Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Symantec Norton 360 2014 CZ na 12 mesiacov, 3 PC

Zobraziť katalóg
Symantec Norton 360 2014 CZ na 12 mesiacov, 3 PC
5 10 hodnotení
Elektronická licencia Antivír Firewall
Kód:  WZ980c52
Symantec Norton 360 2014 CZ na 12 mesiacov, 3 PC Predaj skončil

Symantec Norton 360 2014 CZ na 12 mesiacov, 3 PC

Norton 360 2014 je prvotriedna antivírusová ochrana od rokmi prevereného výrobcu, ktorá obsahuje ako vylepšené osvedčené funkcie, tak aj niekoľko noviniek a nadštandardných technológií. Napríklad inteligentného správcu spustenia, ktorý vypína nepotrebné programy zavádzané pri spustení počítača a tým spustenie urýchľuje alebo plne integrované filtrovanie nevyžiadanej pošty.

Ďalej obsahuje, napríklad aktuálnu ochranu pomocou rýchlych aktualizácií Pulse Updates každých 5 až 15 minút a tichý režim, ktorý odkladá výstrahy a aktualizácie, aby nedochádzalo k prerušovaniu alebo spomaľovaniu hier a filmov. Disponuje  vlastnou cloudovou technológiou Norton Management, čo umožňuje sťahovať, inštalovať, prenášať, aktualizovať a obnovovať produkty Norton odkiaľkoľvek priamo z internetu. Poteší možnosti pokročilého zálohovania fotiek, videí, BluRay diskov a ďalších dokumentov, ktoré sa automaticky zálohujú, či už do lokálneho alebo 2 GB online úložiska.

Samozrejmosťou je potom identifikácia a odstraňovanie spyware a nežiaducich monitorovacích softvérov alebo blokovanie internetových červov na vstupných miestach. Norton AntiVirus využíva exkluzívnu patentovanú 5-vrstvovú ochranu, ktorá vás chráni pred tými nejzáludnějšími hrozbami. Pracuje na pozadí, aby odradil zlodejov identity, blokoval podvodné webové stránky a varoval vás pred podozrivým obsahom a odkazmi na sociálnych sieťach. Navyše odstraňuje nepotrebné súbory z pevného disku, čím zväčšuje kapacitu úložísk. Dokáže nájsť a odstrániť zákerné infekcie, ktoré sa vyskytujú vo vašom počítači. Integrovaný je tiež nástroj rodičovského zámku, ktorý sleduje, čo vaše deti robia a kde sa pohybujú na internete. Táto licencia je určená pre 3 počítače na dobu 12 mesiacov.

Hledám aktivační kod pro stžení licence na norton ale nemohu jej nikde najít, mohli by jste mi jej poslat na e-mail prosím ?

Diskusia a poradňa k Symantec Norton 360 2014 CZ na 12 mesiacov, 3 PC
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií