Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Tanita RD 901 č

Zobraziť katalóg
Tanita RD 901 č
Osobná váha váži do 200 kg, presnosť na 100g, meria% telesného tuku,% telesnej vody, podiel svalovej hmoty, hmotnosť kostí, bazálny metabolizmus, metabolický vek, viscerálny tuk, celková fyzická kondícia, bluetooth, Smart s iPhone, Health Planet, čierna
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TAN0V011 Produktové číslo:  RD901č Stránky výrobcu
Tanita RD 901 č 193,33 € Rozbalené

Tanita RD 901 č

Tanita RD 901 č je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Osobná digitálna váha Tanita RD 901 č je špičkovým modelom s telesnou analýzou a Bluetooth. Počas niekoľkých sekúnd zmeria a vyhodnotí desať dôležitých telesných veličín. Okrem hmotnosti dokáže zmerať metabolický vek, bazálny metabolizmus, viscerálny tuk, BMI a fyzickú kondíciu. Vie analyzovať skutočné percento podielu telesného tuku, svalovej hmoty, telesnej vody a hmotnosť kostí. Pre meranie používa telesný analyzátor moderné duálny bioimpedančnej technológiu.

Výnimočnosť mu dodáva schopnosť spárovať sa s mobilnými telefónmi prostredníctvom integrovanej technológie Bluetooth, vďaka ktorej sú namerané hodnoty nahrané do aplikácie Health Planet. V tejto aplikácii môžete ľahko sledovať vyhodnotenie výsledkov a svoj pokrok pomocou grafov a rôznych schém. Múdra v aha dokáže automaticky rozpoznať užívateľa. Pri vážení rozlišuje dospelé osoby, deti a športovcov. Je opatrená pamäťou pre štyri osoby a jedného hosťa. Upúta vás svojim ultra tenkým dizajnom čiernej farby s nášľapnou doskou z tvrdeného skla.

hlavné prednosti

  • presnosť váženia 50 g do 100 kg a 100 g nad 100 kg
  • meranie a analýza 10 kľúčových telesných hodnôt
  • analýza bazálneho metabolizmu, metabolického veku, kondície, BMI a viscerálneho tuku
  • duálny bioimpedančnej technológie
  • integrovaná Bluetooth technológia verzie 4.0 umožňujúce prenos dát do iPhone
  • aplikácie Health Planet
  • automatické rozpoznávanie užívateľa - dospelý, detský a atletický mód
  • pamäť pre 4 osoby a 1 hosťa

Jedinečné meranie dôležitých hodnôt

Veľmi dôležitý je údaj o viscerálnym tuku, čo je tuk v brušnej dutine, ktorý obklopuje vnútorné orgány a zvyšuje riziko srdcových chorôb, vysokého krvného tlaku a ďalších chorôb. U meranie celkovej fyzickej kondície porovnáva váha váš telesný tuk a podiel svalovej hmoty. Pri nameraní vyššieho metabolického veku   ako je váš kalendárny je nutné zlepšiť bazálny metabolizmus. Zvýšená telesná aktivita a pravidelné cvičenie vám pomôže zmenšiť objem telesného tuku, zväčšiť objem svalového tkaniva, čím dôjde k zlepšeniu vášho bazálneho metabolizmu a zníženie metabolického veku.

Skvelý pomocník pre zdravý životný štýl

Pokiaľ chcete starať o svoje zdravie, dbáte na zdravý životný štýl, pravidelne cvičíte, potom sa stane táto múdra váha vaším užitočným pomocníkom, ktorý vám zváži nielen vašej hmotnosť, ale analyzuje aj ostatné hodnoty, ktoré sú dôležité pre zlepšenie fyzickej kondície aj celkového zdravia. Veľkou prednosťou je sledovanie všetkých výsledkov v aplikácii Health Planet, vďaka ktorej si môžete napríklad doladiť svoj ??diétny a fitness program.

Doplňujúce údaje:

napájanie:
4 × AA batérie (súčasťou balenia)

Rozmery:

30 × 33 × 3 cm

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Nosnosť
200 kg Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Nosnosť
200 kg Hotovo!

Konektivita

Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tanita RD 901 č
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií