Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Tanita BC-731 b

Zobraziť katalóg
Tanita BC-731 b
4,5 2 hodnotení
Osobná váha váži do 150 kg, presnosť na 100 g, meria percento telesného tuku, percento telesnej vody, podiel svalovej hmoty, hmotnosť kostí, bazálny metabolizmus, metabolický vek, viscerálny tuk, 29,7 x 21 cm, biela
Kód:  TANOV004 Produktové číslo:  BC731b Stránky výrobcu

Tanita BC-731 b

Presné váženie s osobnou váhou Tanita BC-731 b

Osobná digitálna váha Tanita BC-731 b s presnosťou váženia 100 g je unikátna v tom, že okrem hmotnosti zmeria tiež dôležité telesné hodnoty vrátane bazálneho metabolizmu, metabolického veku, viscerálneho tuku a celkovej fyzickej kondície. Osobná váha Tanita BC-731 v bielej farbe s nášľapnou doskou z podfarbeného tvrdeného skla disponuje pokročilou technológiou InnerScan, duálnou frekvenciou a bioimpedačnou analýzou BIA, ktorá pomocou štyroch dotykových bodov zaisťuje presné meranie hodnôt.

Váha dokáže automaticky rozpoznať osobu, ktorá sa váži. Počas váženia rozlišuje dospelé osoby, deti a športovcov, ktorí pravidelne trénujú minimálne 10 hodín týždenne po dobu minimálne jedného roka.


Meranie podielu svalovej hmoty

Osobná váha Tanita BC-731 b prostredníctvom tejto funkcie zobrazí hmotnosť priečne pruhovaných aj hladkých svalov, a to vrátane vody, ktorú obsahujú.


Meranie hmotnosti kostí

Váha Tanita BC-731 b pomocou množstva kalcia a ostatných minerálov vo vašom tele dokáže veľmi presne analyzovať hmotnosť vašich kostí. Štúdie preukázali, že dlhodobé cvičenie napomáha k rozvoju kostného tkaniva, teda k silnejším a zdravším kostiam. Je preto dôležité rozvíjať a udržiavať zdravé kosti vyváženou stravou a dostatočnou telesnou aktivitou.


Meranie viscerálneho tuku

Viscerálny tuk sa ukladá v brušnej dutine a obklopuje vaše vnútorné orgány. Štúdie preukazujú, že aj keď hmotnosť a percento telesného tuku zostáva vo vašom tele rovnaké, s rastúcim vekom sa ukladanie tuku mení. Tuky sa čím ďalej viac ukladajú v oblastí brucha, a to obzvlášť u žien v menopauze. Meranie viscerálneho tuku a jeho prípadné zníženie vám pomôže znížiť riziko chorôb - srdcových chorôb, vysokého krvného tlaku, atď.


Meranie bazálnej metabolickej spotreby

Bazálna metabolická spotreba (BMR) ukazuje množstvo kalórií potrebné na výmenu základných látok vo vašom tele. BMR predstavuje hodnotu minimálnej energie, ktorú potrebuje vaše telo na základné funkcie (dýchanie, obeh krvi, nervový systém, ...). Vyššia bazálna metabolická spotreba znižuje počet kalórií a pomáha vám tak znižovať podiel telesného tuku.


Meranie metabolického veku

Táto funkcia porovná váš bazálny metabolizmus na základe veku s priemerným bazálnym metabolizmom v rovnakej vekovej skupine. Prostredníctvom merania metabolického veku zistíte skutočný vek svojho organizmu.


Meranie celkovej fyzickej kondície

Celková fyzická kondícia porovnáva telesný tuk a svalovú hmotu vo vašom tele. Zvýšená fyzická aktivita zníži množstvo telesného tuku, vďaka čomu sa podľa toho zmení vaša fyzická kondícia. V prípade, že vaša hmotnosť zostane rovnaká, môže sa svalová hmota alebo podiel telesného tuku vo vašom tele zmeniť, a to zlepší váš zdravotný stav.


Skvelý pomocník pre zdravý životný štýl

Váha Tanita BC-731 b vám ponúka tiež funkciu RECALL, kedy počas zobrazenia aktuálnych výsledkov môžete stlačením tlačidla zobraziť predchádzajúce namerané hodnoty a porovnať ich s novými údajmi.


Kľúčové vlastnosti osobnej váhy Tanita BC-731 b

  • Presnosť váženia na 100 g
  • Meranie kľúčových hodnôt tela, bazálneho metabolizmu, metabolického veku, kondície a viscerálneho tuku technológiou InnerScan a duálnou frekvenciou bioimpedačnou analýzou BIA
  • Rozlišovanie vážiacich sa osôb - dospelý, detský a atletický mód
  • Pamäť na 5 osôb a 1 hosťa
  • Ľahko čitateľný veľký displej
  • Funkcia RECALL

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tanita BC-731 b
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC-731 b . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Personenwaage Tanita BC-731 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Personenwaage Tanita BC-731 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tanita BC-731.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií