AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Tactical Nylon remienok pre Apple Watch 4 44 mm Black

Zobraziť katalóg
Tactical Nylon remienok pre Apple Watch 4 44 mm Black
Remienok na hodinky – z materiálu: textil, na zápästie do 17 cm, typ zapojenia: Apple koľajnice 24 mm, pre Apple Watch 42mm alebo 44mm
Kód:  TACTa69 Produktové číslo:  8596311071829
Tactical Nylon remienok pre Apple Watch 4 44 mm Black Predaj skončil

Tactical Nylon remienok pre Apple Watch 4 44 mm Black

Remienok Tactical doplní dizajn vašich inteligentných hodiniek. Použitým materiálom je textil, remienok je tak dokonale priedušný, nepotí sa pod ním teda zápästie a nosenie ponúka veľký komfort. Jeho celková dĺžka je 17 cm. Čierna farba vám dovolí remienok Tactical Nylon remienok pre Apple Watch 4 44 mm Black zharmonizovať s oblečením alebo jednoducho podľa aktuálneho vkusu. Tento remienok možno využiť k modelovým radom: Apple Watch Series 4 44mm.

Hlavné vlastnosti remienka Tactical Nylon remienok pre Apple Watch 4 44 mm Black

  • Doplní dizajn smart hodiniek
  • Dĺžka remienka: 17 cm
  • Vyhotovenie: textil
  • Čierna farba
  • Spadá do modelového radu Apple Watch Series 4 44mm
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tactical Nylon remienok pre Apple Watch 4 44 mm Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tactical Nylon řemínek pro Apple Watch 42mm / 44mm Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tactical Nylonarmband für Apple Watch 4 44mm Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tactical Nylonarmband für Apple Watch 4 44mm Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tactical nejlon szíj Apple Watch 4 44mm okosórához - fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií