AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Tanita BC 545N

Zobraziť katalóg
Tanita BC 545N
4,4 19 hodnotení
Osobná váha – digitálna diagnostická, nosnosť 150 kg, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody a uloženie dát, presnosť merania 100 g, na napájanie slúži AA batéria, sivá farba
Kód:  TANOV001 Produktové číslo:  545N Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tanita BC 545N

Osobná váha Tanita BC 545N

Osobná digitálna váha Tanita BC 545N s presnosťou váženia 100 g je špičkovým modelom, ktorý ponúka segmentálnu telesnú analýzu. Pomocou metódy bioelektrickej impedancie BIA zisťuje percento telesného tuku, ktoré porovnáva s percentom tuku zdravého človeka a výsledok vám zobrazí na displeji v štyroch stupňoch. Váha je vybavená dvoma displejmi, numerickým a grafickým, nechýba ani praktická funkcia hodín a kalendára.


Meranie podielu svalovej hmoty

Osobná váha Tanita BC 545N prostredníctvom tejto funkcie zobrazí hmotnosť priečne pruhovaných aj hladkých svalov, a to vrátane vody, ktorú obsahujú.


Meranie hmotnosti kostí

Váha Tanita BC 545N pomocou množstva kalcia a ostatných minerálov vo vašom tele dokáže veľmi presne analyzovať hmotnosť vašich kostí. Štúdie preukázali, že dlhodobé cvičenie napomáha k rozvoju kostného tkaniva, teda k silnejším a zdravším kostiam. Je preto dôležité rozvíjať a udržiavať zdravé kosti vyváženou stravou a dostatočnou telesnou aktivitou.


Meranie viscerálneho tuku

Viscerálny tuk sa ukladá v brušnej dutine a obklopuje vaše vnútorné orgány. Štúdie preukazujú, že aj keď hmotnosť a percento telesného tuku zostáva vo vašom tele rovnaké, s rastúcim vekom sa ukladanie tuku mení. Tuky sa čím ďalej viac ukladajú v oblastí brucha, a to obzvlášť u žien v menopauze. Meranie viscerálneho tuku a jeho prípadné zníženie vám pomôže znížiť riziko chorôb - srdcových chorôb, vysokého krvného tlaku, atď.


Meranie bazálnej metabolickej spotreby

Bazálna metabolická spotreba (BMR) ukazuje množstvo kalórií potrebné na výmenu základných látok vo vašom tele. BMR predstavuje hodnotu minimálnej energie, ktorú potrebuje vaše telo na základné funkcie (dýchanie, obeh krvi, nervový systém, ...). Vyššia bazálna metabolická spotreba znižuje počet kalórií a pomáha vám tak znižovať podiel telesného tuku.


Meranie metabolického veku

Táto funkcia porovná váš bazálny metabolizmus na základe veku s priemerným bazálnym metabolizmom v rovnakej vekovej skupine. Prostredníctvom merania metabolického veku zistíte skutočný vek svojho organizmu.


Meranie celkovej fyzickej kondície

Celková fyzická kondícia porovnáva telesný tuk a svalovú hmotu vo vašom tele. Zvýšená fyzická aktivita zníži množstvo telesného tuku, vďaka čomu sa podľa toho zmení vaša fyzická kondícia. V prípade, že vaša hmotnosť zostane rovnaká, môže sa svalová hmota alebo podiel telesného tuku vo vašom tele zmeniť, a to zlepší váš zdravotný stav.


Jedinečné meranie dôležitých hodnôt

Meranie je s váhou Tanita BC 545N veľmi jednoduché, stačí sa len postaviť na štyri plochy pre chodidlá na váhe a rukami jemne tlačiť na elektródy, ktoré sa nachádzajú na vysúvacích kábloch. Váha dokáže automaticky rozpoznať osobu, ktorá sa váži. Počas váženia rozlišuje dospelé osoby, deti a športovcov, ktorí pravidelne trénujú minimálne desať hodín týždenne po dobu minimálne jedného roka. Disponuje pamäťou na päť osôb. Upúta vás svojím funkčným dizajnom strieborno-čiernej farby. Je navrhnutá najmä pre športovcov na vyhodnotenie účinnosti ich tréningu.

Váha Tanita BC 545N vám ponúka tiež funkciu predošlých nameraných hodnôt, a to týždenných, dvojtýždenných a až jedného roka, kedy počas zobrazenia aktuálnych výsledkov môžete stlačením tlačidla zobraziť predchádzajúce namerané hodnoty a porovnať ich s novými údajmi. Ak sa chcete starať o svoje zdravie, dbáte na zdravý životný štýl a pravidelne cvičíte, potom sa stane táto inteligentná váha vaším užitočným pomocníkom, ktorý vám zváži nielen vašu hmotnosť, ale nameria aj ostatné kľúčové hodnoty, ktoré sú dôležité na zlepšenie fyzickej kondície aj celkového zdravia.


Kľúčové vlastnosti osobnej váhy Tanita BC 545N

  • Presnosť váženia na 100 g
  • Segmentálna telesná analýza piatich častí tela
  • Meranie hmotnosti a kľúčových telesných hodnôt
  • Analýza bazálneho metabolizmu, metabolického veku, BMI a viscerálneho tuku
  • Metóda bioelektrickej impedancie BIA
  • Dva displeje - numerický a grafický
  • Hodiny a kalendár
  • Rozlišovanie vážiacich sa osôb - dospelý, detský a atletický mód
  • Pamäť na 5 osôb
  • Funkcia predošlých nameraných hodnôt

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát Hotovo!
Presnosť merania
100 g Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát Hotovo!
Presnosť merania
100 g Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
AA Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky diagnostické váhy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to se záruční dobou u modelu tanita BC 545N. Na vašich stránkách je záruční doba 24 měsíců a na jiných obchodech je na výrobky tanita záruka 36 měsíců?

Dobrý den,jak změním údaje u uložené osoby? V návodu jsme nenašli.

Lze váhu vrátit ve 14 denní lhůtě kdyby mi nevyhovovala, lze propojit s mobilním telefonem iPhone 12? Děkuji

Dobrý den, na Tanite se mi neukazují kg,ale údaj stlb dá se s tím něco dělat?

Dobry den, mam zakupenu tuto vahu este v zaruke, ako si si predlzim jej zaruku ? Ked si kliknem na sluzbu "predlzenie zaruky + 3 roky" tak automaticky mi da do kosika aj samotnu vahu, co ja samozrejme uz nechcem.

Dobrý den,prosím Vás měří váha i vodu? V tabulkách je ano,ale v popisu níže to není napsané. Moc děkuji za odpověď

Dobrý den zajímalo by mě jak je to s výškovým omezením? Mám doma váhu a ta měří jenom do 195cm.

Mám dotaz, zda jde výstup z váhy vytisknout? Jak jsou výstupy zobrazovány?

viete mi prosím poradiť servis na Tanitu BC-545N. Ďakujem. Miroslav

Dobrý den. Je možné uložená data exportovat mimo váhu ? Zdá se mi nepraktické zapisování 15 údajů každý den. Dále nabízíte u výrobku za 499,-Kč záruku okamžitého vrácení a pod výrobkem je napsáno, že je na něj záruka vrácení do 14 dnů, čemuž nerozumím, děkuji Marcel Kurfürst

Diskusia a poradňa k Tanita BC 545N
Príslušenstvo pre Tanita BC 545N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC 545N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tanita BC 545N.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií