Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

TAMRAC Stratus 10 čierna

Zobraziť katalóg
TAMRAC Stratus 10 čierna
5 1 hodnotení
Fototaška - vnútorný rozmer 32 x 22 x 18 cm
Kód:  TAM400a3 Produktové číslo:  T0620

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TAMRAC Stratus 10 čierna

Fototaška na bezpečné uloženie DSLR fotoaparátu alebo kompaktu s výmennými objektívmi (mirrorless fotoaparátu) s nasadeným objektívom s maximálnou dĺžkou 25 cm a niekoľkých ďalších objektívov s maximálnou dĺžkou 17 cm, fotografického blesku, telefónu a ďalšieho fotografického príslušenstva. Vďaka perfektne navrhnutému systému delenia vnútorného priestoru si usporiadate ako fototechniku, tak aj príslušenstvo presne podľa vašich predstáv! Ochrana vášho zariadenia aj ľahkosť tašky je zabezpečená použitím optimalizovaných dvojitých pien. A na jednoduché pripevnenie statívu slúžia dva vonkajšie nastaviteľné popruhy. Navyše je taška vybavená plne čalúneným ramenným popruhom zaručujúcim komfort pri nosení.

Tamrac Stratus 10 - dokonalé bezpečie pre váš fotoaparát

  • Taška je určená pre: fotoaparát (35 mm film/digital SLR telo), blesk malý, 2× objektív stredný, objektív veľký
  • Perfektný systém delenia vnútorného priestoru: variabilný hlavný priestor, dve postranné vrecká, jedno väčšie predné vrecko
  • Odnímateľné puzdro na káble a akumulátory
  • Popruhy na jednoduché upevnenie statívu
  • Využitie optimalizovaných dvojitých pien zaistí vysoké zabezpečenie vybavenia aj ľahkosť tašky
  • Najkvalitnejšie materiály a precízne vyhotovenie

Perfektná organizácia

Veľký hlavný priestor umožňuje jednoduché a prehľadné usporiadanie uloženej fototechniky pomocou patentovaných, ľahko nastaviteľných LensGate® priehradiek. Ďalej tu nájdete dve bočné vrecká a jedno predné vrecko na prehľadné a bezpečné uloženie príslušenstva aj osobných vecí. Predné vrecko je navyše vybavené oddeleným priestorom na uloženie tabletu či notebooku. Súčasťou je tiež odnímateľné puzdro na káble a akumulátory. Veľmi ľahké je aj pripnutie statívu pomocou dvoch vonkajších, plne nastaviteľných popruhov tak, aby váha statívu bola rovnomerne rozložená pod stredom tašky.

Doplňujúce informácie

Rozmery vnútorné (cm):
32 × 18 × 18

Rozmery vonkajšie (cm):
42 × 22 × 23

Hmotnosť (g):
1 200

Farba:
Čierna

Použité materiály:
Vonkajší materiál - 500D CORDURA® s dvojnásobnou povrchovou PU úpravou, polyesterové vlákno Dobby 840D
Podšívka - 210D Oxford Nylon
Zipsy - YKK s ľahko ovládateľnými jazdcami
Kovové spony Duraflex®
Pri výrobe nie je použité žiadne PVC

Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TAMRAC Stratus 10 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAMRAC Stratus 10 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tamrac Stratus 10 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tamrac Stratus 10 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tamrac Stratus 10 fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií