AD homeoffice AD homeoffice

Tanita BC 601

Zobraziť katalóg
Tanita BC 601
3,7 3 hodnotení
Osobná váha – váži do 150kg, presnosť na 100g, meria % telesného tuku, % telesnej vody, podiel svalovej hmoty, hmotnosť kostí, BMI, metabolický vek, viscerálny tuk, slot pre SD kartu
Kód:  TANVO002 Produktové číslo:  601 Stránky výrobcu

Tanita BC 601

Jedinečné meranie dôležitých hodnôt s osobnou váhou Tanita BC 601

Osobná digitálna váha Tanita BC 601 so slotom pre SD kartu je špičkovým modelom, ktorý ponúka segmentálnu telesnú analýzu. Zobrazuje päť segmentálnych hodnôt tuku a svalov piatich častí tela tj. oboch rúk, nôh a trupu. Namerané dáta ukladá na SD kartu v CSV formáte. Osobná váha Tanita BC 601 používa na meranie modernú metódu bioelektrickej impedancie BIA.


Meranie podielu svalovej hmoty s osobnou váhou Tanita BC 601

Osobná váha Tanita BC 601 prostredníctvom tejto funkcie zobrazí hmotnosť priečne pruhovaných aj hladkých svalov, a to vrátane vody, ktorú obsahujú.


Meranie hmotnosti kostí s osobnou váhou Tanita BC 601

Osobná váha Tanita BC 601 pomocou množstvo kalcia a ostatných minerálov vo vašom tele dokáže veľmi presne analyzovať hmotnosť vašich kostí. Štúdie preukázali, že dlhodobé cvičenie napomáha k rozvoju kostného tkaniva, teda k silnejším a zdravším kostiam. Je preto dôležité rozvíjať a udržiavať zdravé kosti vyváženou stravou a dostatočnou telesnou aktivitou.


Meranie viscerálneho tuku s osobnou váhou Tanita BC 601

Viscerálny tuk sa ukladá v brušnej dutine a obklopuje vaše vnútorné orgány. Štúdie preukazujú, že aj keď hmotnosť a % telesného tuku zostáva vo vašom tele rovnaké, s rastúcim vekom sa ukladanie tuku mení. Tuky sa čím ďalej viac ukladajú v oblastí brucha, a to obzvlášť pri ženách v menopauze. Meranie viscerálneho tuku a jeho prípadné zníženie vám pomôže znížiť riziko chorôb - srdcových chorôb, vysokého krvného tlaku, atď.


Meranie denného príjmu kalórií s osobnou váhou Tanita BC 601

Denný príjem kalórií je predstavovaný súčtom kalórií pre základnú funkciu metabolizmu a kalóriami, ktoré sú potrebné pre metabolizmus spojeným s fyzickou aktivitou počas celého dňa.


Meranie metabolického veku s osobnou váhou Tanita BC 601

Táto funkcia porovná váš bazálny metabolizmus na základe veku s priemerným bazálnym metabolizmom pri rovnakej vekovej skupine. Prostredníctvom merania metabolického veku zistíte skutočný vek svojho organizmu.


Osobná váha Tanita BC 601 je skvelý pomocník pre zdravý životný štýl

Meranie s váhou Tanita BC 601 je jednoduché, stačí sa len postaviť na štyri plochy pre chodidlá na váhe, chytiť do rúk dve držadlá na vysúvacích kábloch a rukami jemne tlačiť na elektródy. Osobná váha Tanita BC 601 dokáže automaticky rozpoznať používateľa. Pri vážení rozlišuje dospelé osoby, deti a športovcov, ktorí pravidelne trénujú minimálne desať hodín týždenne po dobu minimálne jedného roka. Disponuje pamäťou pre 4 osoby a 1 hosťa. Je navrhnutá najmä pre športovcov na vyhodnotenie účinnosti ich tréningu.

Váha Tanita BC 601 vám ponúka tiež funkciu kalendára a porovnávacích grafov, ktoré zobrazia predošlé výsledky pre každú časť tela a ich vývoj deň po dni, týždeň po týždni a mesiac po mesiaci počas 3 rokov. Ak sa staráte o svoje zdravie, dbáte na zdravý životný štýl, pravidelne cvičíte, potom sa stane táto inteligentná váha Tanita BC 601 vaším užitočným pomocníkom, ktorý vám zváži nielen vašu hmotnosť, ale nameria aj ostatné kľúčové hodnoty, ktoré sú dôležité pre zlepšenie fyzickej kondície aj celkového zdravia.


Kľúčové vlastnosti osobnej váhy Tanita BC 601

  • Presnosť váženia na 100 g
  • Segmentálne telesná analýza piatich častí tela
  • Slot pre SD kartu - možnosť analýzy na PC
  • Dve držadlá do rúk s displejom na zasúvacích kábloch
  • Rozlišovanie vážiacich sa osôb - dospelý, detský a atletický mód
  • Pamäť pre 4 osoby a 1 hosťa
  • Funkcia kalendára a porovnávacích grafov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tanita BC 601
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC 601. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tanita BC 601. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tanita BC 601. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tanita BC 601.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií