Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Synology RX1217

Zobraziť katalóg
Synology RX1217
Rozširujúci kit – k serveru 2U RACK NAS, 12× 3.5" SATA Hot-swap HDD
Kód:  FN149n4 Produktové číslo:  RX1217

Synology RX1217

Synology RX1217 sa hodí do akejkoľvek firmy a bezpečne vyrieši situácie dochádzajúcej kapacity úložiska. Ide o rozširujúci úložiskový kit s 12 pozíciami pre disky. Vybrané zariadenia Synology RackStation tak ľahko získajú viac úložného miesta. Pokiaľ bude na tomto zariadení vytvorený samostatný zväzok, možno ho využiť ako zálohu pre úložisko Synology RackStations. Zväzky RAID v RackStation môžu byť rozšírené bez narušenia priebehu služby a bez formátovania existujúcich pevných diskov. RX1217 je navyše schopný inteligentného vypínania či zapínania pripojeného servera RackStation, takže pre aktiváciu úspornej či efektívnej prevádzky nie je potrebný zásah používateľa.

Kľúčové vlastnosti Synology RX1217

  • Rozširujúci kit Synology RX1217 má 12 miest pre disky
  • Je určený pre použitie so servermi Synology RackStation
  • Disponuje rozhraním SATA 6 GB/s
  • Má ľahkú prevádzku s automatickými funkciami

Jednoduchá prevádzka a správa

Synology RX1217 sa k serverom RackStation pripojí s maximálnym dátovým prietokom a bezproblémovou prevádzkou pomocou širokopásmového rozširujúceho kábla. S ním ako by rozširujúce jednotky boli súčasťou serverov RackStation! Inštalované disky navyše podajú vysoký výkon vďaka rozhraniu SATA 6 GB/s. Pre ľahkú prevádzku je potom možné nastaviť automatické uvedenie do režimu hibernácie po určitom čase neaktivity. Tým nielen, že predĺžite životnosť pevných diskov, ale aj ušetríte energiu.

Rozmery zariadenia:
88 × 430,5 × 664 mm

Hmotnosť:
12,7 kg

Maximálna kapacita:
120 TB

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Synology RX1217 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology RX1217. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology RX1217. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology RX1217. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Synology RX1217.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií