AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

SX-S30DAB-S strieborný

Zobraziť katalóg
SX-S30DAB-S strieborný
Stereo Receiver – integrovaný prijímač, výkon 2×80W, FM RDS/AM/DAB+ tuner, Hi-Res, WiFi, Bluetooth, Airplay, MM prenoskový predzosilňovač, hliníkový čelný panel, USB, 4×HDMI vstupy, 3×linkový vstup, diaľkové ovládanie, kvalitné reproduktorové terminály
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  PIO004g3 Produktové číslo:  SX-S30DAB-S Stránky výrobcu
SX-S30DAB-S strieborný 411,54 € Zánovné

SX-S30DAB-S strieborný

SX-S30DAB-S strieborný je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Receiver vyzerá rovnako dobre, ako znie, na prvý pohľad upúta predným masívnym hliníkovým panelom, ktorý mu prepožičiava punc luxusu. Čelnému panelu dominuje dobre čitateľný FL displej zobrazujúci informácie o prehrávaní. Prítomná je aj moderná technológia Bluetooth určená pre bezdrôtový prenos. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že stereo receiver možno využiť aj vo WiFi sieti. Skladby vašich obľúbených hudobných interpretov si tak vychutnáte štýlovo a bez zbytočných káblov.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn, kompaktné rozmery a skvelý výkon 160 W
  • DAB+ Tuner
  • FM/AM tuner
  • Moderná technológia Bluetooth a WiFi
  • Elegantný dizajn s čelným hliníkovým panelom
  • Veľký FL Display
  • Čistý zvuk

Štýlovosť zaručená

Predstavujeme vám novú sériu obľúbených receiverov od spoločnosti Pioneer. Ide o nástupcu radu SX-30, ktorý disponuje všetkými prednosťami svojho predchodcu, ale je vybavený integrovaným DAB+ prijímačom. Systém DAB (Digital Audio Broadcasting) a DAB+ prenáša väčšinu staníc v lepšej kvalite ako bežné FM rádio. S týmto tunerom máte k dispozícii všetko potrebné pre naladenie analógového aj digitálneho vysielania.

Vysoký výkon

Integrovaný zosilňovač s vysokým hudobným výkonom 80 W na kanál umožňuje napájať až dva páry reproduktorov súčasne, popr. pripojiť jeden pár zdvojene metódou bi-Amping, kedy sú výškové a basové reproduktory napájané oddelene, čo znižuje celkové skreslenie zvuku.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
78 mm Hotovo!
Hĺbka
330 mm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
78 mm Hotovo!
Hĺbka
330 mm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je k tomuto receiveru možné připojit dvě podhledová repra od Dexonu, konkrétně RP 124? Jde mi o to, že repra mají impedanci 8 ohmů, kdežto repra jen 4 ohmy. Jsem v tomto laik, děkuji velice za info. Pavelka

Děkuji za odpověď. Prosím, má ten receiver aspoň úplný český manuál? Mohu si jej odněkud stáhnout? Než se rozhodnu ke koupi.

Dobrý den. Má tento receiver menu v češtině? Myslím na TV ap.. Děkuji.

Príslušenstvo pre SX-S30DAB-S strieborný
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií