Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Tamrac Hoodoo 18 oranžový

Zobraziť katalóg
Tamrac Hoodoo 18 oranžový
Fotobatoh vnútorné rozmery 26x46x14cm
Kód:  TAM310a3 Produktové číslo:  T1200-8715 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tamrac Hoodoo 18 oranžový Predaj skončil

Tamrac Hoodoo 18 oranžový

Známa spoločnosť Tamrac produkuje špičkové foto-video batohy spojené s komfortom, pohodlím a odolnosťou, slúžiace ako transportná riešenie fotografom po celom svete, na prepravu ich nevyhnutného vybavenia, od jednoduchého fotenia až po dobrodružné výpravy do prírody. Výsledkom sú praktické elegantné batohy s vynikajúcimi vlastnosťami. Využijete tak aj vy tejto skvelej ponuky vlastniť kvalitný batoh pre prepravu vášho cenného fotografického vybavenia. Do batohu pohodlne uložíte DSLR fotoaparát alebo kompakt s výmennými objektívmi, ďalšie 1-2 objektívy či dokonca notebook s maximálnou veľkosťou 13 palcov.

kľúčové vlastnosti

  • Chrbtová časť z priedušné a vetracie látky pre pohodlnejšie nosenie
  • Pohodlné ramenné popruhy
  • Pohodlné zapínacie pútko cez hrudník pre bezpečnejšie nosenie
  • Predné vrecko na prepravu osobných dokumentov
  • 2 × impregnovaná vrchná vodeodolná vrstva
  • Veľmi kvalitné YKK zipsy
  • Moderné farebné prevedenie

Vybavenie vždy pohodlne po ruke

Tento vysoko funkčné fotobatoh pre zrkadlovku a ďalšie potrebné vybavenie vám zaistí, že budete mať vždy všetko potrebné po ruke, bez toho aby vám prekážal vo fotografovaní. Ľahko prístupné vrecká sú opatrené kvalitnými YKK zipsy. Dostatok miesta a ich prehledné uloženie zaisťujú dve veľké vrecká a jedno malé vrecko. Tú nájdete na prednej strane a je určená pre osobné doklady, kľúče alebo mobilný telefón. Fotoaparát je perfektne chránený pred nárazmi, vďaka silnému polstrovanie vnútra batohu. Pre nepriaznivé počasie je batoh vybavený hneď dvojitú impregnovanou vrchnú vodeodolnú vrstvu. Pohodlné nosenie je zabezpečené priedušnou látkou na chrbtovej časti.

Doplňujúce informácie:

  • Taška je určená pre: 35 mm film / digitálne SLR telo, malý blesk, 2 × malý objektív
  • Vnútorné rozmery (cm): 26 × 46 × 14
  • Vonkajšie rozmery (cm): 27 × 48,5 × 16,5
  • Hmotnosť: 600 g
Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tamrac Hoodoo 18 oranžový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAMRAC Hoodoo 18 oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tamrac Hoodoo 18 Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tamrac Hoodoo 18 Orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tamrac Hoodoo 18 narancs.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií