zlepší kvalitu vášho domáceho prostredia Moderné sušičky Whirlpool disponujú celým radom výnimočných funkcií, ktoré zaisťujú dokonalú starostlivosť aj o bielizeň zo senzitívnych tkanín. Sušením bielizne v sušičke šetríte čas, miesto a zlepšujete zdravie v domácom prostredí. Prečítajte si, prečo sa vám oplatí...
Pravidelné upratovanie domácnosti a údržba spotrebičov nemusí byť neľudsky vyčerpávajúca činnosť. S odolnou mastnotou, usadeninami a špinou si hravo poradia produkty Care+Protect. Špičkové čistiace prostriedky pracujú efektívne a nezaťažujú pritom ani vás či životné...
BoschMinimalizujte svoju spotrebu vďaka úsporným spotrebičom Bosch Zaujímate sa o to, ako výrazne obmedziť spotrebu energie, zároveň však nechcete znížiť kvalitu vašej starostlivosti o domácnosť? Riešením sú úsporné spotrebiče Bosch, vďaka ktorým ušetríte nielen na energiách, ale taktiež s nimi získate viac času aj priestoru. V čom...
Nové sušičky Bosch disponujúce modernými funkciami na ešte lepšie a účinnejšie sušenie bielizne pracujú aj s ohľadom na životné prostredie. Na čo slúžia technológie AutoDry, EasyClean či programy Iron Assist alebo AlergiePlus? Spoznajte moderný a efektívny spôsob...
Spotreba energie je údaj, z ktorého ľahko zistíme, akú spotrebu elektrickej energie má dané zariadenie.
Viac článkov Všetky články

Sušičky prádla

Dopyt po sušičkách bielizne v domácnostiach neustále rastie a s ním aj ponuka značiek, ktoré sa výrobou sušičiek zaoberajú. V ponuke nájdete celý rad kondenzačných sušičiek s rôznymi funkciami a vlastnosťami, ktoré vám uľahčia čas aj prácu.

Značky sušičiek

Najpredávanejšími a používateľmi najobľúbenejšími značkami sušičiek sú:

  • AEG – nemecká firma, ktorá kúpila niekoľko patentov od Thomasa Edisona.
  • BEKO – turecká značka BEKO je už od roku 1954 výrobcom domácich spotrebičov.
  • BOSCH – všestranná nemecká značka, ktorá pôsobí vo viac ako 50 krajinách.
  • LG – spoločnosť zaoberajúca sa aj výrobou spotrebnej elektroniky a telefónov.
  • SIEMENS – nemecká spoločnosť, ktorá dnes zamestnáva 400 000 odborníkov.
  • MIELE – spotrebiče a iné výrobky značky MIELE získate na 5 kontinentoch.
  • ELECTROLUX – značka vyznačujúca sa ochranou životného prostredia.

Ďalšie najhľadanejšie značky sušičiek bielizne

  • Whirlpool – dodávateľ kvalitnej bielej techniky a elektrospotrebičov.
  • SAMSUNG – kórejská firma, ktorá na trhu pôsobí od roku 1938.
  • CANDY – prvá talianska spoločnosť zaoberajúca sa výrobou bielej techniky.

Sušičky – všestranní pomocníci

Ak hľadáte spôsob, ako si ušetriť prácu a čas, zaiste si rýchlo zvyknete na bielizeň pripravenú ihneď na použitie, a to bez použitia žehličky. Už žiadne sušenie na sušiaku či šnúre, so sušičkou bielizne vás čaká krásne nadýchané a voňavé oblečenie, ktoré len zložíte a upracete do šatníkovej skrine.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné sušičky prádla Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie sušičky prádla Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie sušičky prádla Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii sušičky prádla recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií