Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Symbo Laserbot 750 white

Zobraziť katalóg
Symbo Laserbot 750 white
Robotický vysávač s mopom, na všetky druhy podláh, automatické dobíjanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov a vysávanie viacerých miestností, objem nádoby 0.6 l, počet bočných štetcov: 2, typ ovládania: aplikácia, spôsob čistenia: kefy a mopovanie, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 150 min, hepa filter, hlučnosť 68 dB, mobilná aplikácia, mopovací modul s mopovacou tkaninou, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a náhradná bočná kefa, biela farba
Kód:  SYMRV625 Produktové číslo:  0704907107625 Stránky výrobcu

Symbo Laserbot 750 white

Robotický vysávač Symbo Laserbot 750

Ak si prajete tráviť menej času upratovaním a viac si užívať voľno, potom je pre vás robotický vysávač Symbo Laserbot 750 skvelou voľbou. Inteligentná navigácia vysávača, spolu s výkonným čistiacim systémom zaistí jednoduchú údržbu tvrdých podláh aj kobercov. Robotický vysávač Symbo Laserbot 750 si poradí aj s nečistotami pozdĺž stien či nábytku. Aby vám vysávač ušetril ešte viac času, disponuje funkciou mopovania, s ktorou budete mať povysávané a umyté zároveň.Robotický vysávač Symbo Laserbot 750 možno jednoducho ovládať aj prostredníctvom aplikácie „Symbo Home Orange“ v mobilnom telefóne.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Symbo Laserbot 750

  • Citlivé infračervené senzory proti pádu
  • Automatické nabíjanie batérie
  • Ovládanie prostredníctvom aplikácie
  • Veľkokapacitná batéria s extrémnou výdržou
  • Biela farba vysávača Symbo Laserbot 750
  • Funkcia mopovania
  • Kvalitne spracovaný motor značky NIDEC
  • Doba prevádzky na jedno nabitie 150 minút
  • Inteligentná navigácia
  • Nízka hlučnosť robotického vysávača Symbo Laserbot 750

Inteligentná navigácia robotického vysávača Symbo Laserbot 750

Vďaka navigácii Smart GYRO je vysávač schopný určiť optimálnu trasu pre účinné upratovanie. Vďaka tomu sa pohybuje systematicky a neprechádza zbytočne dvakrát rovnaké miesto. Robotický vysávač Symbo Laserbot 750 bez problémov zvláda aj plochy pozdĺž stien a nábytku.

Funkcia mopovania robotického vysávača Symbo Laserbot 750

Vysávač je vybavený mopom z mikrovlákna a zásobníkom na vodu, z ktorého je mop zvlhčovaný. Funkcia umývania robotického vysávača Laserbot 750 je vhodná pre všetky typy hladkých podláh.

Kvalitný motor značky NIDEC

Výkonný motor japonskej značky NIDEC, so sacím tlakom až 2 000 Pa, robí z robotického vysávačaSymbo Laserbot 750 jeden z najvýkonnejších robotických vysávačov na trhu. Výhody tohto výkonného motora využijete najmä pri vysávaní kobercov s dlhším vlasom alebo upratovaní okolo múrov. Kde ostatné robotické vysávače zlyhávajú, tam Symbo Laserbot 750 funguje spoľahlivo.

Dvojitá filtrácia robotického vysávača Symbo Laserbot 750

Robotický vysávač Symbo Laserbot 750 disponuje výkonným HEPA filtrom, ktorý zaistí dokonalé zachytenie jemných prachových častíc, roztočov aj zvieracích alergénov.

Voliť môžete hneď zo šiestich režimov upratovania

S robotickým vysávačom Symbo Laserbot 750 dokonale prispôsobíte upratovanie svojim potrebámVyberať môžete zo šiestich režimov upratovania. Ide o automatický režim, manuálny režim na ručné ovládanie robota, systém na upratovanie pozdĺž stien a rohov, režim Spiral na lokálne upratovanie, možnosť dvojnásobného upratovania priestoru a režim mopovania.

Citlivé senzory proti pádu

Vďaka infračerveným senzorom, ktoré sú umiestnené na spodnej strane vysávača Symbo Laserbot 750sa nemusíte obávať pádu zo schodov a ďalších vyvýšených miest.

Nízka hlučnosť vysávača Symbo Laserbot 750

Robotický vysávač Symbo Laserbot 750 pracuje veľmi potichu.S hlučnosťou iba 68 decibelov sa radí k najtichším modelom na trhu. Hlučnosť sa nezvýši ani pri využití vysokého sacieho výkonu, ktorý je u robotického vysávača Symbo Laserbot 750 až 2 000 Pa.

Veľkokapacitná batéria s automatickým nabíjaním

Robotický vysávač Symbo Laserbot 750 disponuje kvalitnou batériou s extrémne dlhou výdržou, vďaka ktorej vydrží na jedno nabitie v prevádzke až 2,5 hodiny. Pri nízkom stave batérie alebo po skončení upratovania, sa vysávač automaticky vráti do nabíjacej základne.

Dokonalé upratovanie pozdĺž prekážok a v rohoch

Vďaka špecifickému tvaru a predĺženým bočným kefkám je robotický vysávač Symbo Laserbot 750 priamo predurčený na dokonalý pohyb aj v horšie dostupných priestoroch.

Páska na vymedzenie plochy upratovania robotického vysávača Symbo Laserbot 750

V prípade, že chcete ohraničiť priestor, ktorý nemá vysávač upratovať, využite na to magnetickú pásku. Tá udrží robotický vysávač Symbo Laserbot 750 mimo vami určenej oblastiV balení je k dispozícii páska s dĺžkou 2 metre.

Ovládanie robotického vysávača Symbo Laserbot 750 pomocou aplikácie

Vďaka mobilnej aplikácii Symbo Home Orange ste schopní jednoducho ovládať vysávač na diaľku odkiaľkoľvek. Aplikáciu nájdete v Google Play alebo Apple App Store. Spustite aplikáciu a pred prvým použitím vykonajte registráciu. Po spárovaní aplikácie s robotom si môžete navoliť čas aj režimy upratovania.


Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
68 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
37 cm Hotovo!
Výška
9,5 cm Hotovo!
Hĺbka
37 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
68 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
9,5 cm Hotovo!
Šírka
37 cm Hotovo!
Hĺbka
37 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,82 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě zda tento vysavač zdolá bez problémů i práhy. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Symbo Laserbot 750 white
Príslušenstvo pre Symbo Laserbot 750 white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Symbo Laserbot 750 white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Symbo Laserbot 750 weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Symbo Laserbot 750 weiss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Symbo Laserbot 750 fehér.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií