Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SUUNTO 9 Peak Granite Blue Titanium

Zobraziť katalóg
SUUNTO 9 Peak Granite Blue Titanium
4,4 8 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, matrix displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, navigácia, budík, dátum a stopky, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, plávanie, vodotesnosť 100 m (10 ATM), max. výdrž batérie 336 h, materiál puzdra titán
Kód:  SPTsuun9Pegrb Produktové číslo:  SS050520000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO 9 Peak Granite Blue Titanium


Suunto 9 Peak – smart hodinky navrhnuté na vrcholné zážitky

Športové hodinky Suunto 9 Peak boli navrhnuté na vrcholné zážitky, ktoré môžete pri športe zažiť a jedinečné dobrodružstvá, ktoré zostanú vo vašej pamäti navždy. Tieto nádherné smart hodinky sú vôbec najtenšie, najmenšie a najodolnejšie hodinky v histórii fínskej spoločnosti Suunto. Môžete sa tak tešiť nielen na vrcholné spracovanie a exkluzívny severský dizajn, ale aj na skvelú výdrž až 170 hodín v režime Tour, viac ako 80 športových aktivít, ktoré budete môcť so smartwatch Suunto 9 Peak merať alebo GPS, barometer, meranie srdcového tepu priamo zo zápästia a na saturáciu krvi (SpO2).



Funkcie, ktoré posunú vaše tréningy na inú úroveň

Inteligentné hodinky Suunto 9 Peak sú doslova nabité špičkovými funkciami a novinkami. Vďaka tepelným mapám v aplikácii Suunto objavíte najlepšie miesta pre beh, cyklistiku, plávanie, lyžovanie a ďalšie aktivity. Stačí si naplánovať trasu, uložiť ju do smart hodiniek a vydať sa v ústrety novým dobrodružstvám. Funkcia virtuálneho súpera vám umožní porovnať svoje výkony s virtuálnym protivníkom – jednoducho získate veľmi presný obrázok o vašej kondícii a informácie, kde je potrebné sa zlepšiť. Vo vysokých nadmorských výškach potom oceníte funkciu merania okysličenia krvi (SpO2).

S hodinkami Suunto 9 Peak sa nikdy nestratíte

Nová funkcia Red Bull X-Alps SuuntoPlus je užitočný nástroj na sledovanie vertikálnej rýchlosti, ktorú ocenia najmä horolezci či letecká komunita (milovníci rogala a podobne). Vďaka podrobným navigačným upozorneniam so smart hodinkami Suunto 9 Peak už nikdy nezabudnete odbočiť. Pomocou aplikácie Komoot si ľahko na počítači alebo telefóne naplánujete trasu, vrátane záujmových bodov (POI), a potom nahráte do hodiniek Suunto 9 Peak. Všetky dostupné aktualizácie nainštalujete bezdrôtovo prostredníctvom aplikácie Suunto.



Suunto 9 Peak boli navrhnuté tak, aby padli na každú ruku

Inžinieri spoločnosti Suunto venovali maximálne úsilie tomu, aby inteligentné hodinky Suunto 9 Peak boli čo najtenšie a pohodlne sa zmestili aj pod rukáv bundy a zbytočne sa nezachytávali napr. pri nasadzovaní batohu. Silikónový remienok inšpirovaný vonkajším prostredím má vylepšené uzatváranie pomocou kovového kolíka, ktorý sa ľahko používa a bezpečne drží remienok na svojom mieste. Vďaka precíznemu vyhotoveniu a elegantnému dizajnu sa smart hodinky Suunto 9 Peak hodia ku každému oblečeniu, do každého počasia a ponúkajú vám maximálne pohodlie vo dne aj v noci.

Smartwatch Suunto 9 Peak sú mimoriadne tenké a odolné

Puzdro športových hodiniek Suunto 9 Peak je vyrobené z nerezovej ocele. Okrúhly matrix displej potom chráni veľmi odolné zafírové sklíčko. Samozrejmosťou je vodoodolnosť do 100 metrov (10 ATM). Hodinky Suunto 9 Peak navyše boli testované v najdrsnejších podmienkach a môžete sa spoľahnúť, že prežijú takmer všetko. Pri maximálnom využívaní inteligentných hodiniek Suunto 9 Peak, vrátane najpresnejšej GPS, dosahuje výdrž batérie 25 hodín, v režime Tour na jedno nabitie zvládnu až 170 hodín. To robí z hodiniek ideálneho spoločník na najnáročnejšie outdoorové športy a dobrodružstvá.



Viac ako 80 športových režimov

Nech už sa venujete akémukoľvek športu alebo pohybovej aktivite, smartwatch Suunto 9 Peak vám vždy poskytnú dokonalý prehľad – dokážu totiž monitorovať viac ako 80 športov. Všetky svoje výkony, každodenné aktivity či spánok budete môcť sledovať v mobilnej aplikácii Suunto, ktorá je dostupná pre systémy Android aj iOS. Skrze túto aplikáciu možno aj ľahko zdieľať svoje najväčšie úspechy alebo sa spojiť s ostatnými v komunite Suunto. Hodinky tiež disponujú novým ciferníkom, ktorý zobrazuje vašu týždennú bilanciu. Suunto 9 Peak vás upozornia na prichádzajúce hovory, správy a oznámenia aplikácií.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Suunto 9 Peak Granite Blue Titanium

  • Najtenšie, najmenšie a najodolnejšie smart hodinky v histórii značky Suunto
  • Puzdro z nerezovej ocele a zafírové sklíčko
  • Pohodlný silikónový remienok s inovovaným zapínaním
  • Minimalistický severský dizajn
  • Pohodlné automatické podsvietenie
  • Výdrž až 170 hodín v režime Tour, 25 hodín s najpresnejšou GPS
  • Smart hodinky Suunto 9 Peak monitorujú viac ako 80 športových aktivít
  • Meranie okysličenia krvi SpO2 a tepovej frekvencie priamo zo zápästia
  • Suunto 9 Peak majú barometer a disponujú certifikovanou vodotesnosťou do 100 metrov
  • Hmotnosť len 62 gramov

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Určenie
Unisex Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
43 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Titán Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
52 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Modrá Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
12,5 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
17,5 cm Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
170 h (7,08 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, 1. Lze u těchto hodinek nastavit velikosti fontu (například u oznámení z telefonu nebo jednotek u měřených hodnot) Tento typ displeje má velmi hrubé rozlišení slabé podsvícení a nízký kontrast a za zhoršených světelných podmínek je i při zapnutém podsvícení velice špatně čitelný. A to i u předchozích (větších) generací hodinek od suunta. 2. Je možné nastavit negativní zobrazení hodnot (bílé pozadí černá písmena) 3. A je možné nahrát do hodinek jiný přehlednější ciferník, jako tomu je například u Garminu? Viditelnost na přímém slunci je dostatečná. Bohužel čekat v českých horách v zimě na přímé slunce není a reálu možné. Díky za odpovědí

Dobrý den. Již 4x jste změnili dodací termín. Prosím o informaci, kdy u vás budou doopravdy dostupné. Děkuji

Diskusia a poradňa k SUUNTO 9 Peak Granite Blue Titanium
Príslušenstvo pre SUUNTO 9 Peak Granite Blue Titanium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto 9 Peak Granite Blue Titanium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO 9 Peak Granite Blue Titanium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO 9 Peak Granite Blue Titanium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUUNTO 9 Peak Granite Blue Titanium.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií