Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Synology DiskStation DS1515

Zobraziť katalóg
Synology DiskStation DS1515
5 1 hodnotení
Dátové úložisko pre 5x 3.5" SATA HDD, CPU Annapurna Quad-core 1.4GHz, 2GB RAM, 4x GLAN, 2x USB 3.0, 2x eSATA,
Kód:  FN151n14 Produktové číslo:  DS1515

Synology DiskStation DS1515

Nespoliehajte na neznáme dátová úložisko a kúpte si svoje vlastné, ako je napríklad Synology DS1515, ktoré môžete osadiť až piatimi diskami. Disponuje výkonným štvorjadrovým procesorom bežiacom na frekvencii 1,4 GHz. Bezproblémový a hladký chod zariadenia zaisťujú 2 GB operačnej pamäte. Vďaka výkonnému hardvéru a optimalizovanému softvéru dosahuje zariadenie vysokých prenosových rýchlostí, umožňuje hardvérové šifrovanie dát a tiež zrýchlené čítanie šifrovaných dát. DS1515 sa stane výborne fungujúcou súčasťou vašej firemnej či domácej siete.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný štvorjadrový procesor
  • Hardvérové šifrovanie
  • Vlastný operačný systém
  • Kapacita až 40 TB
  • Rozšíriteľná kapacita až o ďalších 10 diskových jednotiek

Výkonné štvorjadro

Zariadenie je osadené vysoko výkonným štvorjadrovým procesorom, ktorý je schopný v spojení s 2 GB operačnej pamäte, dosiahnuť neuveriteľných prenosových rýchlostí. Č ítanie až 403,77 MB/s a zápis až 421,85 MB/s. Takto výkonný hardvér navyše zaisťuje ľahký multitasking a zaručuje ľahký chod aj pri náročných operáciách.

Vyladený operačný systém

Jednou z najdôležitejších častí dátového úložiska je operačný systém, pomocou ktorého sa celé zariadenie spravuje. Spoločnosť Synology využíva vlastný, skvele optimalizovaný, prehliadací operačný systém DiskStation Manager. Tento systém bol vyvinutý špeciálne pre zariadenia Synology a je dokonale optimalizovaný na ich používanie. Prostredie systému je veľmi intuitívne, preto bude pre vás hračkou správa zariadenia a uložených dát. Systém je samozrejme lokalizovaný aj v českom jazyku.

Výborná konektivita

Na bezproblémové využívanie dátového úložiska je dôležitá ponuka portov na zariadení. DS 1515 obsahuje štyri LAN porty. To vám zaisťuje neustále pripojenie na internet. V prípade, že na jednom LAN portu dôjde k poruche pripojenia, jednoducho je nahradené pripojením z ďalšieho portu. Prítomnosť portov USB 3.0 a eSata navyše zaručuje rýchly prenos dát na externé úložisko.

Optimalizovaná správa úložiska

S technológiou Synology Hybrid RAID, umožňujúcou redundatnú ochranu dát, budú vaše dáta vždy optimálne chránené. V prípade, že vaša spoločnosť disponuje viacerými úložiskami od spoločnosti Synology, oceníte systém Synology CMS umožňujúci spravovať všetky úložiská z jedného miesta.

Jednoduchá inštalácia a údržba

Už nebudete musieť oznamovať prerušenia činnosti vášho servera pri výmene disku. Podpora výmeny pevných diskov za prevádzky zabezpečí nepretržitú službu vášho úložiska. Systém pasívneho chladenia navyše obmedzuje závislosť zariadení od chodu ventilátora a znižuje riziko závažných porúch. Integrovaný systém ochrany zaistí plynulosť chodu aj pri poruche ventilátora.

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Počet pozícií pre disk
5 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Hotovo!
Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Databázový server, iTunes server Hotovo!
Frekvencia procesora
1,4 GHz Hotovo!

Úložisko

Počet pozícií pre disk
5 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Hotovo!

Služby

Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Databázový server, iTunes server Hotovo!

Výkon

Frekvencia procesora
1,4 GHz Hotovo!
Rýchlosť čítania
403,77 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
421,85 MB/s Hotovo!
Procesor
Alpine AL-314 Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci, Firemný Hotovo!

Rozhraní

eSATA
2 × Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!

Spotreba

Spotreba v Stand-by
18,2 W Hotovo!
Typická spotreba
32,3 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
233 mm Hotovo!
Výška
157 mm Hotovo!
Šírka
248 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,15 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Synology DiskStation DS1515 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology DiskStation DS1515. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology Diskstation DS1515. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology Diskstation DS1515. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Synology DiskStation DS1515.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií